- 28 Aralık 2023
- 6.049
- 18.525
Amin bacım inşallahDarısı sana olsun kuzum
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahBeni tekrar dan gaza getiriyorsunuz çok guzel bir sonuç
Kendi bedenime göre gayet iyi yiyorumEee sen bizden az yiyorsun
Geçmiş olsun inşallah kortizona bağladı doktor insulini ama genede sıkıntı işte bakalım Allah razı olsun inşallahhCanim benim benim de insülin direnci cikmisti sen zaten yapiyorsun.ben aralıklı oruç yaparak ve şekeri azaltarak gitti.en son gittiğimde kan şekerim de düşmüştü 3 aylık sekerim de iyi gelmişti insülin direnci de yok dedi doktor.
İnsülin direnci ne en iyi gelen aralıklı oruç onu da sen yapıyorsun spor onu da yapiyorsun.
Rabbım iz bırakmayacak şifa versin
Ve aleyküm selam aynı vallahi koşturmaca son kilolar biraz zor gider aktiveteyi arttırmak lazımSelam kızlar nasılsınız
Benim günler çok yoğun ve yorucu geçti bu hafta
Tartıda da hedefime ulaştığımı göremeyince ve bu göbek bir türlü gitmeyince canım sıkıldı
Son 4 kilo nasıl gidecek ya
Sana da geçmiş olsun kankaGeçmiş olsun inşallah kortizona bağladı doktor insulini ama genede sıkıntı işte bakalım Allah razı olsun inşallahh
Ay havalar soğuk günler kısa ben yorgun nasıl olacakVe aleyküm selam aynı vallahi koşturmaca son kilolar biraz zor gider aktiveteyi arttırmak lazım
Normalde de kilolu değilmişsiniz zaten ama hedefinize ulaşmanıza sevindim darısı bana olsun
Sağlık Beslenme Gunlugu
28 Ekim 58.10 2 Kasim 57.05 5 kasim 56.65 17 Kasim 58.45( Kortizon yuklemesi) 19 Kasim Karatay Beslenmesine 23 Kasim 55.25 ( -3.200)
30 Kasım. 54.95(-300) mens ameliyat) 1 Aralık. 53.5 (-1450 ) HEDEF KILOYA ULASILDI
3 Aralık 52.3 kg
16 Aralık 47.8
Allah razı olsun inşallah darısı sizlere olsunSizi ve iradenizi sonuna kadar takdir ve tebrik ediyorum.en güzel şekilde sifalanmanizi diliyorum bize de çok faydalı bir yol oldu en kısa zaman da 3 günlük yapmak istiyorum.
86.6 kg ile başladım ama gunlugu açtigimda kilom buydu :)sevindim