Hoşbuldum canımOoo gozlerımız senlendı hosgeldin cennacaaammm
Poğaçada bende iddialı değilimYa bir şey itiraf edeyim mi, ben poğaça bile yapamıyorum. Yarışması olsa şimdiki gibi iyi kötü bir şey yapayım da katılayım bile diyemem o derece. Gelmeyin üstüme atarım kendimi.
Onların hepsi ayrı ayrı açılmıyor mu?Yufka yapma canım, 10 katlı aç
Sana tam ölçülü ve şaşmayan poğaça tarifimi verelimYa bir şey itiraf edeyim mi, ben poğaça bile yapamıyorum. Yarışması olsa şimdiki gibi iyi kötü bir şey yapayım da katılayım bile diyemem o derece. Gelmeyin üstüme atarım kendimi.
Açılıyor ama minik servis tabağı kadar açıyoruz:)Onların hepsi ayrı ayrı açılmıyor mu?
Tam ölçülü garantilileri de yapamıyorumSana tam ölçülü ve şaşmayan poğaça tarifimi verelim
İlla her şeyi yaptıracağızSana tam ölçülü ve şaşmayan poğaça tarifimi verelim
Ben margaretin yerine olsam şimdiye kendimi koltuktan atıp ölü taklidi yapardımSana tam ölçülü ve şaşmayan poğaça tarifimi verelim
AçacakBen margaretin yerine olsam şimdiye kendimi koltuktan atıp ölü taklidi yapardımyoook yokk acmıyo bu eller dıyo kız sıze
Hayır canım. Küçük küçük tatlı tabağı boyutunda açıyorsun bezeleri, arasına bol nişasta koyup, 10 kat diziyorsun. Merdane ile açıyorsunOnların hepsi ayrı ayrı açılmıyor mu?
Aynen bu hepiniz için geçerli :)Bayram tatlılarında herkes el açması baklava yapacakYoksa merdane geliyo demek nevoş
Bunu sen cizdiysen o ellerde 50 tepsi baklava yaparsın
Muhteşem
Ahsjajsja benim bigbangden başlamam lazım.Hayır canım. Küçük küçük tatlı tabağı boyutunda açıyorsun bezeleri, arasına bol nişasta koyup, 10 kat diziyorsun. Merdane ile açıyorsun
Aralara istediğin yemişi koy. İster 10’ardan 40 kat, ister 50 kat yaparsın
O işte kendiliğinden vahiy ile gelmiyor şekerim:)1,2,3,5,10 defa deneyeceksin.Yırtacaksın,kalın olacak,patlayacak,dağılacak ama sonunda uzman olacaksın:)
Hiç sevmem ev baklavasını her zaman çok nişastalı köyü şerbetli yaparlarAynen bu hepiniz için geçerli :)Bayram tatlılarında herkes el açması baklava yapacak