SelaaammmmsssBenim detoks biraz değişik.olduah ulen ah çocuklara içli köfte yaptım kendimede tuzlu ayran söyleyeceklerim bu kaddarrrr...
Ay hadi bakalin sonuç inşallah güzel gelirde banada motive olur zira benim evde bırak detoksu diyet yapmak bile çok zorSelaaammmmsss
Ben bugün üçüncü günü tamamladım artık nasıl alıştıysam tarçınlı yoğurtlu hurma tadına az önce sabah olsa da öğünümü yapsam diye geçirdim içimden7 gün de yapılır bence bu ama annemler geldiler bugün o yüzden devam etmek istemedim
Sabahı iple çekiyorum
İçli köfte de çok olmuş ya insan zor dayanır maşallah canım iradeneAy hadi bakalin sonuç inşallah güzel gelirde banada motive olur zira benim evde bırak detoksu diyet yapmak bile çok zor
Ahh ahhhİçli köfte de çok olmuş ya insan zor dayanır maşallah canım iradene
Ya ben resminizi gördüm yeterince zayıfsın iz çok fit duruyorsunuz lütfen zorlamayın kendinizi bu kadar..Ahh ahhhbeni su orucu patlayacak gibi de regl dönemi yapmak istemiyorum zorluyor o donemde
1 saatten fazla tek seferde mi yapıyorsunuz
akşam sporuda yapıldı şimdi çay içip keyf vakti bende bu hafta 53 ü ucundan gormezsem ne olayım
Nerde gördün kiYa ben resminizi gördüm yeterince zayıfsın iz çok fit duruyorsunuz lütfen zorlamayın kendinizi bu kadar..
Evet tek seferde yapıyorum1 saatten fazla tek seferde mi yapıyorsunuz
Ahh ahhhbeni su orucu patlayacak gibi de regl dönemi yapmak istemiyorum zorluyor o donemde
Eksilen kaç peki cnmHurma detoksum bitti istediğim sonucu alamadım maalesef
Özelden yazıyorum canımEksilen kaç peki cnm
Cano sen ne yaptın başladın mı neler yapıyorsunKasımda diyet baskadir formunda
If ve kalori sayma yavas yavas otura otura gitsin bu sefer acelem yok..Cano sen ne yaptın başladın mı neler yapıyorsun
En güzeli canım biraz sabır istiyor ama en azından yormuyor ve kalıcı verirsin inşallahIf ve kalori sayma yavas yavas otura otura gitsin bu sefer acelem yok..