İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selamlar bende bu konuda bir günlük tarzı konu açtım gün be gün yediklerimi tutuyorum bir nevi kendime sorumluluk
16 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim
96 dan 91.5 geldim 46 yaşındayım
18:6 sistemi uyguluyorum saat 14-20 arası yiyorum
Maalesef ilaçlar sebebi ile oruç tutamıyorum ben. Bu diyeti ilk defa denedim şimdilik olumlu umarım herkes istediği sonucu alır

Sadece tek ögünmü besleniyırsunuz nasıl besleniyorsunuz bi önceki sayfada yazdıgım ögün ve ara öğün nasıl çok teşekkurler umarız hedefimize ulaşırız iyi eksilmeler

Sadece tek ögünmü besleniyırsunuz nasıl besleniyorsunuz bi önceki sayfada yazdıgım ögün ve ara öğün nasıl çok teşekkurler umarız hedefimize ulaşırız iyi eksilmeler
Merhaba hayır tek öğün değil mesela bugünkü menüm
Saat 14 öncesi : şekersiz Türk kahve, su
Saat 14: ızgara tavuk, 4 dilim etimek
Ara: Erik 10 tane
Akşam 20: Sebze türlü yoğurt çorba
6 kilometre yürüdüm

Genelde her gün bu şekilde detay burada yazıyorum bakabilirsiniz Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?
Umarım hep beraber hedefimize varırız ben de bu konuda çok yeniyim burada da paylaşıma varım, beraber olursak çok daha verimli olur

Tabi motive oluruz bayram sonrası başlayacagız inşallah hoş geldiniz bende 16 sat ac 8 saat beslenme yapicam ilerde 18 saat yapacam 6 saat beslenme

Benimde beslenme saatlerim şu şekilde

Sabah 10.30 kahvaltı

Ara ögün 13 de 2 ceviz kahve gibi

15.30 da 1 bardak yogurt 2-3 kurukayısı

Akşam 18.30 da sebze yemekleri yada sutte sade gevrek az tarçın eklicem

3 litre su

18.30 dan sonra yeşil cay soda
Şekersiz cay kahve 22 de bırakacam sadece su içecem

Benim detox tarifimi vereyim

15 dal maydonoz
1 çay kaşık toz zencefil
Yarım limonu kabuguna kadar kullanılacak
2 bardak su
Sade soda
Hepsini dogra suyu ekle blendırla su gibi olana kadar sonra sodayı ekle kapaklı cam şişeye kat gün içinde 3 defada bitir

Canim biz

Merabalar bende varim yapıyom zaten ama burda çok şey var ben bu kadar yemiyorum
Bence çok değilki

Kahvaltı ekmeksiz

Ara ögün 2 ceviz sade kahve

Ara öğün 1 bardak yada yarım bardak yogurt 2-3 kuru kayısı

Akşam sebze yemegi

Yada salata

Yada cacık

Yada sutte sade olan gevrek az tarçınlı

Birinden biri çok yemeden en minik kase de tuketecem

Ben ilk hamileliğimde 80 kilodan 56 kiloya düştüm saat 5 ten sonra yemedim sadece su tukettim 5 ten sonra 3 ayda vermiştim

Son düzenleme:
İf diyetin etkisi buradan okuyun

Ben 4 kadar su tarçinli kahve
2 yumurtali omlet su
Şekersiz çay tamam
Gunduz 4 mü
ben 16 oruç 8 saat beslenme
Sabah 10.30 dan akşam 18.30 kadar besleniyorum 18.30 da yeme işi bitmiş oluyor bittikten sonra sadece yeşil cay ve su tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…