Yemekten sonra uyumamaya çalışan bir insan gibiyim beybitomSüper İyiyim şeker sen nasılsın?
Ooooooo bayılırım
Cok sukur nevoşum iyiyim, yürümeye uğraşıyorum işteİyi akşamlar canım iyidir sen nasılsın
Çok şükür sosyalim afiyet olsun ❤Çok şükür bugunumuze evvoşum, kahve çay idare ediyoz
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?❤Hoşbuldum evvacim nasılsın?
İyi yürümelerCok sukur nevoşum iyiyim, yürümeye uğraşıyorum işte
Ne kadar yiyorsak artık insan ağırlaşıyorYemekten sonra uyumamaya çalışan bir insan gibiyim beybitom
Üzüldüm şimdi. Özür dilerim, hakkını helal etOoooooo bayılırım
Bayaga iyi hissediyorum bugün kendimi. Eşim evdeydi ya sabah çocuğa baktı 10a kadar uyudum süperdiÇok şükür sosyalim afiyet olsun ❤
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?❤
Hosgeldın sosyalim ne habeerIyi akşamlar canlarım ciğerlerim böbreklerim dalaklarim
Nasilsiniz
Yaaa ne guzeldir onun tadı
Yok kız üzülme. Helal olsun, afiyet bal şeker olsun. Şuan olsa yiyecek yerim kalmadığı için zaten yiyemezdimÜzüldüm şimdi. Özür dilerim, hakkını helal et
İftar sonrası cay cok ıyı gidiyor dimiiÇok şükür bugunumuze evvoşum, kahve çay idare ediyoz
Masum yaa. Niye kırıyorsun adamın hevesini.Hatta, arkadaşımız tarifi vermek istemedi. Bende dedim ki, “trileçe şerbeti bu, bolca krema var içeriğinde.”
Çocuğun gözleri pörtledi ve anlattı mecburen
ImmmmmYaaa ne guzeldir onun tadı
Yok kız üzülme. Helal olsun, afiyet bal şeker olsun. Şuan olsa yiyecek yerim kalmadığı için zaten yiyemezdim
Biraz spor yapsam iyiama hiç kalkasim yok
Afiyet olsun ayşoomImmmmm
Baklava el açması olacaksa Deynep, hazır yufkaysa Wunder.
Hazır yufka ise evet, Deynep hazır yufka kullanmaz
Tembel Wunder
Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedimBu aradaNevreste den bir talebim var. Eminim çok kişi katılır bana. Oylamada tarifin adı neyse o yazılsın. Yok ev yapımı, yok el açması, gerek yok bence bunlara. Merak eden fotoğrafın üzerine tıklar okur zaten hazır yufka mı el açması mı. Ev yapımı yazmaya da gerek yok. Zaten hepsi ev yapımı. Biz de marketten Olala alıp üzerine çikolata dökmedik herhalde. Kabul edenler? Kabul edilmiştir ahskajskaj
Benim baklava a da bak ta yutkunsanaCevizli mi o? Yutkundum...
O’da hemen söyleseydi, yengesiyim sonuçtaMasum yaa. Niye kırıyorsun adamın hevesini.
Yetherrr. Yarın gideyim de Güllüoğlu’ndan cevizli baklava alayım.
Aslında kullanırım. Burma baklava güzel oluyor. Hatta yarışma için de yapmıştım, sütlü yapmam yarışmaya özel sütlü yapmıştım.
Tatlı Tarifi - Baklavalık Yufkadan Sütlü Nuriye Burma -Pınar Süt Sponsorluğunda
Merhaba:KK54: ,lezzetli ,süslü bir o kadar da pratik bir tarifle geldim:kk77:.Burma baklava deyince çoğumuzun aklına bayram tatlısı gelir,çoğumuz ince yufka açmayı bilmeyiz,böyle durumlar için hazır yufkası yapmışlar,çok ta iyi yapmışlar.Hamur açmayı bilen biri bile bu lezzetden faydalansın...www.kadinlarkulubu.com
Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedim
Benim baklava a da bak ta yutkunsanaYarışma - Ev Yapımı Cevizli Baklava-Kenton Buğday Nişastası Sponsorluğunda