Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Evet ablam çok seviyorum o bana iş gibi gelmiyor.
Nasip ablam bir şey demiyorum.
Evet biz yağlı,salçalı yaparız

O kadar değil biraz tembel o konuda güzel yemek yapar kızçemde.
Eltisi hiç bişi yapmıyor evde kadın var o hazırlıyor yemekleri
Terapi gibi bir şey aslında

Ama, yapmayanlar daha kıymetli ablam

ben bilmem sarma sarmayı 4 senelik evliyim, 2 kez sardım galiba onda da sadece kocamla ben yedik. giderim kaynanamda, anamda yerim.
Onlar yapıyorsa ne gerek var boşver
Bende geldim burada şaşırdım.
Kv yapıyor eltim,görümcem yiyor.Annem yapıyor biz yiyoruz
Ama işte gurbette kalınca kim yapacak,ondan ben her şeyi yapıyorum ve buna şaşırıyorlar
Grupta atıyor evdeki bekar kaynım.Annem yaptı isteyen gelsin
Eşim diyor benim karım yapıyor
Bende faydalanıyorum bazı nimetlerden

Bişi söyleyimmi evlenşp aynı yerde olursanız fazla yapma alışmasınlar bu sefer her dakka anne ne yaptın sana geliyoruz derler içli köfteyi bende bilemem valide yapar bizdede çok güzel olur .
Evet ablam çok seviyorum o bana iş gibi gelmiyor.
Nasip ablam bir şey demiyorum.
Evet biz yağlı,salçalı yaparız
Sevdiğin için oda zor gelmiyor sana.
Bizdede yoktu öyle normal katardı annem ilk başta banada ağır geliyordu yemekleri sonra alıştım gerçide hala çok yağlı salçalı yiyemem.

Ben duramam yaparum galiba ablam
İşte herkesin damak tadı başka ablacım
Ben normal koyuyorum.
Kv çok yağlı yapar Ama güzel olur

Damak tadına uygun yapıyorlar ise, tamam.
Ben herkesin sarmasını beğenmem
annem yaprak sarmayı, kaynanam da lahana sarmayı çok güzel yapar. annemin lahanası kaynanamınki gibi, kaynanamın sarması da anamınki gibi olmaz. ikisi de kendi tarifinde ustalaşmış.
ben de kaynana olunca düşünürüm diye sallıyorum şimdiden

Ben duramam yaparum galiba ablam
İşte herkesin damak tadı başka ablacım
Ben normal koyuyorum.
Kv çok yağlı yapar Ama güzel olur
Yok yaok yapma kızçem bir gün dediki eşinin yanındaiaynı binada olsakta sana her gün yemeğe gelsek dedi,oldu canımmm her akşam beklerim ne demek dedim

İşte bunlar kültür gelecek nesillere aktarılacak

Dünürler sarmada

Yok yaok yapma kızçem bir gün dediki eşinin yanındaiaynı binada olsakta sana her gün yemeğe gelsek dedi,oldu canımmm her akşam beklerim ne demek dedim
Ama yok
Abla bende sevmem öyle şeyleri.Annem karşı binada. Covid olmadan öncede 4-5 ay buradaydık.Ama ben yine mesafeliydim.

Ama yok
Abla bende sevmem öyle şeyleri.Annem karşı binada. Covid olmadan öncede 4-5 ay buradaydık.Ama ben yine mesafeliydim.
Herkesin hayatı kendşne nevoşum,damatta demiştki anne kusura bakma yanlış anlama ama bende sürekli her akşam ailelere gitme taraftarı değilim demişti..
Bende istemem açıkcası ne o öyle her gün yemek mi yapacam onlara şimdi mesafe iyidir annede olsa yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…