Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seboyu vermezsin sen bikeremBen yapacağım san sebastianı ile sunumu iyi olur dedim
İşte fasulye olduğum için san sebastisn yapacağım üstünü baklava ile süsleyeceğimSeboyu vermezsin sen bikerem
Baklavayı sen yap zaten abla fasilleydin dimi
Onuda bana Ver bari abla şuan yaptım hazirSütlaçlarım var çok güzel sütlaçlarım almak isteyen yok mu
İçinde labne var mıOnuda bana Ver bari abla şuan yaptım hazir
Yeni bir akımİşte fasulye olduğum için san sebastisn yapacağım üstünü baklava ile süsleyeceğim
Offfff yıkılır buralarŞey gibi olur görmemişin san sebastianı olmuşYeni bir akım
Var varİçinde labne var mı
Refikanın tarifi varC A N O kaptanım ven baklavalı san sebastian yapacağım sen tarif almıyor musun
Ama varya ne oy toplar abla eminim benOfffff yıkılır buralarŞey gibi olur görmemişin san sebastianı olmuş
Ya hayır öyle değil şimdi san sebastian üstüne meyve çikolata konuyor yaBen baklava dizeceğimRefikanın tarifi var
Baklava cheesecake
Aç konuyuVar var
Abla İnankı gözümde canlandiyaa yapabileceğimi bilsem yaparım yarışma dışıYa hayır öyle değil şimdi san sebastian üstüne meyve çikolata konuyor yaBen baklava dizeceğim
Fotoshopla ekleme yapabilermiyimAç konuyu
Yaratıcı olmak lazımAbla İnankı gözümde canlandiyaa yapabileceğimi bilsem yaparım yarışma dışı
OlmazFotoshopla ekleme yapabilermiyim
Yok arkadaş düz bir insan olacagim ben artık aklıma girme aldığım tarife eklemeler yaparım bakYaratıcı olmak lazım
Anladim
Sen tarifini yap boşverAma sunum sade olsunYok arkadaş düz bir insan olacagim ben artık aklıma girme aldığım tarife eklemeler yaparım bak
Aslında seyliii seboda yapabilermiyim benim tarifli vardı sanırsam ama o cheesecaketi heralde görmüştüm biyerde