İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Pes etme başa sarma 200 gram bisey degil. Şimdi birakirsan sonra tekrar cesaret edip başlanan gerekecek. Acelemiz yok bebeler küçük yavaş yavaş gitsin yeterki gitsin. Bence bırakma. Bende kotu durumdayım ama yeme penceremin dışında yemiyorum ne yersem.esim ameliyat oldu bebeğin dışı çıkıyor ateşi var 2 gündür ben de faranjit gbyim ayakta atlatacağım.insallah.

Bugün sıfır kaçamak
Kaç gün dayanırım bilmiyorum
Sabah kahvaltı yaptım desem az peynir 5 zeytine ayıp olur
Öğlen küçük kase yoğurt ve kfleks
Akşam 15.30 küçük kase yoğurt ve yine az bulgur pilavı

Hoş geldiniz aramıza
Hoşbuldum

İlk sayfada yazmıyor sanırım ya da ben göremedim kurallarınız neler

Kısaca kendimi tanıtayım
Boy 1.63
Kilo 73
Yaş 27
Hedef kilo 53

İki çocuk annesiyim. Küçüğüm bir ay sonra 5 aylık olacak. Sezaryenle doğum yaptım. Bir haftadır kaçamaklı da olsa if yapıyorum. Bugün tartılacaktım ama çarşamba beklenen regl günüm ve feci şişim. Günde 45 dk yürüyüş kötü havalarda evde leslie yapıyorum. İlk doğumdan sonra 70ten 58e inmiştim chole ting videoları ve yürüyüşle 2 ayda. İlki normal doğumdu. İkinci sezaryen olunca yapamıyorum karın egzersizleri ve kocaman bşr göbeğim var.

Umarım ifle kolayca kilo verebilirim

Merhaba ben yazmıştım 1 hafta olmayacagimi söylemiştim. Tatildeyim hepinize bol eksiler diliyorum
Hastanedeydim tüm gün sabaha karşı çocuk ateşlendi ne yaptimsa indiremedim doktor amip dedi serumlar ilaçlar yeni 7 de döndüm hastaneden şuan da uyutuyorum Allah kimseyi evladının sagliyigla sinamasin

İyi akşamlar
Arkadaşlar bu konu aktif mi ben de katılmak istiyorum
Merhaba hoş geldiniz bugün baskül günü ama siz yarın paylaşın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz her pazartesi baskül günü bol eksiler olsun

Umay- burada ilk sayfamizda kurallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…