Kanka sana ağız burun dalarimda dua et uzaksınBirinin beni şöyle sağlam bi sarsmasına ihtiyacım var hatta bir kaç kroşe falan da kaba etime olabilir yani
Bugün kek yedim Dubai çikolatası yedim üç gündür afedersiniz şeyini çıkarıyorum
Yok kanka yemeyecem döv beni vur banaaahhKanka sana ağız burun dalarimda dua et uzaksınde haydi düzenli öğün yaz buraya bakacağım ne yiyip içiyorsun yeme kuzum yeme bak yerken çok güzelde verirken sürünüyoruz yani kendi emeğine yazık etme
Harikasın canım960 kalori yaktık akşam akşam çok iyi
Bencede yeterli masaAllahSelam gunlukcan bu sabah hedef kiloya ulaşmış bulunmaktayım 53.5 yeterli benim için:)
Korumaya gecelim artık
Tebrik ederim cano darısı başıma inşallahSelam gunlukcan bu sabah hedef kiloya ulaşmış bulunmaktayım 53.5 yeterli benim için:)
Korumaya gecelim artık
Geçmiş olsun canım dikkat et hasta olmaz zaten bi ton ilaç kullanıyorsunBaşım çatlıyor ağrıdan boğazım keza öyle hava çok soğuk grip oluyorum büyük ihtimalle sıcak şeyler içmeye devam pesine sıcak sütlü kahve yapayım
İnşallah kankamTebrik ederim cano darısı başıma inşallah
Allah razı olsun Sabah namazı sonrası rutin mama dağıtmaya çıkıyoruz eşimle haliyle sabah ayazı çarpıyor iyice sarınip öyle çıkarım artıkGeçmiş olsun canım dikkat et hasta olmaz zaten bi ton ilaç kullanıyorsun
Ay ne güzel bir kilo bu maşallah canımÖncesi kahve ve sirkeli su içtim
Bu sabah 52.7 yi gördüm şaka gibi
Direnç kilom 55 di kırılınca vücut takır takır goturdu kiloyu neyse kahvaltımı etdim 8 saat ara açlık için surecide başlattım akşam 7 gibi proteinli bir öğün yapacağım
Darısı sana olsun kuzumAy ne güzel bir kilo bu maşallah canım