Benim kv içli köfteyi çok güzel yapar.Dolabında hep vardır.Lahanayı sevmem nedense..
İşkembe dolmasını severim bende
Eşim istiyor ben ne gerek var derimHerkesin hayatı kendşne nevoşum,damatta demiştki anne kusura bakma yanlış anlama ama bende sürekli her akşam ailelere gitme taraftarı değilim demişti..
Bende istemem açıkcası ne o öyle her gün yemek mi yapacam onlara şimdimesafe iyidir annede olsa yani.
bizmkide çok güzel yapar içinede ceviz katar harika olur.Benim kv içli köfteyi çok güzel yapar.Dolabında hep vardır.
Olsada yesekbizmkide çok güzel yapar içinede ceviz katar harika olur.
Onu ilk evlendiğinde k.pederi istemişte karısı durdurmuş..Eşim istiyor ben ne gerek var derim
Demi yaaa ne güzxel olurdu,eskisi gibi yapamıyor artık yoruluyıor.Olsada yesek
lahana denedim, saramadım ama yaprağı sararım. amaaaaaaaaaa uğraşmamKendinde dene
Lahana daha kolay derlerde bende savaş vermiştim sararken sonra boşadım kendisinilahana denedim, saramadım ama yaprağı sararım. amaaaaaaaaaa uğraşmam
Annelere hiç ağır gelmiyor ablam, resmen bir şey isteyeyim diye gözümün içine bakıyorlarBişi söyleyimmi evlenşp aynı yerde olursanız fazla yapma alışmasınlar bu sefer her dakka anne ne yaptın sana geliyoruz derleriçli köfteyi bende bilemem valide yapar bizdede çok güzel olur .
Sevdiğin için oda zor gelmiyor sana.
Bizdede yoktu öyle normal katardı annem ilk başta banada ağır geliyordu yemekleri sonra alıştım gerçide hala çok yağlı salçalı yiyemem.
ben de yapamadım abla. güzelce haşladım ama saramadım. belki annemle ya da kaynanamla 1-2 kez sarsam alışırım.Lahana daha kolay derlerde bende savaş vermiştim sararken sonra boşadım kendisini
Gerek yok herkesin bir düzeni var.Onu ilk evlendiğinde k.pederi istemişte karısı durdurmuş..
Sen dene ablamDemi yaaa ne güzxel olurdu,eskisi gibi yapamıyor artık yoruluyıor.
Dünürde yapar oda güzel olur.
Sarması kolay haşlaması zorluyor.ben de yapamadım abla. güzelce haşladım ama saramadım. belki annemle ya da kaynanamla 1-2 kez sarsam alışırım.
Video izlelahana denedim, saramadım ama yaprağı sararım. amaaaaaaaaaa uğraşmam
İstemek farklı bişi yasocum,sürekli gelmek yemek istemek ti benim anlattığım.Annelere hiç ağır gelmiyor ablam, resmen bir şey isteyeyim diye gözümün içine bakıyorlar
Ramazanın başında annemin bana verdiği bir sos vardı, ki zorla verdi almıyorum diye kızdı.
Bir lezzetli idi o sos, 1 hafta sürmeden koca kavanozu yedim
Annemi aradım, var mı sostan diye. Yokmuş
İyi o zaman dedim, seneye istiyorum
Sevindi canım benim
Bide kesmesi var oda uğraştırıyor yani.ben de yapamadım abla. güzelce haşladım ama saramadım. belki annemle ya da kaynanamla 1-2 kez sarsam alışırım.
Aynen pazar sabahları kahvaltılara .ağırmasıda ayrı erken saatlerdeGerek yok herkesin bir düzeni var.
Hiç denemdim be nevoş uğraşmam herhalde.Sen dene ablam
Ben kim gelitse gelsin evim düzenli ,ikramlıklarım iyi olsun isterim.Bide kesmesi var oda uğraştırıyor yani.
Aynen pazar sabahları kahvaltılara .ağırmasıda ayrı erken saatlerde
Hiç denemdim be nevoş uğraşmam herhalde.
Aynen öyle gördük öyle yetiştik bizler ..Ben kim gelitse gelsin evim düzenli ,ikramlıklarım iyi olsun isterim.
Şu süreçte o kadar toplu olunmuyor.
Herkes bir odada
Kibe derler bizimkiler. Rahmetli babaannem yapardı, ama içine ciğer koyduğu için ben yemezdimEvlilik zamanı defter tuttum yazdım tarifleri annemden tüyoları aldım,bir taraf pasta çörek diğer taraf yemek.
Yemekteki ilk tarifim neydi diye sorun,işkembe dolması çok severimde kendisini bayramlarda hep yapılırdı evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?