- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.621
hadi bakalım umarım istediğin gibi koruma olurWawawwww sensiz birinciben korumaya geçiyorum 5.2 yapicam
5 gün normal beslenme yapicam 2 gün 24 saat tek öğün yapicam bakalım
o mutluluk bana ait annem şükürler olsun iyi daha iyi olucak felç geçici fizikle tedavi olucak rabbim herkese şifa versin inşallah ben çok korktum çok zor günler geçirdim rabbime şükür bununla bıraktı herşeyin başı sağlıkSeni aramızda görmekten mutluluk duyuyorum canım annen iyi oldu inşallah umarım fazla almadan hemen üstünden atarsın kuzum
kür yapıp vücutta ödem varsa ödemi atarak ilk adımla o azmi görebilirizBende buralardayim da henüz o azmi göremedim bı 79 görseydim
Süpersinkür yapıp vücutta ödem varsa ödemi atarak ilk adımla o azmi görebiliriz
Şükür canimo mutluluk bana ait annem şükürler olsun iyi daha iyi olucak felç geçici fizikle tedavi olucak rabbim herkese şifa versin inşallah ben çok korktum çok zor günler geçirdim rabbime şükür bununla bıraktı herşeyin başı sağlık
hedefim 18/6 yapabilmekMerhaba arkadaşlar
18/6
Tabiki buyurun hoşgeldiniz arimizaMerhaba hanımlar.Ben de aranıza katılmadan if deneyimledim.10 gündür 17-7 yapıyorum gayet iyiyim. başlarken moralim bozulmasın diye tartılmadım 2 gün önce tartıldım 75,5 kiloydum.Sabah 74,1 çıktım tabi çok mutlu oldum.ama 3 kilo civarı verdiğimi düşünüyorum 10 günde.Burada bende sizlerle birlikte yapayım dedim motive olmak için iyi olacak sanırım.
Ekmek şeker pirinç tüketmiyorum.ilk öğünüm öğlen 12 de akşam 7 de bitiyor yemek işim.kendimi gayet zinde hissediyorum.
Pazartesi 82 gelmiştim bugün tartı nanik yaptı ama inşallah pazartesiye 79 göreceğiz hep birliktekür yapıp vücutta ödem varsa ödemi atarak ilk adımla o azmi görebiliriz
inşallah ya bence görürüzPazartesi 82 gelmiştim bugün tartı nanik yaptı ama inşallah pazartesiye 79 göreceğiz hep birlikte
buraya yazmak konusunda iyi yapmışsın sal sal nereye kadar biraz önce yürüyüşten geldim hep zayıf hanımlar gördüm sinir oldum bende öyle zayıf olmak istiyorum korumaya geçmek istiyorum daha yolum çok 50 olmak için elimden geleni yapcam insallah herkese bol eksiler olsunBende başladım 2 gündür daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çok salmıştım kendimi artuk düzenli meni bildirimi de yapacağım 3n az8ndan kendimi buraya zorunlu hissetmek istiyorum artık değilse olmuyor illaki istikrarı sağlayamıyorum bir türlü artık son olsun bu inşallah
Neden bitmiyorumki çok cabuk dağılıyorum.☹☹buraya yazmak konusunda iyi yapmışsın sal sal nereye kadar biraz önce yürüyüşten geldim hep zayıf hanımlar gördüm sinir oldum bende öyle zayıf olmak istiyorum korumaya geçmek istiyorum daha yolum çok 50 olmak için elimden geleni yapcam insallah herkese bol eksiler olsun
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar
18/6
Ağzımda yara oluştu zor beslendim