- 28 Aralık 2023
- 4.874
- 13.079
İnşallah görürsün canım ama spor yapıyorsan spor sonrası gün tartılma bence vücut şişiyor basit bi yürüyüşte bileYarın sabah en azından 56.7 yi gormek istiyorum hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah görürsün canım ama spor yapıyorsan spor sonrası gün tartılma bence vücut şişiyor basit bi yürüyüşte bileYarın sabah en azından 56.7 yi gormek istiyorum hadi inşallah
Hadi inşallah canımHarikasın canım benim inşallah emeğinin karşılığını alırsın
Merhabalar hosgeldiniz tabiki beraber yapabilirizMerhabalar. Foruma yeni katıldım. 3 gündür omad yapıyorum. Kendime arkadaş arıyorum Bir yandan da forumu inceliyorum. Aranıza katılabilir miyim?
Siz kilo koruma yapıp sporla incelme sağlayın zaten kilonuz boyunuza göre az kas kütlenizi arttırmaya çalışınBen 43 yaşında, 160 cm boy ve 53 kg . Sorunum belden aşağı 40 beden, bel üstü 36. Tartıdaki rakam normal olsada pcos ve genetik etkenlerden dolayı basen ve bacak bölgemde beni sinir edecek boyutta yağlanma var.Bunun için üç gün önce 23/1 omad a başladım. Bu döngüye biraz alışınca egzersizede başlayacağım. İstediğim görüntüye ulaşıncaya kadar devam edeceğim inşallah. Belirli bir kg hedefim yok.
Merhabalar.