- 4 Temmuz 2012
- 222
- 226
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.661
74,1 kilom, hedefim 65.bugünkü menümü bildirdim yukarda.Tabiki buyurun hoşgeldiniz arimizamenü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim başlangıç kilonuzu da yazın bol eksiler olsun
hoş buldum canım çok şükür annem daha iyi olucak bnde pek dikkat edemedim hastanede evde yürüyüş de bıraktım maalesef bakalım bugün sonuç ne olur çok geçmiş olsun zorlamayın ayağınız ağrırsa hiç yürüyemezsiniz yani şöyle düşünmek lazım almaktansa yavaşta olsa veriyorum hem yavaş vermek daha iyi bnce çünkü yaşam şeklini alıyor kilo vermek çok zor almak okadar kolay ki malesef ama durmak yok yola devamA annym hoşgeldin canım. Annenin iyi olmasına sevindim . Yarışa kaldığın yerden devam diyorsun yani süperrrBende en fazla 11000-12000 adım atıyorum. Geçen yıl topuk dikenim vardı geçmişti tekrarladı maalesef. O yüzden çok uzun yürüyemiyorum. Pilates ve çeşitli egzersizler yapıyorum. Çok yavaş yavaş hedefe gidiyorum maalesef.
Bugün baskül paylaşımı var yarın paylaşınKahvaltımı 12.30 da yaptım 2 Yumurta ,yeşillik, domates, 2 kayısı ,2 tatlı kaşığı tahin,12 yeşil zeytin ve koyun peyniri 1 büyük dilim.Hepsini yedim. gayet doymuş hissediyorum.Ama bugün tartılmadım.
Canım unuttumhemen ekliyorumG gulebilmekorkide1453 RUJLU KIZ suspushanimcim @Aytac Ugur yedirenk79 ikizlereda Y Yay77 Lara gelip listeye ekle diyorsunuz sonuç kimse yok
Eki Görüntüle 2870332
Sabah aç karna dimi canımKızlar bugün spira başlamayı düşünüyorum inşallah baslarim
Teşekkürler canım ben ise gidiyorum zaten geç tatlrtilamam da yoğun bi gün geçirdim unuttum ondanHaftanın sampiyonuorkide1453 tebrikler canım bol eksiler olsun yarın olsaydı şampiyon olmayacaktı bundan sonra saat 15 kadar paylaşım olsun arkadaşlar
Eki Görüntüle 2870385
G gulebilmekorkide1453 RUJLU KIZ suspushanimcim @Aytac Ugur yedirenk79 ikizlereda Y Yay77 Lara gelip listeye ekle diyorsunuz sonuç kimse yok
Eki Görüntüle 2870332
Haklısınız hemen yazıyorumG gulebilmekorkide1453 RUJLU KIZ suspushanimcim @Aytac Ugur yedirenk79 ikizlereda Y Yay77 Lara gelip listeye ekle diyorsunuz sonuç kimse yok
Eki Görüntüle 2870332
Yalnız ben ptesi yazmıştım arada kaynadı gitti mi acaba sohbet dönüyordu ondan galiba :) başlangıcım 73.9 şimdi de 72.3 hedefim 62 çok zor kilo veriyorum insülin direncim de var yazmıştım yine yazayım :) sevgilerG gulebilmekorkide1453 RUJLU KIZ suspushanimcim @Aytac Ugur yedirenk79 ikizlereda Y Yay77 Lara gelip listeye ekle diyorsunuz sonuç kimse yok
Eki Görüntüle 2870332