• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun😍
Seneye hep birlikte iftar yaparız inşaallah 🤲🏼
Biz alışkınız hep tek yaptık yıllarca🤭Güya geldik bunları tadacaktık🤣
Ailelerle bir arada yapılan, kalabalık sofralar gibisi yok. Dediğin gibi, İnşallah seneye sevdiklerimizle rahat rahat sofralar kurarız.🤲🏻🎈

Çok şükür yine kalabalık ailesiniz canım, biz gibi 2 kişi değilsiniz 😍🤗🎈

Tavuk haşladım fırında ızgara olacak,pilav zaten geç yaparım,6.30 filan gelişi yada biraz daha geç erken çıkıyorlar ramazan diye.
İyi bir şey kalmamış yaparsın😍
Benim yemek bana kolay🤭Annem kiraz yaprağı sarmış gönderdi pişiriyorum.Soğanını hazırladım 🤭Eşim dün istedi.Annemde sararım dedi.
Eşim evde yok sürpriz olacak🤣
Memlekete geldiğimden beri bu sarma annemden sarıp yolluyor🤭

Ailelerle bir arada yapılan, kalabalık sofralar gibisi yok. Dediğin gibi, İnşallah seneye sevdiklerimizle rahat rahat sofralar kurarız.🤲🏻🎈

Çok şükür yine kalabalık ailesiniz canım, biz gibi 2 kişi değilsiniz 😍🤗🎈
Aynen canım çok güzeldir bizde yaşarız inşaallah 🤲🏼
Öyle canım çocuklar büyüdü,kızlar tutuyor zaten,oğlumda arada🤗
Biz kendimize yetiyoruz🤗

Ben bizim sofralarımızın her zaman tartışmasız 1.’siyim ablam 🤣🤣
Bu iyi bir şey değil biliyorsun değil mi 🤷🏼‍♀️🤭Hep senden bekleniyor bazı şeyler🤭Biz yazın bahçeye gidiyoruz.Mutfak sorumlusu benim🤗17 kişinin yemeği benden sorulur🤣Elimize yapışmış🤷🏼‍♀️

Benim yemek bana kolay🤭Annem kiraz yaprağı sarmış gönderdi pişiriyorum.Soğanını hazırladım 🤭Eşim dün istedi.Annemde sararım dedi.
Ohhh, ıslak kek firdefs firdefs ’den. Kiraz yaprağı sarması anneden😍
Sofrayı da kızlar kurar 🤣🤣
Sen otur, keyfine bak 🤣🤣

Bu iyi bir şey değil biliyorsun değil mi 🤷🏼‍♀️🤭Hep senden bekleniyor bazı şeyler🤭Biz yazın bahçeye gidiyoruz.Mutfak sorumlusu benim🤗17 kişinin yemeği benden sorulur🤣Elimize yapışmış🤷🏼‍♀️
Cidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varya :KK53::KK53:

Ohhh, ıslak kek firdefs firdefs ’den. Kiraz yaprağı sarması anneden😍
Sofrayı da kızlar kurar 🤣🤣
Sen otur, keyfine bak 🤣🤣
Annem keki bitirdiniz mi dedi🤣Bitti deyince kendilerine ayırdıklarını yolladı yememişler🤣
Ama 2 kilo soğan doğradım ,kavurdum yetmez mi🤣

Bilmez olur muyum, yıllarca koşturdum🤣🤣
Şimdi koşturmuyorum, ne yaptıysam o🤷🏻‍♀️
Asla aşırıya kaçmıyorum, gerek yok. Nasıl olsa kıymet bilinmiyor 🤣🤣

Eşime telefonda söyledim, dondurucudaki mantıyı da çıkarırsın dedi🤭
Ne gerek var dedim🤣🤣

Sendede sarma var demek ki valla kızacam şimdi yasodada var bende yokk tühhh.
Anneciğin ellerine sağlık olsun ne yenir şimdi o sarmalar.

Bizde belki yakında öyle kalırız😏Kızların 2 yılı kaldı🤷🏼‍♀️
Sakın ha dışarıya filan yollama kızları,sonra oradan bulup gurbete gidiyorlar

Cidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varya :KK53::KK53:
Babam evlendiğimde benim kızım çok veceriklidir,her yemeği yapar demişti.O günden beri o mutfak hep bende🤣Abla gurbette kalmam ce ikiz büyütmemden kaynaklı çok hızlıyım🤣Birazda ondan bana kalıyor.Elimde lezzetliymiş öyle deniyor.
Yemek vana kolay geliyor🤭

Ne gerek var dedim🤣🤣
Mantıda kalsın yani,valla yapmayacan yaso kıymet bile bilinmiyor hiç ahaaa ben ne olduuu konuşturmayın beni şimdi

Ama biz yemek yapmayı seviyoruz ablam, ondan üksünmüyoruz sanırım🤷🏻‍♀️

evet, benim de annem her zaman derdi ki "sakın, her şeyi biliyorum deme. bilsen bile bilmiyorum de. her şeyi bilirsen, her şeyi senden beklerler" beni verirken de sıkı sıkı tembihledi, "benim kızım iş yapmayı bilmez, yemek yapmayı bilmez, damat benim kızıma yardım edeceksin tek şartım bu" dedi. halbuki kızı yemek yapmayı da işi yapmayı da bilirdi :KK53::KK53::KK53: sağ olsun, benim arthur da çok yardım eder bana.

Ne gerek var dedim🤣🤣
Karşılığında takdir görüyorsam dünyayı yaparım🤭Şimdilik iki taraf içinde kıymet biliniyor.
Kv ne yapacağını bilmiyor.
Ondan memnuniyetle yapıyorum.
El...yapmıyor🤣

Annem keki bitirdiniz mi dedi🤣Bitti deyince kendilerine ayırdıklarını yolladı yememişler🤣
Ama 2 kilo soğan doğradım ,kavurdum yetmez mi🤣
Yoğurdu da hazırlarsan, en büyük işi sen yapmış olacaksın 🤣🤣

Sendede sarma var demek ki valla kızacam şimdi yasodada var bende yokk tühhh.
Anneciğin ellerine sağlık olsun ne yenir şimdi o sarmalar.

Sakın ha dışarıya filan yollama kızları,sonra oradan bulup gurbete gidiyorlar
Sağol ablam😍
Abla gitsinler istemiyoruz, onlarda istemiyor.
Ama nasip🤭

Back