- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Bu saydıklarının hepsini de ben gezdim çok güzel hepsi deBen de Çanakkale, Bursa, Bolu, Balıkesir buraları gidip gezmek istiyorum bakalım nasip olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saydıklarının hepsini de ben gezdim çok güzel hepsi deBen de Çanakkale, Bursa, Bolu, Balıkesir buraları gidip gezmek istiyorum bakalım nasip olur inşallah
Oo çok varmış benim, ben 2015 te başladım darısı bana3ün 1i olunca alıyorsun canım ben 2007de göreve başladım, bu eylülde hak kazandım
Yaaa inşallah sen karadenizle güneydoğu yu gezersin ben de buralarıBu saydıklarının hepsini de ben gezdim çok güzel hepsi de
Sen daha çıtırsın o zaman ,oh ne güzel, tadını çıkar o yıllarınOo çok varmış benim, ben 2015 te başladım darısı bana
Yaaa inşallah sen karadenizle güneydoğu yu gezersin ben de buraları
Kız emşoooo, 2007’de ben lise 2’deydim sen kaç yaşındasın?3ün 1i olunca alıyorsun canım ben 2007de göreve başladım, bu eylülde hak kazandım
36 dedim ya kız aaaaKız emşoooo, 2007’de ben lise 2’deydim sen kaç yaşındasın?
36 dedim ya kız aaaa
Sen de küçük harflerle 30 yazdıydın cevap olarakKız emşoooo, 2007’de ben lise 2’deydim sen kaç yaşındasın?
3 oyu deneyelim bakalımBu hafta oylama nasıl zor yaa her hafta çok zor diyoruz, bir sonraki hafta çıta yine yükseliyor nevoş Nevreste 3 değil, 25 oy hakkı versen anca yeter bize daha yarın gelecekler de vardır
Unutmuşum emşo, pardonSen de küçük harflerle 30 yazdıydın cevap olarak
Kaç oy olursa olsun , kazanan 1 kişi olacak ama olsun, veremediğimiz tariflerde aklımız kalıyor, en azından 3 tarife oy vermiş olacağız ,bakalım nasıl olacak bu hafta3 oyu deneyelim bakalım
Sen ne mezunuydun canım, öyle bir konuşma geçmiş miydi aramızda hatırlamıyorumUnutmuşum emşo, pardon
Ayy gidip güleyim biraz delü yaaKazen Ağamın durumunda şarkı paylaştım, isabel abla kahkaha attı. Son Gülen iyi gülermiş. Kendinize iyi bakın
Evet canım 6 hafta bitene kadar her pazar konu açılacakNevreste nevoş pazar sabah yeni kategori açılacak dimi
Ben Anadolu lisesi mezunuyum, üni olarak da ÇOMÜ Fef TED bölümü, üstüne KLÜ formasyonSen ne mezunuydun canım, öyle bir konuşma geçmiş miydi aramızda hatırlamıyorum
Aynen canım deneyip görelim2 oy içinde olumsuz bakanlar vardı. Sonra herkes alıştıKaç oy olursa olsun , kazanan 1 kişi olacak ama olsun, veremediğimiz tariflerde aklımız kalıyor, en azından 3 tarife oy vermiş olacağız ,bakalım nasıl olacak bu hafta
Niye rahat duramıyorsun hemşom sen yaa her sınıfta ortalığı karıştıran, yaramaz bir öğrenci olur ya ,onlar gibisin ama sevimli yaramazdır ,kimse kızamaz onaKazen Ağamın durumunda şarkı paylaştım, isabel abla kahkaha attı. Son Gülen iyi gülermiş. Kendinize iyi bakın
Şimdi de AÖF sosyal hizmetler pearlshineBen Anadolu lisesi mezunuyum, üni olarak da ÇOMÜ Fef TED bölümü, üstüne KLÜ formasyon
Soğuk baklavayı da kimin yaptığını öğrendiğimize göre yeni kategori için Nevoş’u darlamaya başlayabilirizEvet canım 6 hafta bitene kadar her pazar konu açılacak