- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
yatana kadar iç 2.5 litre yap cnmBen de bir anormallik var sanırım yeşil çay içtiğimde karnım daha çok kazınıyor o yüzden su içiyorum sadece oda en fazla 2 lt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatana kadar iç 2.5 litre yap cnmBen de bir anormallik var sanırım yeşil çay içtiğimde karnım daha çok kazınıyor o yüzden su içiyorum sadece oda en fazla 2 lt
Umarım bu hafta bir kac yediğim şeyden memnun olmadım. Bazende çok çok yedim karnım şiş kalktım masadan. Alışma haftası diyorum ve yarından itibaren daha temiz bir diyet yapacağım. Detoks mu dün ki yorgunluk mu bilmem bugün enerjim çok düşük.Süper olmuş yarına eksi yansır gibi
Dünkü yorgunluktur yada regldenUmarım bu hafta bir kac yediğim şeyden memnun olmadım. Bazende çok çok yedim karnım şiş kalktım masadan. Alışma haftası diyorum ve yarından itibaren daha temiz bir diyet yapacağım. Detoks mu dün ki yorgunluk mu bilmem bugün enerjim çok düşük.
Yarın merak ediyorum nolcak benim reglime 3 gün var doğru sonuç alır mıyım bilmiyorumyatana kadar iç 2.5 litre yap cnm
Ananas kabuğundan çay yapıldığını senden duydum. Dün yaptım acayip güzel oluyor. Kokusu falan muhteşem. Ben meyve çayını zaten severim bu fikrin super oldu.Yarınki planım ve 3 gün uygulayacagım
18/6 haftası olcak
11.00 kahvaltı
14 de yogurtlu ananaslı cevizli tarcınlı detoks
17 de dereotlu cevizli yogurtlu baharatlı kabak detoks kapanış
3 litre su
Yatana kadar zencefil çay yeşil cay sade madensuyu
Bende cuma oldum bu yüzden hem geçen pazartesi ki hem de yarın ki kilo dengesine hazırlandım.Yarın merak ediyorum nolcak benim reglime 3 gün var doğru sonuç alır mıyım bilmiyorum
Anladım yarın göreceğiz inşallahBende cuma oldum bu yüzden hem geçen pazartesi ki hem de yarın ki kilo dengesine hazırlandım.
Yani tartı da vermiş görünürsem "oley veriyorum" diye şımarmak yok. Ya da senin durumun mesela fazla görünürsem de "diyet işe yaramıyor" demek yok. Bu diyet 3 hafta da gerçek etkisini gösteriyormuş. Saatlere vücudun alışması, ona göre yakmaya başlaması vs. Bunu göz önünde bulundurmak lazım.
Cok iyi olmus bugun yarin etkisini görülecek31 mayıs menum
18/6 pencerem
8 de 30 yarım melik
9 .30 da kahve
Bol su
12.30 da 1 yumurta sarısı 1 dilim ekmek 3 kupa acık cay 1 dilim kaşar 5 dilim salatalık 8 pulbiberli kekikli soslu zeytin
Ödem yag yakıcı Zencefil cayım
18.30 yarım lavaşlı adana kebap 5-6 çatal ezme salata 5-6 catal sumaklı sogan salata 1 közlenmiş kapya biber 1 közlenmiş acı biber 1 koca bardak ayran sade maden suyu kapanış
Yatana kadar yeşil cay zencefil çay kiraz saplı çay bol su bol su bol su
Cok guzel canim yarini cok merak ediyorum31 mayıs
Pencerem ne oldu anlamadım. Dünden bugüne açlık 16 saat. Bugünkü tokluk 5 saat
Sporda off günüm
12.00-omlet, peynir, domates salatalık
13.30-kahve ve 1 kare bitter
17.00- 2 parça ızgara et, 1 dilim ekmek, közlenmiş patlıcan salatası ve kapanış
Güzel geçmiş senindeKizlar bugun sabah 10.30
2 kucuk koy yumurtası 2 zeytin kucuk bi larca peynir ve bir lokma ekmek domates salatalik
3 erik ve salatalik 1 kase yogurt 1 elma
Saat 15.30 ceyrek ekmek arasi sucuk mecburi yedim piknik gibi bisey yaptık
7 de bir parca tavuk bir halka akdar patates ve 3 kasik yogurt
Yesilcay ve bol su
Yarindan itibarem bu kadar ara yapmam
fenalardayım.Karbonhidratlı öğünler yaptım maalesef.
İnsan çiğnemek istiyor dimiBugün 18/6 yaptım ancak yarından itibaren 17/7 yi istikrarlı şekilde sürdürmek istiyorum yeniden başlamış gibi. 13 de yiyip akşam da 8 den evvel bitirip 8 ı sınır olarak belirlemek istiyorum. Yani bi ayran da olsa 20 den önce kalorili bir şey alıp bitireceğim yoksa saatler sürekli değişiyor.
Bugün sıvı detoks yaptım ancak hiç bir yerime gitmedi dün ki gibi tok hissetmedim o yüzden bitirmeden önce 1 yk yulaf 2 'yk tam tahıllı gevrek ve soya sütü içtim 4 de badem yedim. Kahve de içtim yani detoks yalan oldu ama tadı çok güzeldi
Zaten detoks suyunu da istemsiz çiğneme hareketiyle içmeye başladım bugün çorba çiğnemek gibi bir şey. Ben yeşil detoksu geçen sene yaptigimda full enerji dolmuştum ama bu sefer kolumu kaldıramadım sanırım geçen hafta yediğim irmik helvaları yüzündenİnsan çiğnemek istiyor dimi
Zaten detoks suyunu da istemsiz çiğneme hareketiyle içmeye başladım bugün çorba çiğnemek gibi bir şey. Ben yeşil detoksu geçen sene yaptigimda full enerji dolmuştum ama bu sefer kolumu kaldıramadım sanırım geçen hafta yediğim irmik helvaları yüzünden