Kokosluk yok,yapabilirsinYok arkadaş düz bir insan olacagim ben artıkaklıma girme aldığım tarife eklemeler yaparım bak
Aslında seyliii seboda yapabilermiyim benim tariflivardı sanırsam ama o cheesecaketi heralde görmüştüm biyerde
Yok jeyomm yokKokosluk yok,yapabilirsin
Önceki nasıldı abla sade degilmiydi oSen tarifini yap boşverAma sunum sade olsun
Attım özeldenÖnceki nasıldı abla sade degilmiydi o
Çok iyi yapmışsın bebeğim minnosumAldım kuzum teşekkür ederim haber verdiğin için
Nevoş Bi gün benimde yemeğimi de meşhur edersin dimiiiiiKadınlar Kulübü on Instagram: "6.gün iftar menüsü: - Domates Çorbası -Beyti -Fava -Kalburabastı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin #hergünebiriftar
91 likes, 1 comments - kadinlarkulubu on April 18, 2021: "6.gün iftar menüsü: - Domates Çorbası -Beyti -Fava -Kalburabastı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin #hergünebiriftarmenüsü".www.instagram.com Dahliadivin
LezzetliCipetpet
Elalis
Kukrim
Bence cok daha guzel yaptigim seyler var ama teşekkürlerKadınlar Kulübü on Instagram: "6.gün iftar menüsü: - Domates Çorbası -Beyti -Fava -Kalburabastı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin #hergünebiriftar
91 likes, 1 comments - kadinlarkulubu on April 18, 2021: "6.gün iftar menüsü: - Domates Çorbası -Beyti -Fava -Kalburabastı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin #hergünebiriftarmenüsü".www.instagram.com Dahliadivin
LezzetliCipetpet
Elalis
Kukrim
Bence çok güzeldiBence cok daha guzel yaptigim seyler var ama teşekkürler
Yarışa yarışa geliştiricem kendi miÇok iyi yapmışsın bebeğim minnosum❤
Ori’nin baklavaları gibi miYa hayır öyle değil şimdi san sebastian üstüne meyve çikolata konuyor yaBen baklava dizeceğim
Oda olurOri’nin baklavaları gibi mi
Sadelik güzeldir yaz kuzumYok jeyomm yokzaten değiştiricem profildeki yazıyida bulamadım bişey
Ori’nin baklavaları gibi mi
Hala unutamadimOda olur
Amaniiin çok guzelyaaaÇiçekler açtı
Eşim bahçeye gitti o çekip gönderdi
Eki Görüntüle 2828467 Eki Görüntüle 2828468 Eki Görüntüle 2828469 Eki Görüntüle 2828470 Eki Görüntüle 2828471
Ayva ve elma ağaçları da mı var kayısı bağındaÇiçekler açtı
Eşim bahçeye gitti o çekip gönderdi
Eki Görüntüle 2828467 Eki Görüntüle 2828468 Eki Görüntüle 2828469 Eki Görüntüle 2828470 Eki Görüntüle 2828471