Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seboyu vermezsin sen bikeremBen yapacağım san sebastianı ile sunumu iyi olur dedim![]()
İşte fasulye olduğum için san sebastisn yapacağım üstünü baklava ile süsleyeceğimSeboyu vermezsin sen bikerem
Baklavayı sen yap zaten abla fasilleydin dimi![]()
Onuda bana Ver bari abla şuan yaptım hazirSütlaçlarım var çok güzel sütlaçlarım almak isteyen yok mu![]()
İçinde labne var mıOnuda bana Ver bari abla şuan yaptım hazir![]()
Yeni bir akımİşte fasulye olduğum için san sebastisn yapacağım üstünü baklava ile süsleyeceğim![]()
Offfff yıkılır buralarYeni bir akım![]()
Refikanın tarifi var
Ama varya ne oy toplar abla eminim benOfffff yıkılır buralarŞey gibi olur görmemişin san sebastianı olmuş
![]()
Ya hayır öyle değil şimdi san sebastian üstüne meyve çikolata konuyor yaRefikanın tarifi var
Baklava cheesecake![]()
Aç konuyuVar var![]()
Abla İnankı gözümde canlandiyaa yapabileceğimi bilsem yaparım yarışma dışıYa hayır öyle değil şimdi san sebastian üstüne meyve çikolata konuyor yaBen baklava dizeceğim
![]()
Fotoshopla ekleme yapabilermiyimAç konuyu![]()
Yaratıcı olmak lazımAbla İnankı gözümde canlandiyaa yapabileceğimi bilsem yaparım yarışma dışı![]()
OlmazFotoshopla ekleme yapabilermiyim![]()
Yok arkadaş düz bir insan olacagim ben artıkYaratıcı olmak lazım![]()
Anladim
Sen tarifini yap boşverYok arkadaş düz bir insan olacagim ben artıkaklıma girme aldığım tarife eklemeler yaparım bak
Aslında seyliii seboda yapabilermiyim benim tariflivardı sanırsam ama o cheesecaketi heralde görmüştüm biyerde