İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben taze kayısıdan aynı verimi alamıyorum. Bende ciddi sindirim sorunu var. Arada beyaz lahana salatası yaparım mesela zeytinyağlı limonlu o da çok iyi geliyor. Denemek lazım. Yedikten sonra ılık su iç 3 bardak kadar.
lahanayı bende çok severim çok güzel

Ben taze kayısıdan aynı verimi alamıyorum. Bende ciddi sindirim sorunu var. Arada beyaz lahana salatası yaparım mesela zeytinyağlı limonlu o da çok iyi geliyor. Denemek lazım. Yedikten sonra ılık su iç 3 bardak kadar.
Benımde kabızlık sorunum var çözemedm bi türlü 😬 lahana olsa denerdım de maalesef yok

Benımde kabızlık sorunum var çözemedm bi türlü 😬 lahana olsa denerdım de maalesef yok
Güne başlarken yani ilk yediğin şey kuru kayısı olsun üstüne limonlu ılık su iç ama düzenli her gün yapmak lazım. Ben süt içince ve glüten alınca oluyor. Bazıları tam tahıllı ekmek tüketince kolay çıkar tuvalete. Her gün yediğin bir şeyi çıkart hayatından ufak ufak dene.

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız.Ben de bugün 63 kilo ile başladım inşallah.yalnız açılışı saat 11de menemen ile yaptım ama olsun ilk günün günahı olmaz🤗birazdan leslie 3 mil yapacağım akşam da ton balıklı salata ile devam edeceğim.18-6 saat aralığı bana uygun.umarım 55 e inerim kas kaybetmeden.

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız.Ben de bugün 63 kilo ile başladım inşallah.yalnız açılışı saat 11de menemen ile yaptım ama olsun ilk günün günahı olmaz🤗birazdan leslie 3 mil yapacağım akşam da ton balıklı salata ile devam edeceğim.18-6 saat aralığı bana uygun.umarım 55 e inerim kas kaybetmeden.
Hoşgeldiniz bugun baskül paylaşımı vardı 😊 ilk sayfadaki kurallara uyun bol şans ilk sayfaya gğncelliyorum son hedef kesin 55 dimi

Evet çarşamba 70.20 bugun itibariyle 🙈
Ödem ler gitti azı kaldı 😂😂😂😄😄😄
20200601_120602-1.jpg

Hoşgeldiniz bugun baskül paylaşımı vardı 😊 ilk sayfadaki kurallara uyun bol şans ilk sayfaya gğncelliyorum son hedef kesin 55 dimi
Aa evet şimdi farkettim.sabah tartıldım 63 ame tabi şimdi üzerine 1 litre su içip kahvaltı yaptım o yüzden şu an tartılmam sağlıklı olmaya bilir.şu an zaten adet dönemindeyim ayrıca.evet kesin hedef 55 inene kadar durmak yok 🤗😚

Benim tutamadığım oruçlar vardı 5 gün kadar.ben inşallah onları da aralara serpiştireceğim hem borcumu ödemiş olurum hem zayıflarım inş 😂 ayrıca sormak istediğim birşey var akşam sıvı alabiliyoruz ya bu ayran ve sütte olabilir mi bir bardak olacak şekilde.

X