• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Babam evlendiğimde benim kızım çok veceriklidir,her yemeği yapar demişti.O günden beri o mutfak hep bende🤣Abla gurbette kalmam ce ikiz büyütmemden kaynaklı çok hızlıyım🤣Birazda ondan bana kalıyor.Elimde lezzetliymiş öyle deniyor.
Yemek vana kolay geliyor🤭
Rahmetli baban nurlar içinde yatsın.
El lezzeti öyle zaten,aerturun aileside hep der soğuk çorba varya bilirsin teyzesi tarif istedi benden onlar hep yapar bu çorbayı cıkksss vermem dedim :KK53::KK53:

El lezzeti öyle zaten,aerturun aileside hep der soğuk çorba varya bilirsin teyzesi tarif istedi benden onlar hep yapar bu çorbayı cıkksss vermem dedim :KK53::KK53:
Amin ablacım Allah razı olsun🤩
Tarif vermezsen sen yapıyorsun işte:)

evet, benim de annem her zaman derdi ki "sakın, her şeyi biliyorum deme. bilsen bile bilmiyorum de. her şeyi bilirsen, her şeyi senden beklerler" beni verirken de sıkı sıkı tembihledi, "benim kızım iş yapmayı bilmez, yemek yapmayı bilmez, damat benim kızıma yardım edeceksin tek şartım bu" dedi. halbuki kızı yemek yapmayı da işi yapmayı da bilirdi :KK53::KK53::KK53: sağ olsun, benim arthur da çok yardım eder bana.
Bende öyle diyorum kızlarıma bilmedikleti şey yok sayılır.Bir içli köfte hiç denemediler.
Mantı,el açması börek,baklava bile yaparlar.Ama bu sır kimse bilmemeli🤣

Ben yandım onlar yanmasın🤣
Nişanlıyız kvlere gittim.
Kısır yapmışlar,bahçeden yaprak toplanmış yanına:)
Hadi herkes sarsın dediler🤣
Ben sardım serçe parmağım kadar🤣Sonra kızlar doğana kadar her geldiğimde tek başıma maaileye sarma sardım🤣

Ama biz yemek yapmayı seviyoruz ablam, ondan üksünmüyoruz sanırım🤷🏻‍♀️
Bende tam tersi tencere yemeği değilde antin kuntin şeyleri yapmayı seviyorum,dünürde alıştı gene neler yaptın diyor onlara değişik geliyor.
evet, benim de annem her zaman derdi ki "sakın, her şeyi biliyorum deme. bilsen bile bilmiyorum de. her şeyi bilirsen, her şeyi senden beklerler" beni verirken de sıkı sıkı tembihledi, "benim kızım iş yapmayı bilmez, yemek yapmayı bilmez, damat benim kızıma yardım edeceksin tek şartım bu" dedi. halbuki kızı yemek yapmayı da işi yapmayı da bilirdi :KK53::KK53::KK53: sağ olsun, benim arthur da çok yardım eder bana.
Aynen herşeyi çok iyi bilmeyeceksin bildin mi kurtuluşun yok :KK53::KK53: aferin jr artura
Karşılığında takdir görüyorsam dünyayı yaparım🤭Şimdilik iki taraf içinde kıymet biliniyor.
Kv ne yapacağını bilmiyor.
Ondan memnuniyetle yapıyorum.
El...yapmıyor🤣
Takdir edilmek güzel zaten,gaza geliyozda tuzdu bilmemnede olursa cinnet geçiririm hemen .
Sağol ablam😍
Abla gitsinler istemiyoruz, onlarda istemiyor.
Ama nasip🤭
Çok zor cidden haaa bende gittim ama iştee :KK53::KK53:
Amin ablacım Allah razı olsun🤩
Tarif vermezsen sen yapıyorsun işte:)
Bide onlardan öğrendim o çorbayı :KK45::KK53:

Neden tarifini vermiyorsun🤭
Hep senden bekleyecekler 🤣🤣

Benim görümcem gibi🤣🤣
Gelino köfte yoğurur musun bana dedi. Yahu dedim, hamur yoğurma makinan var, at malzemeni yoğursun dedim.
Yok dedi, senin köften gibi olmuyor dedi🤷🏻‍♀️
Benim makinem olsa, elde hiçbir şeyi yoğurmam🤷🏻‍♀️
Keyfimden elimi bulaştırmıyorum😒

Takdir edilmek güzel zaten,gaza geliyozda tuzdu bilmemnede olursa cinnet geçiririm hemen .
Çok zor cidden haaa bende gittim ama iştee :KK53::KK53:
Bide onlardan öğrendim o çorbayı :KK45::KK53:
Gaza gelmek değilde bu benim huyum kıymet bilinirse yaparım😍
İnşaallah gitmezler🤲🏼
Elin lezzetli demek😍

Bende öyle diyorum kızlarıma bilmedikleti şey yok sayılır.Bir içli köfte hiç denemediler.
Mantı,el açması börek,baklava bile yaparlar.Ama bu sır kimse bilmemeli🤣
Aferin onlara anneleri becerikli tabi senden kapıyorlar görüyorlar sonuçta.
Ben sardım serçe parmağım kadar🤣Sonra kızlar doğana kadar her geldiğimde tek başıma maaileye sarma sardım🤣
Sen neden serçe parmağı kadar sardın baş parmak saraydın da beceriksiz gelin derlerdi :KK53: :KK53:

Aferin onlara anneleri becerikli tabi senden kapıyorlar görüyorlar sonuçta.

Sen neden serçe parmağı kadar sardın baş parmak saraydın da beceriksiz gelin derlerdi :KK53: :KK53:
Abla ne yapsan denettiriyorum.Ya da tarif bulun hadi yapın diyorum🤭
Akıl işte daha 20 yaşındaydım🤣

Neden tarifini vermiyorsun🤭
Hep senden bekleyecekler 🤣🤣

Benim görümcem gibi🤣🤣
Gelino köfte yoğurur musun bana dedi. Yahu dedim, hamur yoğurma makinan var, at malzemeni yoğursun dedim.
Yok dedi, senin köften gibi olmuyor dedi🤷🏻‍♀️
Benim makinem olsa, elde hiçbir şeyi yoğurmam🤷🏻‍♀️
Keyfimden elimi bulaştırmıyorum😒
Veremem banane ,neyseki başka yerdeler :KK53::KK53:
Köfetde bende çok iyi değildim,şunu keşfettim sevmediğim yemekte sorun yaşıyordum sonradam çaktım durumu :KK53::KK53:

Abla ne yapsan denettiriyorum.Ya da tarif bulun hadi yapın diyorum🤭
Akıl işte daha 20 yaşındaydım🤣
Öğrenmeleri lazım aslında ileride ciden faydasını görecekler.
Benim kız tam bir tembeldi,kıbrısa gitti hünkar beğendi yapmaya başladı bende yapınca merak sardı şi di çok güzel yapıyot.
Bu birazda merak içten gelecek mutfk işi.

Veremem banane ,neyseki başka yerdeler :KK53::KK53:
Köfetde bende çok iyi değildim,şunu keşfettim sevmediğim yemekte sorun yaşıyordum sonradam çaktım durumu :KK53::KK53:
Bende tam tersi, sevmediğim yemeği daha güzel yaptığım söyleniyor 🤣🤣

Ben yemeklerime hiç özenmem aslında🤭

ben bilmem sarma sarmayı :KK53: 4 senelik evliyim, 2 kez sardım galiba :KK53: onda da sadece kocamla ben yedik. giderim kaynanamda, anamda yerim.

Benim kız tam bir tembeldi,kıbrısa gitti hünkar beğendi yapmaya başladı bende yapınca merak sardı şi di çok güzel yapıyot.
Daha dur, neler neler yapacak da, ağzın açık kalacak 🤣🤣

Gaza gelmek değilde bu benim huyum kıymet bilinirse yaparım😍
İnşaallah gitmezler🤲🏼
Elin lezzetli demek😍
Sen seviyorsun yemek yapmayıda ondan,rahmetli annemde öyleydi çok severdi mutfak işini.
Umarım gitmezler bak benşmki çekti gitti işte.
Elim lezzetlidir sülaleside aynı şeyi söyler farklı şeyler yapınca hoşlarına gidiyordu.
Doğu insanı salçalı yağlı sever ben o kadar katmam kısarım biraz.

Meraklılar ablacım🤗Bilsinler yapmasınlar🤗Aynı şehirde olursak ben yaparım zaten🤭
Ama başka yere giderlerse bilmeleri lazım.
Ben Antep'e gidene kadar içli köfte yapmıyordum.Annemler yapıyordu.
Orada sık gelemeyince iş başa düştü🤭

Back