- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- Konu Sahibi Ikra meyra
Pardon canim evet ödem şişkinlik gitti hep gerçekten çok faydasini gördüm yapabilsemBuna cvp bekliyorum arada kaynamasın
10 gün yapacaktim
Ama arada gene yapcam heran olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon canim evet ödem şişkinlik gitti hep gerçekten çok faydasini gördüm yapabilsemBuna cvp bekliyorum arada kaynamasın
Bende başlicam o zaman ödemde var adet ödemiPardon canim evet ödem şişkinlik gitti hep gerçekten çok faydasini gördüm yapabilsem
10 gün yapacaktim
Ama arada gene yapcam heran olabilir
İlk gün çok zorlancaksin çoçuklar malum o açlik krizini yenersen tamamBende başlicam o zaman ödemde var adet ödemi
Eşim evde 4 gun iyi olur o zaman yapıcam 4 gün ama ben kahvaltı yapıcam ekmeksiz şu şekildeİlk gün çok zorlancaksin çoçuklar malum o açlik krizini yenersen tamam
2 gün inanilmaz şekilde dinçsin
Çok güsel hafiflemeyi fark edeceksin ama zorlanirsan lütfen birak gün gün yaz bizeEşim evde 4 gun iyi olur o zaman yapıcam 4 gün ama ben kahvaltı yapıcam ekmeksiz şu şekilde
Sabah 10.30 ekmeksiz kahvaltı
Ayran
Yeşil cay
Ayran
Yeşil cay
Ayran
Yeşil cay
3 litre su
Bende 69 dum 67 oldum ramazandaBenim hedef ilk 65 sonraki hedef 58 şu anki kilom 69.5 oruçta kilo aldım 67 dim
Sanmıyorum canım su zaten süt yapar. Gün içinde ona göre dikkat edersin. Bi kaç gün bakarsın süt durumuna bakarsınYa en şişko benmiyim 76 kg ve hedefim 60. Bu arada sütüm azalmaz dimi kızlar ve kalitesi düşmez insalla, bebek 8 aylık ek gıda alıyor.
Bu diyet miBen de dönem dönem uyguluyorum. Memnunum. Dinclestiriyor en onemli yani bu. Ödem varsa atıyor. Bagirsaklari daha iyi çalıştırıyor
Bu diyet mi
Yok o anlamda demedim bu diyet mi bağırsak çalıştırıyor,odem attiriyorDegil. Bir beslenme duzeni. Gunun 8 saatlik bir diliminde besleniyoruz. 16 saat hic bir sey yemiyoruz. 8 saatte kendiniz ne yiyeceginizi belirleyebilirsiniz. Ne kadar saglikli olursa o kadar iyi. Hangi 8 saat oldugunu da siz secebilirsiniz.
Yok o anlamda demedim bu diyet mi bağırsak çalıştırıyor,odem attiriyor
Anladım, bugün başladım ben 76 yım ve göbeğim kocamanevet...ama bu bir diyet değil aslında bir beslenme düzeni..onu demek istiyor arkadaş.
Hoşgeldiniz bende başlicam kaç kilo verdiniz ne kadar suredeBen de dönem dönem uyguluyorum. Memnunum. Dinclestiriyor en onemli yani bu. Ödem varsa atıyor. Bagirsaklari daha iyi çalıştırıyor
Hangi saatleri belirlediniz oda önemli geç saate bırakmadan ayarlarsanız kilo çabuk gider zaten su ve şekersiz çay kahve serbest benim seçtiğim saatAnladım, bugün başladım ben 76 yım ve göbeğim kocaman
Evet gece oldugu için zorlanmadan gece boyu yagdan gidecekevet...ama bu bir diyet değil aslında bir beslenme düzeni..onu demek istiyor arkadaş.