İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Süper hem her gün sonunda rapor verirsek bu bizi kaçamak yapmaktan da alıkoyar çünkü ben kendimden bile gizli gizli çikolata yiyorum o zaman aralıklı açlık diyetimiz hayırlı olsun

1.kural her gun tarih yazılacak
2. Kural Her gün seçtiğiniz pencere yazılacak örnek 16/8 gibi
3.kural menu bildirimi yapılacak
4. Kural her pazartesi baskül paylaşımı yapılacak
5. spor size kalmış yapıldıysa yazılacak spor yapan ve yapmayan kilo durumunu daha etkili oldugunu görmek açısından yapan olursa yazacak

Yaparsanız siz kazanırsınız

Süper hem her gün sonunda rapor verirsek bu bizi kaçamak yapmaktan da alıkoyar çünkü ben kendimden bile gizli gizli çikolata yiyorum o zaman aralıklı açlık diyetimiz hayırlı olsun
Arıklı oruç diyeti uygulaması var onu indirin zaten bu diyette onun bi benzeri

Hade hayırlısı artık

Bu isminin altında ki sevimli kilo güncellemesini nasıl yapıyorsun? Ben de yazmak istiyorum
Hesap detaylarını tıkla Canim özel başlık yazan yerde yapabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20200525-001009_Chrome.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200525-001009_Chrome.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 36
Evet kaçamaklar olmadan bizi değil kendimizi kandırmış oluruz hep beraber evdekal gunlerinde kilolarla savaşalım kilo bizi değil biz kazanalım motive motive

Bu isminin altında ki sevimli kilo güncellemesini nasıl yapıyorsun? Ben de yazmak istiyorum
Fakir ama deli yazdıgın yere tıkla onu silip guncel kilolarını yazacaksın vs vs hesap tıkla oradan görürsün yazını fakir ama deli yazısını

Evet kaçamaklar olmadan bizi değil kendimizi kandırmış oluruz hep beraber evdekal gunlerinde kilolarla savaşalım kilo bizi değil biz kazanalım motive motive
Düşük kalorili diyet denemelerim oldu karantinada aldıklarımı vereyim diye ki karatay tipi beslenmeyle baya kilo vermiştim. Bu saçma diyetler beni, almam gereken kaloriyi alamadığım için yemeye itti. Ilk hedef atıştırma alışkanlığını bırakmak olacak.
Neyse yarın iş var bana görüşmek üzere

Kolay gelsin görüşmek üzere aynen atıştırma ilk hedef o giderse kiloda tek tek gidecekkkkll

İyi geceler mutlaka 3 litre su ile toksinleri atalım

Evet canım oruç dönemi oramalı hiç birşey olmamalıymış.
Evet daha öncede sut içmemiştim arkadaş bebegiini emziriyor diye sut önerdim daha önceki denememde 3 ayda 80.kilodan 56 kiloya düştüm kiloda almadım tekrar hamile kaldım tekrar aldım ama çok değil 12 kilo onuda hemen verdim 4 yıl önce ikiz hamile kaldım yine fazla almadım 15 kilo sadece ama bu defa verdiğim halde ikizlerle zor dönemde iken uykusuzlugun verdiği enerji düşüklülüğle tahin pekmez çokokremler bal kaymaklar oldumu 73 tabiki 1 yılda aldım sut döneminde ikiz olunca yuruyuşte yok 18 aylık olunca diyete girdim 2.5 yaşındalardı 61 -63 gibi kiloyu gördüm ama hormon ilacı alerji ilaçları kansızlık ilacı b12 igneleri ile oldummu 67 bu yılda karantina oructa ye yat olunca oldummu 69.5 ve if diyetine geri döndüm çünki 14 yıl önce ben 3 ayda 80 kilodan 56 gördüysem bu defada verecem ve kalıcı olucak ne demişler azim varsa gerisi teferruat

Son düzenleme:

Maşallah canım daha önce yapmışsın yine yaparsın.
Bende 1. Doğumda çokta dikkat etmeden eski 1 yılda doğum öncesi kiloma dönmüştüm. 2. Doğum sonrası 4 yıl oldu halen veremedim. İlk hedefim 64. Ramazanda 70.ten 67 ye indim. Bi ay daha dikkat edersem. İnşallah Haziran sonu gibi 64 olurum diye umuyorum

Merhaba bendd başlamak istiyrm ama yeterli motivasyonum yok. İf le 3 ayda 8 kilo verdim 5 kilo daha vermek istiyorum. Boyum 170 idealim 65 ama acayıp enerjım düştü sizlerle tekrar baslamak istyrm umarım istediğim kiloya inebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…