Ben yeğenlerime bile öğretiyorumGelecek nesillere nasıl aktaracağız
BendeAynen ya çok gereksiz:)
Ben kendim yapıyorum
Ben de bayılırdım eskiden bu dediğin yerlere. Artık bıktık.Bir deee Sakıp Usta var öff mantar kebabı yemiştim orda, eşim beyran içmişti. Off özlemişim Antep'i yaa inşallah şu pandemiden kurtulalım geliriz yine
E daimi yaşasak biz de bıkardıkBen de bayılırdım eskiden bu dediğin yerlere. Artık bıktık.
Değil mi, yurdun doğu tarafına ve Karadeniz’e hiç gidemedim bende.Şu pandemi geçince, planlarımız arasında güneydoğu gurme turu yapmak varkısmet olursa , anteplilere sorarım artık ne nerde yenir diye yazıyorsunuz habire, canım çekiyor, tam bir kebapçı manyağım ben kebaplara ayrı, kebap mezelerine ayrı bir düşkünlüğüm var
Keşke benimki de bir heves olarak kalsaydı... Haftada iki üç gün lahmacun, kebap yemekten içim kurudu.Şu pandemi geçince, planlarımız arasında güneydoğu gurme turu yapmak varkısmet olursa , anteplilere sorarım artık ne nerde yenir diye yazıyorsunuz habire, canım çekiyor, tam bir kebapçı manyağım ben kebaplara ayrı, kebap mezelerine ayrı bir düşkünlüğüm var
O kadar yesem bıkar miyim acaba,bilemedim şimdiKeşke benimki de bir heves olarak kalsaydı... Haftada iki üç gün lahmacun, kebap yemekten içim kurudu.
Biz okulda öğle arasında yerdik. Haftada bir kayınvalidemlerde yerdik. Eve dönerken bir de paket yaparlardı bize, ertesi gün ısıtıp tekrar yerdik. Ben de herkes gibi çok severdim, bıktırdılar.O kadar yesem bıkar miyim acaba,bilemedim şimdipandemiden önce haftada bir kez giderdik mutlaka kebap yemeye, buralarda da antepli ustaların açtığı yerler var ama yerinde yemek başkadır tabi
Sorma canım ya ,ne hayallerimiz vardı ,hepsi yarım kaldıDeğil mi, yurdun doğu tarafına ve Karadeniz’e hiç gidemedim bende.
Aslında Doğu ekspresi’ne bilet alalım diyorduk geçen sene, pandemi bir girdi, pir girdi hayatımıza
Bitsede, yurdun tüm güzelliklerini keşfe çıksak
Senin bayağı abartı olmuş hakkaten yaBiz okulda öğle arasında yerdik. Haftada bir kayınvalidemlerde yerdik. Eve dönerken bir de paket yaparlardı bize, ertesi gün ısıtıp tekrar yerdik. Ben de herkes gibi çok severdim, bıktırdılar.
Bunların yanında arada yemek yapmaya üşenip dışarıda yeme, kutlama yemekleri, şehir dışı misafir ağırlama vs. de kebapçı da geçiyor. Benim canım semizotu, barbunya falan çekiyor artık.Senin bayağı abartı olmuş hakkaten yaşöyle canın çekip de ,yeme isteği uyanmasını elinden almışlar resmen
Benim eşim egeli, ben trakyalı, bizde bol bol zeytinyağlı ve sebze yenir, ama kebap ,lahmacun ,et yemeklerine de bayılırızBunların yanında arada yemek yapmaya üşenip dışarıda yeme, kutlama yemekleri, şehir dışı misafir ağırlama vs. de kebapçı da geçiyor. Benim canım semizotu, barbunya falan çekiyor artık.
İnşallah canım, inşallahSorma canım ya ,ne hayallerimiz vardı ,hepsi yarım kaldıkaradeniz turunu ben de çok istiyorum, cennet gibi oralar ben bir de yeşil pasaport hakkı kazandım memurlukta, yıllardır ne zaman gelecek diye gün sayıyordum ,vize almaya gerek kalmıyor, pandemiye denk geldi, hevesimiz kursağımızda kaldı sağlık olsun napalım artık , inşallah geçecek bu günlerde
Meze seviyorsan geziye Hatay dan başlayın benceŞu pandemi geçince, planlarımız arasında güneydoğu gurme turu yapmak varkısmet olursa , anteplilere sorarım artık ne nerde yenir diye yazıyorsunuz habire, canım çekiyor, tam bir kebapçı manyağım ben kebaplara ayrı, kebap mezelerine ayrı bir düşkünlüğüm var
Aaa ne güzel yaa yeşil pasaport ben de isterdim, araştırmadım hiç amaSorma canım ya ,ne hayallerimiz vardı ,hepsi yarım kaldıkaradeniz turunu ben de çok istiyorum, cennet gibi oralar ben bir de yeşil pasaport hakkı kazandım memurlukta, yıllardır ne zaman gelecek diye gün sayıyordum ,vize almaya gerek kalmıyor, pandemiye denk geldi, hevesimiz kursağımızda kaldı sağlık olsun napalım artık , inşallah geçecek bu günlerde
Aklımda olsun canım , çok sağolMeze seviyorsan geziye Hatay dan başlayın bence
3ün 1i olunca alıyorsun canımAaa ne güzel yaa yeşil pasaport ben de isterdim, araştırmadım hiç amaKaradeniz özelikle doğu karadeniz mutlaka gidilmesi gereken yerlerden