İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar isterseniz if diyeti pogramı indirin pogramda beslenme ve oruç penceresi açılıyor size bilgili yazı geliyor okuyorsunuz vucudunuza neler oldugunu anlatıyor mesala pencere var hangisine tıklarsanız onu açıyor pencere örnegi veriyorum

16/8
18/6
20/4

Bunlar pencere hagisine tıklarsanız onu acarsınız akşam yedinizmi yemegi pencereye tıklayım oruç başlicak benim seçtiğim pencere 16/8

11-19 arası ,emziriyorum eğer gece canım bişey isterse kuru kayısı yiyebilirim belki diye düşünüyorum yada onu da mı yasaklasam?

Yok o anlamda demedim bu diyet mi bağırsak çalıştırıyor,odem attiriyor

Hahaha cok yanlis anlamisim :)

Evet bu yontem cok guzel odem atar.

Hoşgeldiniz bende başlicam kaç kilo verdiniz ne kadar surede

Hosbuldukk :)

Ben yaklasik 5 senedir haftada 4 gun uyguluyorum.
Kilo verdim mi bilmiyorum. Ben vucut dinginlessin diye yapiyorum. Kilo fazlam yok. Ama belki de fazlalik olmamasini buna borcluyumdur bilemiyorum :)

İftar bugün 8 de sonraki günler ben akşam yemeği 7 de yapar birakirim,
İf diyeti pogramında saatini yaz 16 saat aç kalıcaksan sabah satinide yaz 7 de yemiş olucaksın 18.30 da yemeye başla 7 de bitmiş olsun

Merhaba, ramazandan önce bende if yapıyordum(1 nisanda başlamıştım). Saat 10.30-18.30 arası besleniyordum. Bana iyi geliyor. O açlığı yaşamadan mümkün değil kilo veremiyorum çünkü1 nisandan beri 5 kilo verdim. Haftanın 5-6 günü de eliptik yapıyorum. Yarın itibariyle tekrar başlıyorum size katılmak isterim. Tartı günü falan olacak mı?

Hayırlı bayramlar 27 mayısta baskuller paylaşılacak hoşgeldiniz bu arada çok sevindim kilo vermenize

Hayırlı saglıklı bol eksilmeli bayramlar 27 mayıs ac karnına baskülleri görelim arkadaşlar sonraki baskül paylaşımı her pazartesi olucak 16 yada 18 saat aç kalmanın saatinde tartlın tavsiye kahvaltı masasını hazırladıktan sonra tartılın yada su içmeden önce yada uykudan kalkıp 30 dkk sonra tartılın hepsini resimleyin bakalım hangisinde daha çok eksilme var en eksik baskülü paylaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…