- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Hosbuldum canım mervişim iyidir şükür sen nasılsınHosgeldın sosyalim ne habeer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canım mervişim iyidir şükür sen nasılsınHosgeldın sosyalim ne habeer
Her şeye de bir tarif yapıştırıyorsunuz hemen. Repertuarınız ne kadar geniş Nevoş Kayınvalidem ve eşimin yengeleri içini dışını elle yapıyor. Elleriyle oyup içine kıyma koyup kapatıyorlar ama makineyle yapan da çok vardır elbet.Antep'te kimse eli ile yapmaz
Kıyma makinası ile canım aparatı var:)
Mezeler - Ordövrler - Limon Sıkacağında İçli Köfte-Acılı Ezme - Bizim Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda
Merhaba hanımlar ,içimdeki sesi susturamayıp ben de geldim.:KK24:İlk defa yaptığım bir tarifle katılıyorum .İçli köfte yapması çoğumuzun gözüne zor geldiği gibi benim de gözüme zor geliyordu hep,şekil vermekte zorlanırım gibi geliyordu.Limon sıkacağıyla yapılmış içli köfteyi görünce yarım...www.kadinlarkulubu.com
Tabi ki, kendi de şaşıracakBikerecik şans mı versin
Kuzuuum netim az olunca pek girmiyorum.
Ohh bugünde senden yiyelim lokum püskevitt kuzum afiyet bal şeker olsun
Oooo güllüoğlu dedi hemsom yakışırYetherrr. Yarın gideyim de Güllüoğlu’ndan cevizli baklava alayım.
Kıyma makinasının aparatı var :)Benim var:)Ama bana elde açmak kolay geldiği için pek kullanmadım.kk ya resim eklemiştim bulursam atayım:)Bende ilk kez duydum, varsa alalım hemen parmağımla oymaktan bir müddet işaret parmagim istemsiz havada kalıyor
Eşimin akrabası her bayram 3 4 tepsi yapar. Herkes bayılır ben sevmem.Sen becerebilenine denk gelmemişsin
Tabi ki, yarışmalarda var. Bulamazsan bana yazarsınBunu ben yapsam eşim hangi pastaneden aldın der. Bu mesajları favoriliyorum, sonra bulabilirim değil mi?
Bulursan ben bir bakayımKıyma makinasının aparatı var :)Benim var:)Ama bana elde açmak kolay geldiği için pek kullanmadım.kk ya resim eklemiştim bulursam atayım:)
Benim repertuar geniş ve hepsinin yerini bilirim,kimin ne tarifi var bilirim.Her şeye de bir tarif yapıştırıyorsunuz hemen. Repertuarınız ne kadar geniş Nevoş Kayınvalidem ve eşimin yengeleri içini dışını elle yapıyor. Elleriyle oyup içine kıyma koyup kapatıyorlar ama makineyle yapan da çok vardır elbet.
Cumba künefeee orada burger versiyonunu yemiştik harikaydı, en son 2 yıl önce de bi arkadaşı götürmüştük, hey gidi günler pandemi yok o zamanlar
Sen yapıyor musun OrianişBikerecik şans mı versin
Merak etmiyorlar. Antin kuntin tariflere gelince, destan yazıyorlar amaElticim bunlardan cesaret yok sanki biz anamızın karnında öğrendik
Sonra makineyi yıkaması var, elde daha kolayKıyma makinasının aparatı var :)Benim var:)Ama bana elde açmak kolay geldiği için pek kullanmadım.kk ya resim eklemiştim bulursam atayım:)
Urfa’daki arkadaşlarım Antep’e Cumba ve H&M’ye geliyor.Cumba künefeee orada burger versiyonunu yemiştik harikaydı, en son 2 yıl önce de bi arkadaşı götürmüştük, hey gidi günler pandemi yok o zamanlar
Gelecek nesillere nasıl aktaracağızMerak etmiyorlar. Antin kuntin tariflere gelince, destan yazıyorlar ama
Bunlar bizim kültürümüz alllooo
Aynen ya çok gereksiz:)Sonra makineyi yıkaması var, elde daha kolay
Bir deee Sakıp Usta var öff mantar kebabı yemiştim orda, eşim beyran içmişti. Off özlemişim Antep'i yaa inşallah şu pandemiden kurtulalım geliriz yineUrfa’daki arkadaşlarım Antep’e Cumba ve H&M’ye geliyor.