- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.730
Dökülün diye böyle konuşuyorum ama hiç...Diyosunnnn
Durduk yere tembel de olduk iyi mi
Hadi ya beni ne zamamdır gözlemliyorsun da ışık göremedin
Bu arada ben sizin için konuşuyorum, mazlumların sesiyim. Yoksa bana ne, ben en iyi ihtimal 10. olurum.Bu aradaNevreste den bir talebim var. Eminim çok kişi katılır bana. Oylamada tarifin adı neyse o yazılsın. Yok ev yapımı, yok el açması, gerek yok bence bunlara. Merak eden fotoğrafın üzerine tıklar okur zaten hazır yufka mı el açması mı. Ev yapımı yazmaya da gerek yok. Zaten hepsi ev yapımı. Biz de marketten Olala alıp üzerine çikolata dökmedik herhalde. Kabul edenler? Kabul edilmiştir ahskajskaj
Bu kategoride yok zaten sonrakilerde bakalım:)Bu arada ben sizin için konuşuyorum, mazlumların sesiyim. Yoksa bana ne, ben en iyi ihtimal 10. olurum.
Yuh, hiç de tutturamamışım.
Aynen olmadıYuh, hiç de tutturamamışım.
Açarsın canım, istemene bağlıBen iki dünya bir araya gelse yufka açamam. Wunder’de de o ışığı göremedim
Tişikkirlir Nevoş.Bu kategoride yok zaten sonrakilerde bakalım:)
Çarşaf böreği yapmıştım ama oklavayla beceremem, bir mucize olur.Açarsın canım, istemene bağlı
MantıklıBu aradaNevreste den bir talebim var. Eminim çok kişi katılır bana. Oylamada tarifin adı neyse o yazılsın. Yok ev yapımı, yok el açması, gerek yok bence bunlara. Merak eden fotoğrafın üzerine tıklar okur zaten hazır yufka mı el açması mı. Ev yapımı yazmaya da gerek yok. Zaten hepsi ev yapımı. Biz de marketten Olala alıp üzerine çikolata dökmedik herhalde. Kabul edenler? Kabul edilmiştir ahskajskaj
Rica ederimTişikkirlir Nevoş.
Küçük küçük gözlemelerle başlarsın. Yapılamayacak bir şey değil canımÇarşaf böreği yapmıştım ama oklavayla beceremem, bir mucize olur.
Tamam o zaman Wunder hala şüpheli.Aynen olmadı
Profili kapalı mı bilmem ,açıksa tariflerini inceleTamam o zaman Wunder hala şüpheli.
Ben yapamam diye yağlamaya bile girişemedim, gözüm kesmedi yufka açamam diye. Sanki çok büyük.Küçük küçük gözlemelerle başlarsın. Yapılamayacak bir şey değil canım
Merdane ile denedin mi?Ben yapamam diye yağlamaya bile girişemedim, gözüm kesmedi yufka açamam diye. Sanki çok büyük.Bir deneyeyim bakayım.
Ya denemeden ne bileceksin.Ben çocuklara bile denetiyorumBen yapamam diye yağlamaya bile girişemedim, gözüm kesmedi yufka açamam diye. Sanki çok büyük.Bir deneyeyim bakayım.
Aynen ben büyük açtığımda oklava kullanırım yoksa hep merdaneMerdane ile denedin mi?
Poğaça ve tahinli pide yaparken denedim. O zaman bile yamuk yumuk oluyor.Merdane ile denedin mi?