If ve günlük tartı takibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah 10 u geçiyordu tavuk çorbası içtim bol limonlu biraz oncede probiyotikli kefir bir bardak hastayım o yüzden ara ara biseyler içiyorum boğazıma iyi gelsin bağışıklığım düşmesin diye

Eklentiler

• 1000015751.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000015839.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 9
Günü kapadım sporu akşama yaparim hava soğuyunca hiç yapasım gelmiyor

Eklentiler

• 1000015866.jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000015898.jpg
    167,7 KB · Görüntüleme: 13
Hedefine ulaşan tek günlük benim heralde

Ay bugün bir keyifliyim bir keyifli aman amannn kem.gozlere gelmeyelim gizli hayranlarımiz bizi takip ediyormuş kuşlar fısıldadı kulagimaaa

22 buçuk saat sonra öğün yaptım hadi bakalım oruca ara verdim insülin yukselmis

Eklentiler

• 1000017069.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000017125.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 10
Canim benim benim de insülin direnci cikmisti sen zaten yapiyorsun.ben aralıklı oruç yaparak ve şekeri azaltarak gitti.en son gittiğimde kan şekerim de düşmüştü 3 aylık sekerim de iyi gelmişti insülin direnci de yok dedi doktor.
İnsülin direnci ne en iyi gelen aralıklı oruç onu da sen yapıyorsun spor onu da yapiyorsun.
Rabbım iz bırakmayacak şifa versin

Selam kızlar nasılsınız

Benim günler çok yoğun ve yorucu geçti bu hafta

Tartıda da hedefime ulaştığımı göremeyince ve bu göbek bir türlü gitmeyince canım sıkıldı

Son 4 kilo nasıl gidecek ya

Geçmiş olsun inşallah kortizona bağladı doktor insulini ama genede sıkıntı işte bakalım Allah razı olsun inşallahh
Ve aleyküm selam aynı vallahi koşturmaca son kilolar biraz zor gider aktiveteyi arttırmak lazım

Geçmiş olsun inşallah kortizona bağladı doktor insulini ama genede sıkıntı işte bakalım Allah razı olsun inşallahh
Sana da geçmiş olsun kanka
Ve aleyküm selam aynı vallahi koşturmaca son kilolar biraz zor gider aktiveteyi arttırmak lazım
Ay havalar soğuk günler kısa ben yorgun nasıl olacak

Canimmmm gunlukcum su orucumuzu bitirdiğimize göre burdan yine devam sağlıklı beslenmeye veee tabiki sporaaa

Dün 187. Saatte bitirdiğim su orucundan sonra tüm gün pancarli elma suyu içtim yaklaşık 1 lt civarında sulandırılmış haliyle
Bugun 2. Gün ve meyve günü ama ben meyve yemeyi sevmediğim için salata gününe geçiş yaptım
1 parça pancar 1 yaprak marul 3 dal maydanoz yarım yeşil elma rendesi ( yag yok tuz yok sadece salataya tat versin diye elma rendeledim) çok az limon sıktım tadı saman gibi de olsa vallahi mecbur yedim

Sabah uyanınca da bu video ile adım yaptım 5748 adimm oldu

Eklentiler

• 1000019869.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 6
Akşam sporuda yapıldı
Bugün akşam ogununde yağsız tuzsuz kabak kavurmasi ve 2 kasim patlıcan közlemesi vardı
Tahlillerim mükemmel çıktı resmen normal bir insanda olması gerektiği gibiydi romatizmal degerlerim doktor tüm ilaçları kesti şuan benden mutlusu yok vallahi

Eklentiler

• 1000020027.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 5
Adım sayimizida bırakalım şuraya

Eklentiler

• 1000020042.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 6
Sizi ve iradenizi sonuna kadar takdir ve tebrik ediyorum.en güzel şekilde sifalanmanizi diliyorum bize de çok faydalı bir yol oldu en kısa zaman da 3 günlük yapmak istiyorum.

Normalde de kilolu değilmişsiniz zaten ama hedefinize ulaşmanıza sevindim darısı bana olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…