- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Aklıma geldi de nebilim öylemi yazsam sanki birinde daha görmüştüm bu sözüSadelik güzeldir yaz kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma geldi de nebilim öylemi yazsam sanki birinde daha görmüştüm bu sözüSadelik güzeldir yaz kuzum
MasalllahÇiçekler açtı
Eşim bahçeye gitti o çekip gönderdi
Eki Görüntüle 2828467 Eki Görüntüle 2828468 Eki Görüntüle 2828469 Eki Görüntüle 2828470 Eki Görüntüle 2828471
Ben görmedimAklıma geldi de nebilim öylemi yazsam sanki birinde daha görmüştüm bu sözü
Aynen canım çok güzelAmaniiin çok guzelyaaa ne sunum olur varyaaa
Kız vallahi bak bı ara profil paylaşımlarını okurkene denk geldim . Dur bakim yinede yazayımBen görmedim
Olabilir kuzum,bana denk gelmemişKız vallahi bak bı ara profil paylaşımlarını okurkene denk geldim . Dur bakim yinede yazayım
Var canımHatta her şey varNar,hurma,üzüm,dut,incir,erik,elma,kiraz,vişne,kayısı,armut,ceviz,şeftali Tabi bunların farklı çeşitleri varAyva ve elma ağaçları da mı var kayısı bağında
Çok güzel çiçek açmışlarMasalllah
İçim açıldı benim de ,masallahÇok güzel çiçek açmışlar
Tam sunumlukÇiçekler açtı
Eki Görüntüle 2828467 Eki Görüntüle 2828468 Eki Görüntüle 2828469 Eki Görüntüle 2828470 Eki Görüntüle 2828471
Yakında araba geçmiyor temiz hava,oksijenİçim açıldı benim de ,masallah
Hep birlikte minnosumYarışa yarışa geliştiricem kendi mi
Eve 20 dk sürüyor alıp her seferinde bahçeye mi gideyimTam sunumluk
Maşallah yaa burda da havalar iyice ısındı içeriler serin amaÇiçekler açtı
Offf yaaaaYa hayır öyle değil şimdi san sebastian üstüne meyve çikolata konuyor yaBen baklava dizeceğim
İnşAllahHep birlikte minnosum
Heee git nevoş ben terasa cikiyomEve 20 dk sürüyor alıp her seferinde bahçeye mi gideyim
Aynen hava çok güzelBiz kaloriferleri kapattık açmıyoruzMaşallah yaa burda da havalar iyice ısındı içeriler serin ama
Güzel olur değil miOfff yaaaa
Oda iyi olmayan ne yapsınHeee git nevoş ben terasa cikiyom