- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
11-19 arası ,emziriyorum eğer gece canım bişey isterse kuru kayısı yiyebilirim belki diye düşünüyorum yada onu da mı yasaklasam?Hangi saatleri belirlediniz oda önemli geç saate bırakmadan ayarlarsanız kilo çabuk gider zaten su ve şekersiz çay kahve serbest benim seçtiğim saat
Sabah 10.30 dan 18.30 arası beslenme 8 saat beslenme
18.30 dan sabah 10.30 kadar 16 saat oruç
İndirdiysen yardımcı olucakİndirdim de aralıklı oruç diyeti
Oructayken mi ddidimleri yazıyor, ya çok teşekkür ederimİndirdiysen yardımcı olucakfaydalı bence
Evet mesala ben akşam yemeginden sonra saat 18.30 da bitmiş olucak ve 16/8 penceresini açacamOructayken mi ddidimleri yazıyor, ya çok teşekkür ederim
Yok o anlamda demedim bu diyet mi bağırsak çalıştırıyor,odem attiriyor
Hoşgeldiniz bende başlicamkaç kilo verdiniz ne kadar surede
İf diyeti pogramında saatini yaz 16 saat aç kalıcaksan sabah satinide yaz 7 de yemiş olucaksın 18.30 da yemeye başla 7 de bitmiş olsunİftar bugün 8 de sonraki günler ben akşam yemeği 7 de yapar birakirim,
Hayırlı bayramlarMerhaba, ramazandan önce bende if yapıyordum(1 nisanda başlamıştım). Saat 10.30-18.30 arası besleniyordum. Bana iyi geliyor. O açlığı yaşamadan mümkün değil kilo veremiyorum çünkü1 nisandan beri 5 kilo verdim. Haftanın 5-6 günü de eliptik yapıyorum. Yarın itibariyle tekrar başlıyorum size katılmak isterim. Tartı günü falan olacak mı?
Olsun olsun bende yedim lokum şeker çikolata ramazan sonrası özlenmişAy ben dün başladım, bayramaekeri yiyorum şuan ,