- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Pazartesi günleri baskül paylaşalım diyorum çogunluk ne derse uyarımYok kuzum kim ne kadar vermiş gerçi herkez girip yazar zaten
Ben atarim buraya aticam diye daha dikkatli olurum hırs yaptim bak şimdiden gerçi benim 5 kilo kaldi ama olsunPazartesi günleri baskül paylaşalım diyorum çogunluk ne derse uyarım
Canim sen nekadar vericeksinPazartesi günleri baskül paylaşalım diyorum çogunluk ne derse uyarım
Benim hedef ilk 65 sonraki hedef 58 şu anki kilom 69.5 oruçta kilo aldım 67 dimCanim sen nekadar vericeksin
Ay az kalmış kaç kilosun ne yaptın kilo verdinBen atarim buraya aticam diye daha dikkatli olurum hırs yaptim bak şimdiden gerçi benim 5 kilo kaldi ama olsun
Suan 59 su orucu tutdum 3 canim baya iyi geldi nefsim köreldi malum kesinlikle aç oldugumuz için yemiyoruzAy az kalmış kaç kilosun ne yaptın kilo verdin
3 gün su arucumu yapmak istiyorum ama ayran orucuydu ikizler yoruyor beniSuan 59 su orucu tutdum 3 canim baya iyi geldi nefsim köreldi malum kesinlikle aç oldugumuz için yemiyoruz
Ay kolay olmadi ilk gün baş agrisi ama sonra kuş gibisin psikolojim düzeldiSuan 59 su orucu tutdum 3 canim baya iyi geldi nefsim köreldi malum kesinlikle aç oldugumuz için yemiyoruz
Boyun kaç canım ben 1.69 boy 60 ideal diyor da 56 kiloda olabilirimYani belki durmam 52 falan olurum
Canim bende 4 tane ellerinden öper3 gün su arucumu yapmak istiyorum ama ayran orucuydu ikizler yoruyor beni3 gün sadece su dimi kaç gitti 3 günde
Boy 1.61 başlayınca insan duramiyor bide alkali beslencem inşllah eklilemezBoyun kaç canım ben 1.69 boy 60 ideal diyor da 56 kiloda olabilirimşimdilik 58 diyorum
Oyyy maşallah benimde 4 ama ikizler küçükCanim bende 4 tane ellerinden öper
3.5 kilo gitti bizim için zor kabul ediyorum
3 gündemi 3.5 kilo tatlımCanim bende 4 tane ellerinden öper
3.5 kilo gitti bizim için zor kabul ediyorum
Oyyy 5 cocukmu diyorsun 4 kızmı var ne vardıHadi sıkalim dişimizi gitsin kilolar
Ama ben hamile kalmayı düşünüyom bide
Ama daha iyi ne zayıf kalirsam
Aynen 11.5 kilo vermeliyim 69.5 kilo hedef 58 kiloHadi sıkalim dişimizi gitsin kilolar
Ama ben hamile kalmayı düşünüyom bide
Ama daha iyi ne zayıf kalirsam
Aynen çilginimOyyy 5 cocukmu diyorsun 4 kızmı var ne vardı
Evet ismin yeteramabukadar desende devam diyorsun yerim o cücükleriAynen çilginim
Buna cvp bekliyorum3 gündemi 3.5 kilo tatlımsüper diyorum