- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.261
Geçmiş olsun Allah şifa versin yavruna. Insallah çabuk toparlanır canim.Hastanedeydim tüm gün sabaha karşı çocuk ateşlendi ne yaptimsa indiremedim doktor amip dedi serumlar ilaçlar yeni 7 de döndüm hastaneden şuan da uyutuyorum Allah kimseyi evladının sagliyigla sinamasin
Allah razı olsun inşallah uyudu ben de uyuyacağım canım çıktıGeçmiş olsun Allah şifa versin yavruna. Insallah çabuk toparlanır canim.
Teşekkürler
Doğru söylüyorsun canım ipin ucunu hepten kaçırmak var bide napalm yavaş gitsin kilolar ama gitsin yani .sizede çok geçmiş olsun bu aradaPes etme başa sarma 200 gram bisey degil. Şimdi birakirsan sonra tekrar cesaret edip başlanan gerekecek. Acelemiz yok bebeler küçük yavaş yavaş gitsin yeterki gitsin. Bence bırakma. Bende kotu durumdayım ama yeme penceremin dışında yemiyorum ne yersem.esim ameliyat oldu bebeğin dışı çıkıyor ateşi var 2 gündür ben de faranjit gbyim ayakta atlatacağım.insallah.
tebrik ederim..::)Teşekkürler
Teşekkürler cnmMelek6619 tebrikler canım
Teşekkür ederimtebrik ederim..::)
Slm nin.karni yarık otu da calisitiyormus bir araştır istersen.Günaydın kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta 1 küp beynir
3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
domates ve salata
12:00 da sade türk kahvesi (double) 2 ad hurma
16:00 meyve tabağı (1 adet küçük nektarı yarım armut yarım elma )
17:00 bitki çayı (kayısı)
18:30 da 1 küçük dilim ıspanaklı börek 2 kaşık fasulye kavurması
bağırsağım çalışsın diye açlık otu 1 bardak içtim
4 lt limonlu tarcınlı su - çay - sade nescafe
Bir haftada kaçamaklı kaçamaklı 73ten düşmüşümMerhabahoş geldiniz bugün baskül günü ama siz yarın paylaşın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz her pazartesi baskül günü bol eksiler olsun
onu kullandım canım midemi bulandırdı çokSlm nin.karni yarık otu da calisitiyormus bir araştır istersen.