- 22 Temmuz 2017
- 44.722
- 132.527
- 598
Çalışınca normal canım. Ama artık sarma imkanın var, esnek çalışıyorsunben bilmem sarma sarmayı 4 senelik evliyim, 2 kez sardım galiba onda da sadece kocamla ben yedik. giderim kaynanamda, anamda yerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışınca normal canım. Ama artık sarma imkanın var, esnek çalışıyorsunben bilmem sarma sarmayı 4 senelik evliyim, 2 kez sardım galiba onda da sadece kocamla ben yedik. giderim kaynanamda, anamda yerim.
Evet ablam çok seviyorum o bana iş gibi gelmiyor.Sen seviyorsun yemek yapmayıda ondan,rahmetli annemde öyleydi çok severdi mutfak işini.
Umarım gitmezler bak benşmki çekti gitti işte.
Elim lezzetlidir sülaleside aynı şeyi söyler farklı şeyler yapınca hoşlarına gidiyordu.
Doğu insanı salçalı yağlı sever ben o kadar katmam kısarım biraz.
O kadar değil biraz tembel o konuda güzel yemek yapar kızçemde.Daha dur, neler neler yapacak da, ağzın açık kalacak
yok kız. uğraşamam. çok zahmetli. ne uğraşıcam bana neÇalışınca normal canım. Ama artık sarma imkanın var, esnek çalışıyorsun
Terapi gibi bir şey aslındaO kadar değil biraz tembel o konuda güzel yemek yapar kızçemde.
Eltisi hiç bişi yapmıyor evde kadın var o hazırlıyor yemekleri
Damak tadına uygun yapıyorlar ise, tamam.yok kız. uğraşamam. çok zahmetli. ne uğraşıcam bana ne
Onlar yapıyorsa ne gerek var boşverben bilmem sarma sarmayı 4 senelik evliyim, 2 kez sardım galiba onda da sadece kocamla ben yedik. giderim kaynanamda, anamda yerim.
Bişi söyleyimmi evlenşp aynı yerde olursanız fazla yapma alışmasınlar bu sefer her dakka anne ne yaptın sana geliyoruz derler içli köfteyi bende bilemem valide yapar bizdede çok güzel olur .Meraklılar ablacımBilsinler yapmasınlarAynı şehirde olursak ben yaparım zaten
Ama başka yere giderlerse bilmeleri lazım.
Ben Antep'e gidene kadar içli köfte yapmıyordum.Annemler yapıyordu.
Orada sık gelemeyince iş başa düştü
Sevdiğin için oda zor gelmiyor sana.Evet ablam çok seviyorum o bana iş gibi gelmiyor.
Nasip ablam bir şey demiyorum.
Evet biz yağlı,salçalı yaparız
Ben nankör yemek diyom ona sarıyon anında bitiyor yedikçe çoğalsa tamamdayok kız. uğraşamam. çok zahmetli. ne uğraşıcam bana ne
Mutlaka öylede bende ters tepiyor mutfakTerapi gibi bir şey aslında
Ama, yapmayanlar daha kıymetli ablam
Ben duramam yaparum galiba ablamBişi söyleyimmi evlenşp aynı yerde olursanız fazla yapma alışmasınlar bu sefer her dakka anne ne yaptın sana geliyoruz derler içli köfteyi bende bilemem valide yapar bizdede çok güzel olur .
Sevdiğin için oda zor gelmiyor sana.
Bizdede yoktu öyle normal katardı annem ilk başta banada ağır geliyordu yemekleri sonra alıştım gerçide hala çok yağlı salçalı yiyemem.
annem yaprak sarmayı, kaynanam da lahana sarmayı çok güzel yapar. annemin lahanası kaynanamınki gibi, kaynanamın sarması da anamınki gibi olmaz. ikisi de kendi tarifinde ustalaşmış.Damak tadına uygun yapıyorlar ise, tamam.
Ben herkesin sarmasını beğenmem
ben de kaynana olunca düşünürüm diye sallıyorum şimdidenOnlar yapıyorsa ne gerek var boşver
Bende geldim burada şaşırdım.
Kv yapıyor eltim,görümcem yiyor.Annem yapıyor biz yiyoruz
Ama işte gurbette kalınca kim yapacak,ondan ben her şeyi yapıyorum ve buna şaşırıyorlar
Grupta atıyor evdeki bekar kaynım.Annem yaptı isteyen gelsin
Eşim diyor benim karım yapıyor
Bende faydalanıyorum bazı nimetlerden
Fıstık oldumu sevmiyom sarmayı.Damak tadına uygun yapıyorlar ise, tamam.
Ben herkesin sarmasını beğenmem
Yok yaok yapma kızçem bir gün dediki eşinin yanındaiaynı binada olsakta sana her gün yemeğe gelsek dedi,oldu canımmm her akşam beklerim ne demek dedimBen duramam yaparum galiba ablam
İşte herkesin damak tadı başka ablacım
Ben normal koyuyorum.
Kv çok yağlı yapar Ama güzel olur
İşte bunlar kültür gelecek nesillere aktarılacakannem yaprak sarmayı, kaynanam da lahana sarmayı çok güzel yapar. annemin lahanası kaynanamınki gibi, kaynanamın sarması da anamınki gibi olmaz. ikisi de kendi tarifinde ustalaşmış.
ben de kaynana olunca düşünürüm diye sallıyorum şimdiden
Dünürler sarmadaannem yaprak sarmayı, kaynanam da lahana sarmayı çok güzel yapar. annemin lahanası kaynanamınki gibi, kaynanamın sarması da anamınki gibi olmaz. ikisi de kendi tarifinde ustalaşmış.
ben de kaynana olunca düşünürüm diye sallıyorum şimdiden
Lahanayı sevmem nedense..ben de yaprak sarmayı kuş üzümlü severim, lahanayı da bol kıymalı ve baharatlı. olsa da yesek, canım çekti
Ama yokYok yaok yapma kızçem bir gün dediki eşinin yanındaiaynı binada olsakta sana her gün yemeğe gelsek dedi,oldu canımmm her akşam beklerim ne demek dedim
Kendinde deneben de yaprak sarmayı kuş üzümlü severim, lahanayı da bol kıymalı ve baharatlı. olsa da yesek, canım çekti
Herkesin hayatı kendşne nevoşum,damatta demiştki anne kusura bakma yanlış anlama ama bende sürekli her akşam ailelere gitme taraftarı değilim demişti..Ama yok
Abla bende sevmem öyle şeyleri.Annem karşı binada. Covid olmadan öncede 4-5 ay buradaydık.Ama ben yine mesafeliydim.