İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar karbonhidrat sayımı yapıyor musunuz if yaparken bunu da sorayım teşekkürler şimdiden
kendi adıma söyleyeyim ben pirinç pilavı sevmem beyaz ekmek yemiyorum tam buğday ekmegi yiyorum makarnaylada çok aram yoktur bulgur pilavı çok severim onu da ölçüyle yerim yani bnce sayım olmalı arkadaşımla aynı zamanda başladık diyete ama o kalori hesabı yapıyor nasıl bir olduğunu anlatayım örnek pide yer kalorisi atıyorum 200 se ondan iki tane yer akşam yemeği de mantı yada yine karbonhidrat ağırlıklı dir onuda hesaplar 1000 e tamamlar bu şekilde hiç kilo veremedi ben onun tam tersi yeşillik ağırlıklı protein le beraber güzel kilo verdim hala da veriyorum sana da kolay gelsn bol eksiler olsun ikra meyra resimli tartı atmanızı söylemek istedi pazartesi günü resimli atıyoruz

Kalori değil de karbonhidrat ve makro gıda sayın diyorlar ama yok yapması zor 50 gr altında kalsın diyorlar benim 100lerde Bende de aynı durum vardı ama hala veremedim bulguru kestim o 1 kiloyu da ancak öyle verebildim :) biraz daha yeşilliğe yükleneyim bari ayrıcaaaa çok teşekkür ediyorum ptesi baskül resmini atayım o zaman aydınlandım

hoş geldiniz kendinizden bahsederseniz sevinirim bol eksiler olsun umarım istediğin kiloya sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız
Inşallah ben evliyim 7 aylık bebeğim var 24 yaşındayım emziriyorum aralıklı oruçlu 68den 63 e düştüm tabi 1 kilo geri aldım bi hafta aksatınca geri 64 oldum amaç zay8flamak hedefim 52 ınşallah başarı tim zor geliyor ama bana

ALLAH sağlıkla huzurla mutlu bir şekilde büyütmeyivev hayırlı evlât eylesin bnmde iki çocuk kızım 4 oğlum 2 yaşında bnde 26 yaşındayım

Baskül paylaşımı istiyoruz bol eksiler olsun

ALLAH sağlıkla huzurla mutlu bir şekilde büyütmeyivev hayırlı evlât eylesin bnmde iki çocuk kızım 4 oğlum 2 yaşında bnde 26 yaşındayım
Amin ınşallah seninkilerde hayırlı sağlikli bir şekilde büyürler benimkide küçücük bi oğlan bebek tek dayanagim o hayatım o kadar zorki

Çok süper başarılar diliyorum arimiza hoş geldiniz başlangıç kilonuzu yazın güncel kilonuzu pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun

Çok teşekkürler sıcak karşilamaniz çok hoşuma gitti başlangıç kilom 64 pazartesi de baskul paylaşirim menü bildirimini yarından itibaren paylasirım yaptığımız sporlarıda paylaşıyormuyuz

Çok teşekkürler sıcak karşilamaniz çok hoşuma gitti başlangıç kilom 64 pazartesi de baskul paylaşirim menü bildirimini yarından itibaren paylasirım yaptığımız sporlarıda paylaşıyormuyuz
Tabiki spor paylasiyoruz spor yapani çok severim bol eksiler olsun

Dün ve bugünkü adım

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-15-23-05-37-374_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2021-06-15-00-08-58-257_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…