- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Ne yaptı da sunumunu beğenmedi
O kadar tarif istedim cıks dedin, şimdi de ben yapmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptı da sunumunu beğenmedi
Süper arada baksınBayaga iyi hissediyorum bugün kendimi. Eşim evdeydi ya sabah çocuğa baktı 10a kadar uyudum süperdi
Artık Güllüoğlu’nda da soğuk baklava var Kü...Yetherrr. Yarın gideyim de Güllüoğlu’ndan cevizli baklava alayım.
Arada olsa yine iyi 2 sene sonra ilk kez uyudum kızSüper arada baksın
Yapmam ya da yemem şart oldu, çok merak ettim tadınıArtık güllüoğlunda da soğuk baklava var kü...
El açmasımı değiştirdi sonucu dersin
Aslında kullanırım. Burma baklava güzel oluyor. Hatta yarışma için de yapmıştım, sütlü yapmam yarışmaya özel sütlü yapmıştım.
Tatlı Tarifi - Baklavalık Yufkadan Sütlü Nuriye Burma -Pınar Süt Sponsorluğunda
Merhaba:KK54: ,lezzetli ,süslü bir o kadar da pratik bir tarifle geldim:kk77:.Burma baklava deyince çoğumuzun aklına bayram tatlısı gelir,çoğumuz ince yufka açmayı bilmeyiz,böyle durumlar için hazır yufkası yapmışlar,çok ta iyi yapmışlar.Hamur açmayı bilen biri bile bu lezzetden faydalansın...www.kadinlarkulubu.com
Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedim
Benim baklava a da bak ta yutkunsana Yarışma - Ev Yapımı Cevizli Baklava-Kenton Buğday Nişastası Sponsorluğunda
Ye, bana dua edersinYapmam ya da yemem şart oldu, çok merak ettim tadını
Amağnn boşlama alışsın tek başınamı yaptın çocuğuArada olsa yine iyi 2 sene sonra ilk kez uyudum kız
Normalde bakar da böyle saatlerce uyuyana kadar ilk olduAmağnn boşlama alışsın tek başınamı yaptın çocuğu
Nasıl yaniNormalde bakar da böyle saatlerce uyuyana kadar ilk oldu
Tek başına mı diye sorunca aklıma arkadaşımın anlattığı bir olay geldi. Kocası çocuk istemeyen bir akrabası kocasının spermlerini kullanarak hamile kalmışta adam bana mı sordun yaparken dese başı ağrımaz
Demek ki Sakarya daki adam güzel pazarlayamamış, geçen yıl patlama yaptı bu soğuk baklavaOrada da yeni başlamış, geçen araştırdım. Hatta Türkiye’de ilk diye pazarlıyorlar
Sakarya’da yıllardır var
Evet orijinal tarifte krema, hatta sıvi kremşanti ile yapılıyor hazır aldıklarımdan daha hafif ve daha lezzetli geldi bana, sen de dene sultanım hazır almana gerek olmaz hiçKremamı var şerbette
İnşaallah deneyeceğim canım sağolDemek ki Sakarya daki adam güzel pazarlayamamış, geçen yıl patlama yaptı bu soğuk baklava
Evet orijinal tarifte krema, hatta sıvi kremşanti ile yapılıyor hazır aldıklarımdan daha hafif ve daha lezzetli geldi bana, sen de dene sultanım hazır almana gerek olmaz hiç
Sakarya’da pazarlandığı çok olduDemek ki Sakarya daki adam güzel pazarlayamamış, geçen yıl patlama yaptı bu soğuk baklava
Evet orijinal tarifte krema, hatta sıvi kremşanti ile yapılıyor hazır aldıklarımdan daha hafif ve daha lezzetli geldi bana, sen de dene sultanım hazır almana gerek olmaz hiç
Yok bugün burası+Instagram’dakilerle birlikte 800 kere cevizli baklava gördüm. Bizdeki de can. Gidip alacağım yarın.Artık Güllüoğlu’nda da soğuk baklava var Kü...
Vallaha konuşurken gülmekten ayrıntıyı sormak aklıma gelmemişti ama bir şekilde başarmış işte kadınNasıl yani
Kendin açmaya ne dersinYok bugün burası+Instagram’dakilerle birlikte 800 kere cevizli baklava gördüm. Bizdeki de can. Gidip alacağım yarın.
Hemen bulup geleyim
El açma baklava Kazen emmimin künefesine yenildiEl açmasımı değiştirdi sonucu dersin
Tamam en birinci sizsiniz en çok sizde pazarlandı soğuk baklavaSakarya’da pazarlandığı çok oldu