Emminin girdiği yarışmayı almadığı vâki değilEl açma baklava Kazen emmimin künefesine yenildi
Bir el açmasıdır gidiyor hayırlısı artıkınEl açma baklava Kazen emmimin künefesine yenildi
Sağ ol papatyamAfiyet olsun ayşoom
Buna ancak gülerim.
İvit.Sen Antep'te misinMargaret Hale
Gördüm abinin künefesini güzel yapmıştı amaEmminin girdiği yarışmayı almadığı vâki değil
Yufka yapma canım, 10 katlı açBuna ancak gülerim.Ya bana yufkayı elle açmak sanat gibi geliyor. Yapanlara saygım falan var bildiğin. Herkesin yeteneği yok bence ona. Öğrenmede kritik dönemi geçtim, 30 yaşından sonra anca elime yüzüme bulaştırırım onu.
Biz anlamayız biz sana açma bir şeyler yaptıracağız.Önce gözleme ile başlıyoruz hazır olBuna ancak gülerim.Ya bana yufkayı elle açmak sanat gibi geliyor. Yapanlara saygım falan var bildiğin. Herkesin yeteneği yok bence ona. Öğrenmede kritik dönemi geçtim, 30 yaşından sonra anca elime yüzüme bulaştırırım onu.
Ben çirkin mi yaptımGördüm abinin künefesini güzel yapmıştı ama
Aynen öyle:)Yufka yapma canım, 10 katlı aç
merdane ile açarsın. Şekli önemli değil. Nasıl olsa tepsiden artan kısmı kesip iç katlara koyacaksın
Nerden anladı lafıBen çirkin mi yaptım
GavranındanNerden anladı lafı
Ya bir şey itiraf edeyim mi, ben poğaça bile yapamıyorum. Yarışması olsa şimdiki gibi iyi kötü bir şey yapayım da katılayım bile diyemem o derece. Gelmeyin üstüme atarım kendimi.Biz anlamayız biz sana açma bir şeyler yaptıracağız.Önce gözleme ile başlıyoruz hazır ol
Tamam bidaha katilmicam avlanmam
O gavranı rahat bırak artıkGavranından