- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.151
- 43
Hemen geliyorMuhteşem
İçli köftenin de kolay tarifleri var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen geliyorMuhteşem
İçli köftenin de kolay tarifleri var canım
Güzel yapana denk gelmemişsin:)Hiç sevmem ev baklavasını her zaman çok nişastalı köyü şerbetli yaparlar
Yarın dene bakalım, yapıyor musun, yapamıyor musunTam ölçülü garantilileri de yapamıyorum
Tünele gircem birazdan.Ben margaretin yerine olsam şimdiye kendimi koltuktan atıp ölü taklidi yapardım yoook yokk acmıyo bu eller dıyo kız sıze
Yeminle aynısını yazacaktımGüzel yapana denk gelmemişsin:)
Tam ölçülü garantilileri de yapamıyorum
Eee yollarsiniz o zaman birer tepsi bana hahahaGüzel yapana denk gelmemişsin:)
Aaa şey nevoş benim o hafta internetim olmucaktı şimdi hatırladımAynen bu hepiniz için geçerli :)Bayram tatlılarında herkes el açması baklava yapacak
Onun makinesi mi var ya. Çevremde herkes eliyle oyuyorduO işte kendiliğinden vahiy ile gelmiyor şekerim:)1,2,3,5,10 defa deneyeceksin.Yırtacaksın,kalın olacak,patlayacak,dağılacak ama sonunda uzman olacaksın:)
Nasıl yani Antep'tesin ve hala içli köfte makinan yok
Benim tarifim basit elticim, yapabilirİlla her şeyi yaptıracağız
Yerinde olsam coktan gırmıstımTünele gircem birazdan.
Antep'te kimse eli ile yapmazOnun makinesi mi var ya. Çevremde herkes eliyle oyuyordu
Kız yapabilir, denesin görecekBen margaretin yerine olsam şimdiye kendimi koltuktan atıp ölü taklidi yapardım yoook yokk acmıyo bu eller dıyo kız sıze
Kocanın neti ile girersinAaa şey nevoş benim o hafta internetim olmucaktı şimdi hatırladım
Bikerecik şans mı versinKız yapabilir, denesin görecek
Bunu ben yapsam eşim hangi pastaneden aldın der. Bu mesajları favoriliyorum, sonra bulabilirim değil mi?Poğaçalar - Puf Puf Sucuklu-Kaşarlı Simit Poğaça - Pınar Kahvaltı Keyfi Sponsorluğunda
Yine yeni yeniden güzel bir tarifle karşınızdayım. Sabah kahvaltılarında, 5 çayında veya misafirlerinize tereddütsüz sunabileceğiniz, çocuklarınızın beslenme çantalarına gönül rahatlığıyla koyabileceğiniz, asla tarifi şaşmayan ve çok beğenilen poğaçalarımla selamlar herkese. Malzemeler...www.kadinlarkulubu.com
Ügf yaa demokrasidede careler hoc tukenmiyoKocanın neti ile girersin
Bende ilk kez duydum, varsa alalım hemen parmağımla oymaktan bir müddet işaret parmagim istemsiz havada kalıyorOnun makinesi mi var ya. Çevremde herkes eliyle oyuyordu
Elticim bunlardan cesaret yok sanki biz anamızın karnında öğrendikKız yapabilir, denesin görecek
Sen becerebilenine denk gelmemişsinHiç sevmem ev baklavasını her zaman çok nişastalı köyü şerbetli yaparlar