İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hic sıkma kendini rahat bırak bencr yap 16 8 ini spor yapabiliyorsan yap su ic ve bitki cayi ic bu is yarinlik degil sadece stres daha kotu yapıyor

Harikasın
Diyet motivasyonunu artık çok iyi sağlamışsın canım tebrik ederim

kızlar tabiki yiyeceksiniz. Yani diyet süresinde yemeyeyim ama sonra yerim diyeceğiniz bir diyet şekli değil bu çünkü uzun açlık süreleri zaten zorlayıcı. Doğum sonrası kiloları mi yoksa benim gibi sırf yemeyi sevmekten kaynaklı kilolar mi bilmiyorum ama kendinizi kısıtlamayın.
Hafta sonları aile sofraları çok güzel oluyor. Ne bileyim o sofrayı sağlıklı yiyeceklerle doldurun hem çoluk çocukta atık gıda almamış olur.
Sosyal hayatımıza uydurmalıyız yaptığımız diyeti yoksa geri almak kaçınılmaz ben bugün tatlı ekmeklerin önünde 10 dk rahat durdum, içine çikolata sürüp tosta koyduğumu tereyağı ile kızartıp yediğimi hayal ettim sonra baktım canım çekmiyor kendime şaşırdım hayırlar olsun inşallah galiba başarıcam bu kez

Süpersin
Bende ekmeksiz omletimi yedim, küçük parça bi peynir ve bol domates salatalık yedim
İdealimize ulaştığımızda tekrar almamak için sağlıklı beslenmeyi oturtmalıyız sonuçta

Evet 16/8 yapmaya karar verdim canım.
Ama baya dikkat ederek geçircem günümü
Kahvaltıyı ekmeksiz yapacağım
En guzeli 16/8 ben onla başladım açlıga alıştıkca ilk 16/8 sonra18/6 dahada alıştıkca 20/4 arada pencereni değştircen ama ilk açlıga alışmak zaten 16/8 en guzel tarafı 12 de kahvaltı saat 20.00 de bitirmekmiş ben geç saate bırakmak istemedigim için en geç akşam 18.00 yapıyorum hızlı vermek için

Çocuk eş olunca öyle oldu bozdummu hayır

Çok şükür atlatık fazla yemeden
Bugün akşam da yiyem mecbur ama ızgara balik yapıcam kandirdim eşimi
Zaten kilo veremedim bari almayayım
Balık roka ile tuketildiğinde kilo yapmaz ekmeksiz yenir istersen yarım kilo balık ye ızgarada kilo yapmaz afiyet olsun bizde kebap günü bugun yarım lavaş götürecem yanında koca bardak ayranla

31 mayıs menum

18/6 pencerem

8 de 30 yarım melik

9 .30 da kahve

Bol su

12.30 da 1 yumurta sarısı 1 dilim ekmek 3 kupa acık cay 1 dilim kaşar 5 dilim salatalık 8 pulbiberli kekikli soslu zeytin

Ödem yag yakıcı Zencefil cayım

18.30 yarım lavaşlı adana kebap 5-6 çatal ezme salata 5-6 catal sumaklı sogan salata 1 közlenmiş kapya biber 1 közlenmiş acı biber 1 koca bardak ayran sade maden suyu kapanış

Yatana kadar yeşil cay zencefil çay kiraz saplı çay bol su bol su bol su

Bugün yeşil detoks yapacaktım ama dolabı açtım muz kardeş mis gibi koktu o yüzden ortaya karışık bir şey oldu smoothie ama tadı güzel oldu en azından.
18/6 yapıyorum bugün. Aslında öğlen yemeği ve erken yenilen akşam yemeği şeklinde yapıyorum. Akşam 20 'yı geçmeyecek şekilde diye yola çıktım. Öğlen en erken 12 buçukta yiyebildigim için de akşam kaçta bırakmışsam ordan itibaren sayıyorum. Bugün 13 30 da yedim evdeyim çünkü.
Smoothiem yeşil sıvı detoks olarak yola çıktı yarim Kabak, yarim salatalık, maydanoz, dereotu, 2 dilim avakado, yarim elma... Ama sonra içine kuruyemişler girdi soya sütü, muz, kayısı ekledim. Çok guzel oldu. Ama cok oldu aksama kadar bunu icecegim anlasilan. Aksam corba icerim diye dusunuyordum, yarin artik.

Süper olmuş yarına eksi yansır gibi

13.30
2 yumurta domates 1 salatalık 1 zeytin 5 tane 1 dilim ekmek 1 bardak çay

18.00
1 kase yoğurt çorbası salata
18/6 pencerem
Süper gidiyorsun aralarda yeşil cay doga çayı içiyormusun onlar yag yakar ödem atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…