Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Çok rahat yapacağından eminim Margaret Hale Margaret Hale 🤩🤩
Margaret Hale Margaret Hale bak cidden çok kolay :)

Kendin açmaya ne dersin 🤩
Nevreste Nevreste ’nin çok güzel anlatımlı tarifi var KK’da 🤩🤩
Buna ancak gülerim. 😂 Ya bana yufkayı elle açmak sanat gibi geliyor. Yapanlara saygım falan var bildiğin. Herkesin yeteneği yok bence ona. Öğrenmede kritik dönemi geçtim, 30 yaşından sonra anca elime yüzüme bulaştırırım onu. 😂

Buna ancak gülerim. 😂 Ya bana yufkayı elle açmak sanat gibi geliyor. Yapanlara saygım falan var bildiğin. Herkesin yeteneği yok bence ona. Öğrenmede kritik dönemi geçtim, 30 yaşından sonra anca elime yüzüme bulaştırırım onu. 😂
Yufka yapma canım, 10 katlı aç🤷🏻‍♀️
merdane ile açarsın. Şekli önemli değil. Nasıl olsa tepsiden artan kısmı kesip iç katlara koyacaksın🤷🏻‍♀️

Biz anlamayız biz sana açma bir şeyler yaptıracağız.Önce gözleme ile başlıyoruz hazır ol :rolleyes:

Biz anlamayız biz sana açma bir şeyler yaptıracağız.Önce gözleme ile başlıyoruz hazır ol :rolleyes:
Ya bir şey itiraf edeyim mi, ben poğaça bile yapamıyorum. Yarışması olsa şimdiki gibi iyi kötü bir şey yapayım da katılayım bile diyemem o derece. Gelmeyin üstüme atarım kendimi. 😂😂

X