İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Öğledem önce bir saat tempolu yürüyüş

12.00
activia, 2 haşlanmış yumurta bir elme üzerine tahin döktüm yedim

18.00
ıspanak yoğurt bir dilim ekşi mayalı ekkmek biber turşusu

Buraya kadar her şey iyi gidiyordu. 3 gündür tuvalete çıkamadım stresten gerginlikten başım ağrıyordu artık. Bisküvi dondurma incir kurusu yediim laksatif etki yapsın diye. İşe yaradı. Ama karnım feci şiş ve aşırı şekerden kafamı yastıktan kaldıramıyorum perişan haldeyim
Kuru kayısı hoşafı yap şekersiz onuda orucunu açında bir kase posasiyla ye ve iç 20 dk kadar bekle mutlaka faydasını gorursun

9.30 sucuklu yumurta, domates, peynir, zeytin, yarım elma üzerine tahin

17.00 pırasa yoğurt

Pırasa zeytinyağlıydı. İçine sadece yağ salça soğan pırasa vardı. Booool limonlu

Kahvaltıdan 4 saat sonra tabata yaptım 30 dk ancak yapabildim. Çok zor geldi

14:00 2dilim ekmek arası peynir
Ara 1 nescafe
19:30 1 tabak makarna, 4 küçük tavuk şinitzel. 2 mandalina kapanış

Günaydın dün unutmuşum😉
11:20 haşlanmış yumurta, 2 tane haşlanmış sosis
14:20 türk lahve
17:00 bir tane ğuaça
18:20 makarna
Kapanış
Hala adet olmadım çektiğim ağrıda cabası sinirlerim gerildi.

Selâm kızlar

Çarşamba akşamı bir yeme krizi yaşadım bir yeme krizi yaşadım anlatamam 🥴 tabi ertesi sabah hemen tartıda artı 2 kilo gördüm nevrim döndü resmen yemeyi tamamen kestim çarşamba gecesinden bu saate kadar sadece filtre kahve içtim başka lokma girmedi boğazımdan işin kötüsü o kadar açım ki ama yemek istemiyorum ne güzel dengeli devam ediyordum.

9.30 iki haşlanmış yumurta biraz domates ayran

17.00 domates çorbası tavuk sote salaata yoğurt yarım elma tuzlu kurabiye

14:00 1 bardak naneli ayran, 1 avuç beyaz nohut, 1 mandarin
Ara nescafe
19:30 2 çiğ köfte Marullu, 2 dilim kıymalı pide, 1 porsiyon sütlaç kapattım

Selâm kızlar

Çarşamba akşamı bir yeme krizi yaşadım bir yeme krizi yaşadım anlatamam 🥴 tabi ertesi sabah hemen tartıda artı 2 kilo gördüm nevrim döndü resmen yemeyi tamamen kestim çarşamba gecesinden bu saate kadar sadece filtre kahve içtim başka lokma girmedi boğazımdan işin kötüsü o kadar açım ki ama yemek istemiyorum ne güzel dengeli devam ediyordum.
Al bendende o kadar çok kızıyorum kendime

İki gündür hiç iyi gitmediği için yazmadım. Bugünde kv min ölüm yıldönümü mevlidini yaptım çok yoğun geçti. Ekstra kendi sağlığım çok iyi değildi. Adet olamadım kabız oldum, felaket bir yeme dürtüsü yaşadım ve yedim kendimle başa çıkamadım. Pazartesiye artılarla gelirim sanırım.o yüzden bugünde menü hiç atmıyım..

Bugün pazar kahvaltısı yaptık ailecek. Tabi ben abarttım.

11.30

Fırına zeytinyağlı patates vermiştim çok yedim.

Dilimli tost ekmeğiyle yaptığım tostlardan bir tam bir yarım tost yedim

Bir de zeytin peynir yedim.

Şimdi bunları yakmak için yürüyüşe gidiyorum.

Akşama ızgara köfte salata yiycem porsiyonu azaltılmış şekilde tabi

İnşallah yarın tartıda artı çıkmam:lülülü:

2 saat yürüyüş yaptım tempolu.

Vicdansız uygulama 59 dk gösteriyor

İnşalllah sabah yediğim tost ve patates cayır cuyur yanmıştır :KK70:
Screenshot_20211107-155121.jpg

Merhabalar

Öğle 1 avokado, serçe parmağı büyüklüğünde birkaç ekmek parçası,2 yumurta
Akşam karnabahar graten

Günaydın kriz yaşayıp verdiklerimi aldığım sonra tekrar vermekle uğraştığım bir hafta oldu -100 gr fark var.
IMG_20211108_084641_506_copy_2776x2062.jpg

Geçen hafta 68.600

Çok yavaş kilo veriyorum ya. İlk bebeğimden sonra 1 ayda 10 kilo vermiştim. 70ten 60a düşmüştüm.

Bu sefer 73ten 63e düşemedim.

İlk çocuktan sonra kilo kolay veriliyor ikinciden sonra zor diyordu herkes. Doğruymuş

Eklentiler

• IMG_20211107_101714.jpg
    IMG_20211107_101714.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 34
Gunaydin kizlar ara ara gelip bakıyorum
Cok sukur oğlum daha iyi bronşit başlangıcı yaşadık cok kötü geçti. Sabah tartılacaktım bu sefer kızımın okula gitmek istemiyorum kriziyle uğraştım. Bu sene hic boyle olmamıştı meğer drama dersine alışamamış katılmak istemediği icin huysuzluk yaptı .
Bugünden itibaren menü bildiririm.bu süreçte kilo aldim korkudan baskulun yanından gecmiyorum😂.kendime cok.kizginim😣

Geçen hafta 68.600

Çok yavaş kilo veriyorum ya. İlk bebeğimden sonra 1 ayda 10 kilo vermiştim. 70ten 60a düşmüştüm.

Bu sefer 73ten 63e düşemedim.

İlk çocuktan sonra kilo kolay veriliyor ikinciden sonra zor diyordu herkes. Doğruymuş
Guzel ilerliyorsun az az gitsin ama gitsin kilolar. Düşün birde bu kilonun uzerine yenilerini ilave ettiğini😣

X