Ooo sen onu bana versen olmuyor mu? Kaptanım
Sen san sebastian yap ben baklava sonra güçlerimizi birleştirelimOoo sen onu bana versen olmuyor mu? Kaptanım
Benimde öyleŞuan kan şekerim düştü
Tamamdır öyle yapalımSen san sebastian yap ben baklava sonra güçlerimizi birleştirelim
BenimdeYürümeye takatim yok nevoş
2.kim olacak acabaTamamdır öyle yapalım
Ellerine sağlıkSabahtan beri anam ağladı. Sabah yaprak sardım. Sonra evi temizledim. Şuan yemek hazırlıyorum. Pertim çıktı
Sen beni geçersin nevoş2.kim olacak acaba
Sagol canısıEllerine sağlık
Bizde de epeydir kapalı ama akşamları ufoyu açıyoruz bazenAynen hava çok güzelBiz kaloriferleri kapattık açmıyoruz
Elinize sağlık mis gibi sarma çok severimSabahtan beri anam ağladı. Sabah yaprak sardım. Sonra evi temizledim. Şuan yemek hazırlıyorum. Pertim çıktı
Su vardı şırıl şırıl akıyor mu hala?Yakında araba geçmiyor temiz hava,oksijen
Çok teşekkür ederimElinize sağlık mis gibi sarma çok severim
Yok tanışmadık.Çok teşekkür ederim
Tanışıyor muyuz?
Ben eski üyelerden sandım,onun için sormak istedimYok tanışmadık.sarma deyince emekli iştir emeğinize sağlık demek istedim
Migroslarda genel sıkıntı var sanırım. Bende almaya gittiğimde aynı durumla karşılaştım, hemde yakınlarımda olan 3 migrosta da yoktu beyaz. Galiba biz kazandık almayalım diye getirmiyor migros beyazlarıMigrosa gittim pınar beyaz alayım diye şarküteri reyonuna bir baktım küçük küçük Sekizli pınar beyazlar var benim alacağımdan yok