İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bişey soracağım size benim sabah erken kalkma alışkanlığım yok. 12 den önce uyanmam öğle. Benim bunu nasıl ayarlamam lazım aç kaldığım süreye uykuda olduğum zamanıda mı katmalıyım

Evet sabah iki yumurta ,bir avuç çiğ kuruyemiş ve bol yeşillik zeytin peynir vs..
Akşam et balık tavuk yada kuru baklagil bol sebze
Çok iyi süper 1 avuç kuruyemişi kahvaltıdan 2-3 saat sonra tuketin her ögün arası 2-3 saat olmalı oda metoyu hızlandırır 😉 iki ogun degilde 2 ögün 2 ara yapın

Kızlar bişey soracağım size benim sabah erken kalkma alışkanlığım yok. 12 den önce uyanmam öğle. Benim bunu nasıl ayarlamam lazım aç kaldığım süreye uykuda olduğum zamanıda mı katmalıyım
Akşam 7 de bırak yemeyi 😉 17 saatte olur 18 saatte olur 7 yada 6 da akşam yemegini bırakın sadece sekersiz çay kahve doga çaylar içebilirsiniz gunluk 3 litre su mutlaka 😉

Bende eşlik etmek isterim ilk defa duydum 😊
Bekliyorum hoş geldiniz bu arada hatta if diyeti pogramı indirin o size oruçlususunux penceresi acacak beslenme oldugunda beslenme penceresi acacak kilonuzu akşam yediğiniz saati eklemenizi isticek sabah kaçta uyanıyorsan o saati yazarsanız pogram sizi yönlendirir buradada motive olıruz 😊

Bekliyorum hoş geldiniz bu arada hatta if diyeti pogramı indirin o size oruçlususunux penceresi acacak beslenme oldugunda beslenme penceresi acacak kilonuzu akşam yediğiniz saati eklemenizi isticek sabah kaçta uyanıyorsan o saati yazarsanız pogram sizi yönlendirir buradada motive olıruz 😊
Hoşbuldum ben programa bakayım canım bi 😊

Nasıl simdi 8 saat boyunca diyet yapicaz 16 saat oruc tutucaz dogrumu anladım benimde diyete girmem lazim
Evet canım saatini sen ayarlican akşam 5-6-7 hangi saatte bırakırsan yemeyi 16 -18-20 saat oruç olucak gece oldugu için zorlanmican şekersiz icecekler serbes su 3 litre olmalı

Oruclu olduğun süre de mi icecek serbest cnm yani su vs
Evet canım akşam 5-6-7 yemeği yedin kapat dükanı sadece içecek serbes yeşil cay sade kahve sekersiz cay gece midende ögütecek yemek olmadıgı için yagdan yakacak sabahta 16 saat dolunca kahvaltı yapıcaksın oda istege baglı ister 16 saat ister 18 saat oruçlu olucaksın tercih senin 😊 mesala 16 saatmi istiyordun akaşam 6 da yemeyi bıraktın sabahta 10 da kahvaltıya başlicaksın 18 saat isyiyorsan 12 de kahvaltı yapacaksın

Sabah kahvaltı serbest ekmek 1-2 dilim

ara ögünde 2 ceviz yada 1 avuç karışık kuru cerez fındık fustık badem

ikinci ara ögünde 1 bardak yogurt yada 1 kase cacık

Akşamda artık yaz geldi sebze tuketin yanında yogurt salata ekmeksiz

Arada ızgarada tavuk balık et tuketin her zaman değil haftada 1-2 defa 😊

Tatlıda haftada bir tuketin artık hava ısındı dondurma guzel olur tatlı her zaman kahvaltıdan sonraki ara ögünde tercih edin😉

Neden faydalı olmasın olur tabiki yediğinize dikkat edin yeter

X