- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni etiket yapıp söyleseydin yaBaklava Wunder’de. Bana sorsaydın ya.
Önceleri hissikablelvukuydu. Şimdi eminim.Beni etiket yapıp söyleseydin ya
Geliyor dimi soğuk baklavaÖnceleri hissikablelvukuydu. Şimdi eminim.
Baklava yapana üzülüyorum cidden. Elbirliğiyle psikolojik baskı altına aldık kadını.Geliyor dimi soğuk baklava
Hele bide açsın sonra görecek o baskıyıBaklava yapana üzülüyorum cidden. Elbirliğiyle psikolojik baskı altına aldık kadını.
Boşver sen koltuğuna otur, arkana yaslan ve izle. Biz paralarız onu.Hele bide açsın sonra görecek o baskıyı
Öyle yapıyorum zaten iyi olan kazansınBoşver sen koltuğuna otur, arkana yaslan ve izle. Biz paralarız onu.
Deynep’de olamaz mı?Önceleri hissikablelvukuydu. Şimdi eminim.
Aynen neden bende olduğu düşünülmüşDeynep’de olamaz mı?
Baklava el açması olacaksa Deynep, hazır yufkaysa Wunder.Deynep’de olamaz mı?
Minnak meleklerimde de olabilirAynen neden bende olduğu düşünülmüş
Hazır yufka ise evet, Deynep hazır yufka kullanmazBaklava el açması olacaksa Deynep, hazır yufkaysa Wunder.
Onun yazışmalarına çok şahit olamadım. Tahmin yürütemem. Ama bence soğuk baklavayı çok abartıyoruz. Künefe candır.Minnak meleklerimde de olabilir
GeldimNevreste nerdesinnn iki gözümün çiçeği nerdesinn
Ben iki dünya bir araya gelse yufka açamam. Wunder’de de o ışığı göremedimHazır yufka ise evet, Deynep hazır yufka kullanmaz
Tembel Wunder
DiyosunnnnBaklava el açması olacaksa Deynep, hazır yufkaysa Wunder.
Durduk yere tembel de olduk iyi miHazır yufka ise evet, Deynep hazır yufka kullanmaz
Tembel Wunder
Hadi ya beni ne zamamdır gözlemliyorsun da ışık göremedinBen iki dünya bir araya gelse yufka açamam. Wunder’de de o ışığı göremedim
YaptırırızBen iki dünya bir araya gelse yufka açamam. Wunder’de de o ışığı göremedim