If ve günlük tartı takibi

Merhabalar. Foruma yeni katıldım. 3 gündür omad yapıyorum. Kendime arkadaş arıyorum 🙂 Bir yandan da forumu inceliyorum. Aranıza katılabilir miyim?

Ben 43 yaşında, 160 cm boy ve 53 kg . Sorunum belden aşağı 40 beden, bel üstü 36. Tartıdaki rakam normal olsada pcos ve genetik etkenlerden dolayı basen ve bacak bölgemde beni sinir edecek boyutta yağlanma var.Bunun için üç gün önce 23/1 omad a başladım. Bu döngüye biraz alışınca egzersizede başlayacağım. İstediğim görüntüye ulaşıncaya kadar devam edeceğim inşallah. Belirli bir kg hedefim yok.

Ben 43 yaşında, 160 cm boy ve 53 kg . Sorunum belden aşağı 40 beden, bel üstü 36. Tartıdaki rakam normal olsada pcos ve genetik etkenlerden dolayı basen ve bacak bölgemde beni sinir edecek boyutta yağlanma var.Bunun için üç gün önce 23/1 omad a başladım. Bu döngüye biraz alışınca egzersizede başlayacağım. İstediğim görüntüye ulaşıncaya kadar devam edeceğim inşallah. Belirli bir kg hedefim yok.
Siz kilo koruma yapıp sporla incelme sağlayın zaten kilonuz boyunuza göre az kas kütlenizi arttırmaya çalışın

Gunaydinnnnnnnn canimmmmm gunlugummmmm ya varya maşallahım var işte bu yaaaaa
Tartiyi atmayacağım ama sonucccc harikaa 👊👊
İşte bu kızım pes etmek yokkkkk bu kilolar gidecek noktaa...
Neyse neyse bu kadar motive yeter Güne başlayalım içip hemen 15 dk karin egzersizlerimi yapacağım bugün sadece yürüyüşle desteklerim kas dinlendirme yapayım

Eklentiler

• 1000006166.jpg
    1000006166.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 4
Öğünü mu biraz önce yaptım
3 yk granola 3 4 yk yoğurt 3 tanecik ceviz miss yanındada 300 ml maydanoz zencefil elma smothie çok lezizdi tadi

Eklentiler

• 1000006278.jpg
    1000006278.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 3
4 Kasim Gün Özeti
Şekersiz kahve 300 ml zeytinyağlı limonlu ılık su
15 dk karin 15 dk leslie +750 ml su
İlk öğün
3 yk gronola 3 4 yk yoğurt +3 ceviz ve oğlusun haşlanmış 1 yumurtası yanında 300 ml maydanoz kuru ( elma zencefil maydanoz)
Ara
1 kupa kefir + 1 elma
Son Ogun
2 kepçe yoğurtlu tavuk çorbası
3 yk karabugday pilavı
5 yk kaşığı haşlanmış fırında baharatlanmis nohut
5 yk et sote susuz

2.300 ml su
Yazmayı unutmuşum bir tane un kurabiyesi

1 saat yapıldı

Kolay gelsin ben de if ve omad la 8 kilo verdim son 5 kilo vermek istiyorum siz le yeniden motive oldum sanki biraz biraz kaybetmeye başlamıştım.
Takipteyim ..

Q Queen-zen
naptiniz neler var ogununuzde
Merhabalar.
4. Gün Öğünum:
*Airfrayerde yağsız tavuk göğüs (200 gr)
*Tereyağlı Sebze sote (kabak,havuç, biber
*tatlı niyetine meyveli yoğurt (ev yogurdu +muz+elma)
*Yemekten sonra kahve ile birlikte badem ve dut kurusu
Günlük makrolarim :67 gr karbonhidrat, 69 gr protein ,23 gr yağ
Alınan kalori: yaklaşık 750 kkal

X