- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Sadece tek ögünmü besleniyırsunuz nasıl besleniyorsunuz bi önceki sayfada yazdıgım ögün ve ara öğün nasılSelamlar bende bu konuda bir günlük tarzı konu açtım gün be gün yediklerimi tutuyorum bir nevi kendime sorumluluk
16 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim
96 dan 91.5 geldim 46 yaşındayım
18:6 sistemi uyguluyorum saat 14-20 arası yiyorum
Maalesef ilaçlar sebebi ile oruç tutamıyorum ben. Bu diyeti ilk defa denedim şimdilik olumlu umarım herkes istediği sonucu alır
Merhaba hayır tek öğün değil mesela bugünkü menümSadece tek ögünmü besleniyırsunuz nasıl besleniyorsunuz bi önceki sayfada yazdıgım ögün ve ara öğün nasılçok teşekkurler umarız hedefimize ulaşırız iyi eksilmeler
Tabi motive oluruz bayram sonrası başlayacagız inşallahMerhaba hayır tek öğün değil mesela bugünkü menüm
Saat 14 öncesi : şekersiz Türk kahve, su
Saat 14: ızgara tavuk, 4 dilim etimek
Ara: Erik 10 tane
Akşam 20: Sebze türlü yoğurt çorba
6 kilometre yürüdüm
Genelde her gün bu şekilde detay burada yazıyorum bakabilirsiniz Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?
Umarım hep beraber hedefimize varırız ben de bu konuda çok yeniyim burada da paylaşıma varım, beraber olursak çok daha verimli olur
Başlıyoruz inşallahslm kızlar bugün 22 maysıs 27 mayısta başlıyormuyuzgelin motive olalım
İnşAllah bende inanıyorum daha sağlıklı bir yaşam için başaracağım önceden ip atlardım sokak da bazen çocukları görünce şuan inan bacağımı kaldıracak halim yokSon 5 günbu defa başaracagız inşallah
Merabalar bende varim yapıyom zaten ama burda çok şey var ben bu kadar yemiyorumHolgeldiniz Süper bayram sonrası ben başlayacagım reglde yaklaştı aynen oruç gibi devam edecegimdaha önce if diyeti yaptınızmı
Bence çok değilkiCanim biz
Merabalar bende varim yapıyom zaten ama burda çok şey var ben bu kadar yemiyorum
Hoşgeldiniz 27 mayıs başlıyoruz tatlımHadi baslayali buna 76 kiloyum ve emziriyorum
İf diyetin etkisi buradan okuyunMetabolizmanızı hızlandıracak üstelik hiç yorulmadan yapabileceğiniz hızlı zayıflama diyeti ile tüm kilolarınızı sağlıklı bir şekilde verebilirsiniz. Yağ yakma amaçlı formülün adı 8 saat diyeti ile 3 Haftada 15 kilo verme.
8 Saat Diyeti ile 3 Haftada 15 Kilo Verme
Diyetin temeli günde 8 saat yemek yeme 16 saat ise vücut dinlendirme üzerine kuruludur. Bir nevi akşam orucu gibi düşünülebilir. 16 saatin önemli bir kısmı zaten uykuda olacağınız için uygulaması zor bir diyet olmayacaktır.
8 saat Diyeti Sırasında Vücudunuzda Neler Olur?
Vücudunuzun hücrelerindeki enerji kaynağı olan mitokondriyanın fonksiyonunu uyarır. Bu yenilenme hormonlarını en üst düzeye çıkarır ve düşük kalorili diyetin neden olduğu hücre içi hasar seviyesini düşürür.
8 saat diyeti
Uyku sırasında salgılanan yaşlanma karşıtı hormonlar eğer mideniz doluysa çok yavaş salgılanır. Mideniz boş iken vücudunuz kendini yenilemeye çalışacağı için yaşlanma karışıtı bir diyet olarak düşünülebilir.
Liste yapıcakmisin pekiHoşgeldiniz 27 mayıs başlıyoruz tatlım
Yok canım istediğinizi yiceksiniz az az ye herseyden tüketin ekmeksiz çok istersen ekmek sabah 1 dilim tercih edebilirsinizListe yapıcakmisin peki
Yok kuzum kim ne kadar vermiş gerçi herkez girip yazar zatenYok canım istediğinizi yiceksiniz az az ye herseyden tüketin ekmeksiz çok istersen ekmek sabah 1 dilim tercih edebilirsiniz
2 ögün 2 ara ögün mutlaka yapın faydasını göreceksiniz
Gunduz 4 müBen 4 kadar su tarçinli kahve
2 yumurtali omlet su
Şekersiz çay tamam