- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Elticim, bugün CumartesiYa denemeden ne bileceksin.Ben çocuklara bile denetiyorum
Oğlum bile açıyor.Yağlama ekmeğini
Oylamayı açacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elticim, bugün CumartesiYa denemeden ne bileceksin.Ben çocuklara bile denetiyorum
Yamuk olsun önemi yok o zamanla düzeliyorPoğaça ve tahinli pide yaparken denedim. O zaman bile yamuk yumuk oluyor.
Küçük şeyler denedim, poğaça, pide gibi. Hiç olmadı.Ya denemeden ne bileceksin.Ben çocuklara bile denetiyorum
Yok bugün CumaElticim, bugün Cumartesi
Oylamayı açacak mısın
Öyle öyle elini alıştıracaksın canımPoğaça ve tahinli pide yaparken denedim. O zaman bile yamuk yumuk oluyor.
Zamanla derken? Yaparken mi yoksa yaptıkça mı?Yamuk olsun önemi yok o zamanla düzeliyor
Ama tecrübe önemli canımDenedikçe güzelleşir.Küçük şeyler denedim, poğaça, pide gibi. Hiç olmadı.
Bugun herkes cumartesi saniyoYok bugün Cuma
Yaptıkça gelişiyor.Zamanla derken? Yaparken mi yoksa yaptıkça mı?
Tatil yaBugun herkes cumartesi saniyo
Oklava kullanmak için geniş alan lazım. Merdane rahat o bakımdanAynen ben büyük açtığımda oklava kullanırım yoksa hep merdane
Bende oylama olcak diye heyecanlandim birdenTatil ya
AynenBen masada açıyorum o zamanOklava kullanmak için geniş alan lazım. Merdane rahat o bakımdan
Cumartesi görünümlü amaYok bugün Cuma
Yok yarın geceDaha gelecekler varBende oylama olcak diye heyecanlandim birden
Artık başlamam ve alışmam lazım. Anayım ben ana.Öyle öyle elini alıştıracaksın canım
KandıramadımBende oylama olcak diye heyecanlandim birden
Oklavayı bende mutfağın adasında kullanıyorum. Merdaneyi tezgahtaAynenBen masada açıyorum o zaman
Sen de sağol canımın içiHmmm tamam
İnan benim de gözüm yollarda kaç gündür rüyamda yapmaktan bıktım artık gerçek yapıyorum
Olmaaaaazzz söyleyememmm
Sağ ol güzelciğimmm
AynenTahta alacağım ama gidip bakamadımAnnemin var ayaksız masa üstü,tezgah üstü her yere koyup kullanıyor.Oklavayı bende mutfağın adasında kullanıyorum. Merdaneyi tezgahta