• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle gördük öyle yetiştik bizler ..
Şimdi öylemi dediğin gibi herkes bir odada oturup tv seyrediyor.
Abla benimkiler ders yapıyor.Evde eğitim çok zor🤷🏼‍♀️
Çocuklar yetişemiyor.
Yazılar zorladı.Çok şükür gece gündüz çalışıyorlar. İyi oldu notları🤷🏼‍♀️Ama işte kolay olmuyor.Fedakarlık yapıyoruz.

Kibe derler bizimkiler. Rahmetli babaannem yapardı, ama içine ciğer koyduğu için ben yemezdim🤭

Yoksa işkembenin her türlü yiyeceğine bayılırım🤗
İşkembeyi annem iç pilavli filan yapardı istersen ciğerde katıyordun içine,senin dediğin bu herhalde demi.
Bende severim,dünürlerde etli yaparlar hep,biz z.yağlı yerdik.

İşkembeyi annem iç pilavli filan yapardı istersen ciğerde katıyordun içine,senin dediğin bu herhalde demi.
Bende severim,dünürlerde etli yaparlar hep,biz z.yağlı yerdik.
Evet ablam, iç pilavlı olandan🤭

Abla benimkiler ders yapıyor.Evde eğitim çok zor🤷🏼‍♀️
Çocuklar yetişemiyor.
Yazılar zorladı.Çok şükür gece gündüz çalışıyorlar. İyi oldu notları🤷🏼‍♀️Ama işte kolay olmuyor.Fedakarlık yapıyoruz.
Mutlaka zordur,kardşime gittiğimde tanık oldum bende 2 çocuk başka odalarda anne derste baba başka şehirde zorlandılar onlarsa.
Dwersleri iyi olsunda bu önemli aertık geleceklerine yatırım şimdiden.

Mutlaka zordur,kardşime gittiğimde tanık oldum bende 2 çocuk başka odalarda anne derste baba başka şehirde zorlandılar onlarsa.
Dwersleri iyi olsunda bu önemli aertık geleceklerine yatırım şimdiden.
Aynen ablam kızların okul puanıda önemli ondan uğraşıyorlar.Belkide okul hiç açılmadan lise biter🤷🏼‍♀️
Sonumuz hayır olsun.

Aynen ablam kızların okul puanıda önemli ondan uğraşıyorlar.Belkide okul hiç açılmadan lise biter🤷🏼‍♀️
Sonumuz hayır olsun.
Çok çalışsınlar gelecekleri çok önemli artık.
İşiniz cidden zor helede bu salgın olayı mahvetti öğrencileride.

Back