- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Hic sıkma kendini rahat bırak bencr yap 16 8 ini spor yapabiliyorsan yap su ic ve bitki cayi ic bu is yarinlik degil sadece stres daha kotu yapıyorGünaydın
Kahvemi hazırlıyorum ben
Bugün nasıl 20/4 yapacağım diye kara kara düşünüyorum
Eşim ve oğlumla sadede pazar günleri birlikte kahvaltı yapabiliyoruz
Bugün 18/6 yapsam yarın ya eksi göremezsem diye korkuyorum. Yani dertliyim aaa dostlar
HarikasınGunaydin arkadaslar aksam karsimda çekirdekler halleyler biskuviler götürüldü canim cekti ama cok yedim dedim sorna sabah kalktım saglikli ekmek yok yarim ekmek götürecek istahim vardi 2 kocaman su bardagi su ictim biri ilik ve limonlu sofraya oturdum hala ekmek istegim var domares salatalik doldurdum mideyi ve yimurta tabiki 1 lokma ekmekle kapattim ve suan tika basa doymuş hissediyorum
Evet 16/8 yapmaya karar verdim canım.Hic sıkma kendini rahat bırak bencr yap 16 8 ini spor yapabiliyorsan yap su ic ve bitki cayi ic bu is yarinlik degil sadece stres daha kotu yapıyor
Olsun canım ye bencedeGünaydin arkadaşlar suan eşim kahvalti hazırlıyor neler yapıyor bilemezsiniz
Artık ucundan yicem yemezsem üzülüyor
Bide instada bi sayfa bakiyorim hep yemek istegi gelince o sayfaya girip motuve oluyorumHarikasın
Diyet motivasyonunu artık çok iyi sağlamışsın canım tebrik ederim
Süpersinkızlar tabiki yiyeceksiniz. Yani diyet süresinde yemeyeyim ama sonra yerim diyeceğiniz bir diyet şekli değil bu çünkü uzun açlık süreleri zaten zorlayıcı. Doğum sonrası kiloları mi yoksa benim gibi sırf yemeyi sevmekten kaynaklı kilolar mi bilmiyorum ama kendinizi kısıtlamayın.
Hafta sonları aile sofraları çok güzel oluyor. Ne bileyim o sofrayı sağlıklı yiyeceklerle doldurun hem çoluk çocukta atık gıda almamış olur.
Sosyal hayatımıza uydurmalıyız yaptığımız diyeti yoksa geri almak kaçınılmazben bugün tatlı ekmeklerin önünde 10 dk rahat durdum, içine çikolata sürüp tosta koyduğumu tereyağı ile kızartıp yediğimi hayal ettim sonra baktım canım çekmiyor kendime şaşırdım hayırlar olsun inşallah galiba başarıcam bu kez
Bence yarın eksi görebilirsin, çünkü vücudu şaşırtmak iyi geliyor kesinlikleÇok şükür atlatık fazla yemeden
Bugün akşam da yiyem mecbur ama ızgara balik yapıcam kandirdim eşimi
Zaten kilo veremedim bari almayayım
Çok iyiBide instada bi sayfa bakiyorim hep yemek istegi gelince o sayfaya girip motuve oluyorum
En guzeli 16/8 ben onla başladım açlıga alıştıkca ilk 16/8 sonra18/6 dahada alıştıkca 20/4 arada pencereni değştircen ama ilk açlıga alışmak zaten 16/8 en guzel tarafı 12 de kahvaltı saat 20.00 de bitirmekmişEvet 16/8 yapmaya karar verdim canım.
Ama baya dikkat ederek geçircem günümü
Kahvaltıyı ekmeksiz yapacağım
Çocuk eş olunca öyle oldu bozdummu hayırkızlar tabiki yiyeceksiniz. Yani diyet süresinde yemeyeyim ama sonra yerim diyeceğiniz bir diyet şekli değil bu çünkü uzun açlık süreleri zaten zorlayıcı. Doğum sonrası kiloları mi yoksa benim gibi sırf yemeyi sevmekten kaynaklı kilolar mi bilmiyorum ama kendinizi kısıtlamayın.
Hafta sonları aile sofraları çok güzel oluyor. Ne bileyim o sofrayı sağlıklı yiyeceklerle doldurun hem çoluk çocukta atık gıda almamış olur.
Sosyal hayatımıza uydurmalıyız yaptığımız diyeti yoksa geri almak kaçınılmazben bugün tatlı ekmeklerin önünde 10 dk rahat durdum, içine çikolata sürüp tosta koyduğumu tereyağı ile kızartıp yediğimi hayal ettim sonra baktım canım çekmiyor kendime şaşırdım hayırlar olsun inşallah galiba başarıcam bu kez
Balık roka ile tuketildiğinde kilo yapmaz ekmeksiz yenir istersen yarım kilo balık ye ızgarada kilo yapmazÇok şükür atlatık fazla yemeden
Bugün akşam da yiyem mecbur ama ızgara balik yapıcam kandirdim eşimi
Zaten kilo veremedim bari almayayım
Süper olmuş yarına eksi yansır gibiBugün yeşil detoks yapacaktım ama dolabı açtım muz kardeş mis gibi koktuo yüzden ortaya karışık bir şey oldu smoothie ama tadı güzel oldu en azından.
18/6 yapıyorum bugün. Aslında öğlen yemeği ve erken yenilen akşam yemeği şeklinde yapıyorum. Akşam 20 'yı geçmeyecek şekilde diye yola çıktım. Öğlen en erken 12 buçukta yiyebildigim için de akşam kaçta bırakmışsam ordan itibaren sayıyorum. Bugün 13 30 da yedim evdeyim çünkü.
Smoothiem yeşil sıvı detoks olarak yola çıktı yarim Kabak, yarim salatalık, maydanoz, dereotu, 2 dilim avakado, yarim elma... Ama sonra içine kuruyemişler girdisoya sütü, muz, kayısı ekledim. Çok guzel oldu. Ama cok oldu aksama kadar bunu icecegim anlasilan. Aksam corba icerim diye dusunuyordum, yarin artik.
Süper gidiyorsun aralarda yeşil cay doga çayı içiyormusun onlar yag yakar ödem atar13.30
2 yumurta domates 1 salatalık 1 zeytin 5 tane 1 dilim ekmek 1 bardak çay
18.00
1 kase yoğurt çorbası salata
18/6 pencerem
Ben de bir anormallik var sanırım yeşil çay içtiğimde karnım daha çok kazınıyor o yüzden su içiyorum sadece oda en fazla 2 ltSüper gidiyorsun aralarda yeşil cay doga çayı içiyormusun onlar yag yakar ödem atar