İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ohh ohh ohh maşallah sporlar yapılmış hep böyle oluruz eksiyi görene kadar bırakmak yok kendinizi yormadan 5 dkk lık hareketler yaparak geceye kadar toplam 1 saat olsa yeter yeterki az hareketlilik olsun 😉

Gözümün önünde karpuz yiyorlar
Evet çoluk cocuk olunca 😕 zor oluyor 1 hafta geçse alışırsın dükkanı yeterki kapalı tut kuzum onlar yerken sende soda iç süt veriyon yoksa kahve iç derdim tarcınlı sut iç dogal çaylardan iç 😉 bizde kendimizi bu şekilde idare ederiz 😍

Oley be! Güncel bir if konusu arıyordum super denk geldi.
Ben de başlamak istiyorum diyete son bir kaç aydır saçma sapan diyetler denedim ve elbette faydası olmadı😏
Kendimi kahvaltı yapmaya zorlayarak diyetler yaptım🤣
Ben ilk gün 14/8, daha sonra 16/8 saatleriyle devam edeceğim. Yarın başlıyorum.
Öğlen 13 de ilk öğün, akşam 8 den önce son öğün şeklinde yapacağım.
Sayfaları tam okuyamadım, günlük şeklinde mi paylaşım yapacağız haftalık mi?

Oley be! Güncel bir if konusu arıyordum super denk geldi.
Ben de başlamak istiyorum diyete son bir kaç aydır saçma sapan diyetler denedim ve elbette faydası olmadı😏
Kendimi kahvaltı yapmaya zorlayarak diyetler yaptım🤣
Ben ilk gün 14/8, daha sonra 16/8 saatleriyle devam edeceğim. Yarın başlıyorum.
Öğlen 13 de ilk öğün, akşam 8 den önce son öğün şeklinde yapacağım.
Sayfaları tam okuyamadım, günlük şeklinde mi paylaşım yapacağız haftalık mi?
Hoşgeldin 😍27 mayısta başlıyoruz baskül paylaşımı olucak sonraki her pazartesi baskül paylaşılacak günlük yazacagız tarihle birlikte spor vs yapıldıysa onuda yazalım ki sporla daha etkili oldugunu görelim arkadaşlarda bilgilenmiş olsun spor yapıp daha verimli oldugunu en azından evde 30 mekik yada dans vs vs 😊

Arkadaşlar hoş geldiniz if diyetinde seçtiğiniz pencereyide yazın mesala ben 16/8 saati ile başlıyorum sabah 10.30 akşam 18.30 da yeme işi bitmiş olucak şekilde olucam saatlerim yani 18 de tabagım elimde 30 dkk da yemiş olucam 18 .30 bitmiş olucak 😉

X