İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Süper olmuş yarına eksi yansır gibi 😎
Umarım 😇 bu hafta bir kac yediğim şeyden memnun olmadım. Bazende çok çok yedim karnım şiş kalktım masadan. Alışma haftası diyorum ve yarından itibaren daha temiz bir diyet yapacağım. Detoks mu dün ki yorgunluk mu bilmem bugün enerjim çok düşük.

Umarım 😇 bu hafta bir kac yediğim şeyden memnun olmadım. Bazende çok çok yedim karnım şiş kalktım masadan. Alışma haftası diyorum ve yarından itibaren daha temiz bir diyet yapacağım. Detoks mu dün ki yorgunluk mu bilmem bugün enerjim çok düşük.
Dünkü yorgunluktur yada reglden 😬

Yarınki planım ve 3 gün uygulayacagım 😉

18/6 haftası olcak

11.00 kahvaltı

14 de yogurtlu ananaslı cevizli tarcınlı detoks

17 de dereotlu cevizli yogurtlu baharatlı kabak detoks 😎 kapanış

3 litre su

Yatana kadar zencefil çay yeşil cay sade madensuyu
😍

Yarınki planım ve 3 gün uygulayacagım 😉

18/6 haftası olcak

11.00 kahvaltı

14 de yogurtlu ananaslı cevizli tarcınlı detoks

17 de dereotlu cevizli yogurtlu baharatlı kabak detoks 😎 kapanış

3 litre su

Yatana kadar zencefil çay yeşil cay sade madensuyu
😍
Ananas kabuğundan çay yapıldığını senden duydum. Dün yaptım acayip güzel oluyor. Kokusu falan muhteşem. Ben meyve çayını zaten severim bu fikrin super oldu. 🤗

Yarın merak ediyorum nolcak benim reglime 3 gün var doğru sonuç alır mıyım bilmiyorum
Bende cuma oldum bu yüzden hem geçen pazartesi ki hem de yarın ki kilo dengesine hazırlandım.
Yani tartı da vermiş görünürsem "oley veriyorum" diye şımarmak yok. Ya da senin durumun mesela fazla görünürsem de "diyet işe yaramıyor" demek yok. Bu diyet 3 hafta da gerçek etkisini gösteriyormuş. Saatlere vücudun alışması, ona göre yakmaya başlaması vs. Bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Bende cuma oldum bu yüzden hem geçen pazartesi ki hem de yarın ki kilo dengesine hazırlandım.
Yani tartı da vermiş görünürsem "oley veriyorum" diye şımarmak yok. Ya da senin durumun mesela fazla görünürsem de "diyet işe yaramıyor" demek yok. Bu diyet 3 hafta da gerçek etkisini gösteriyormuş. Saatlere vücudun alışması, ona göre yakmaya başlaması vs. Bunu göz önünde bulundurmak lazım.
Anladım yarın göreceğiz inşallah

31 mayıs menum

18/6 pencerem

8 de 30 yarım melik

9 .30 da kahve

Bol su

12.30 da 1 yumurta sarısı 1 dilim ekmek 3 kupa acık cay 1 dilim kaşar 5 dilim salatalık 8 pulbiberli kekikli soslu zeytin

Ödem yag yakıcı Zencefil cayım

18.30 yarım lavaşlı adana kebap 5-6 çatal ezme salata 5-6 catal sumaklı sogan salata 1 közlenmiş kapya biber 1 közlenmiş acı biber 1 koca bardak ayran sade maden suyu kapanış 😉

Yatana kadar yeşil cay zencefil çay kiraz saplı çay bol su bol su bol su 😎
Cok iyi olmus bugun yarin etkisini görülecek

Kizlar bugun sabah 10.30
2 kucuk koy yumurtası 2 zeytin kucuk bi larca peynir ve bir lokma ekmek domates salatalik

3 erik ve salatalik 1 kase yogurt 1 elma

Saat 15.30 ceyrek ekmek arasi sucuk mecburi yedim piknik gibi bisey yaptık
7 de bir parca tavuk bir halka akdar patates ve 3 kasik yogurt

Yesilcay ve bol su
Yarindan itibarem bu kadar ara yapmam

31 mayıs

Pencerem ne oldu anlamadım. Dünden bugüne açlık 16 saat. Bugünkü tokluk 5 saat🤔

Sporda off günüm👍

12.00-omlet, peynir, domates salatalık
13.30-kahve ve 1 kare bitter
17.00- 2 parça ızgara et, 1 dilim ekmek, közlenmiş patlıcan salatası ve kapanış:super:
Cok guzel canim yarini cok merak ediyorum

Kizlar bugun sabah 10.30
2 kucuk koy yumurtası 2 zeytin kucuk bi larca peynir ve bir lokma ekmek domates salatalik

3 erik ve salatalik 1 kase yogurt 1 elma

Saat 15.30 ceyrek ekmek arasi sucuk mecburi yedim piknik gibi bisey yaptık
7 de bir parca tavuk bir halka akdar patates ve 3 kasik yogurt

Yesilcay ve bol su
Yarindan itibarem bu kadar ara yapmam
Güzel geçmiş seninde 👍
Yarın güzel eksiler göreceğiz🤗

Bugün 18/6 yaptım ancak yarından itibaren 17/7 yi istikrarlı şekilde sürdürmek istiyorum yeniden başlamış gibi. 13 de yiyip akşam da 8 den evvel bitirip 8 ı sınır olarak belirlemek istiyorum. Yani bi ayran da olsa 20 den önce kalorili bir şey alıp bitireceğim yoksa saatler sürekli değişiyor.
Bugün sıvı detoks yaptım ancak hiç bir yerime gitmedi dün ki gibi tok hissetmedim o yüzden bitirmeden önce 1 yk yulaf 2 'yk tam tahıllı gevrek ve soya sütü içtim 4 de badem yedim. Kahve de içtim yani detoks yalan oldu😂😂 ama tadı çok güzeldi😎

Bugün 18/6 yaptım ancak yarından itibaren 17/7 yi istikrarlı şekilde sürdürmek istiyorum yeniden başlamış gibi. 13 de yiyip akşam da 8 den evvel bitirip 8 ı sınır olarak belirlemek istiyorum. Yani bi ayran da olsa 20 den önce kalorili bir şey alıp bitireceğim yoksa saatler sürekli değişiyor.
Bugün sıvı detoks yaptım ancak hiç bir yerime gitmedi dün ki gibi tok hissetmedim o yüzden bitirmeden önce 1 yk yulaf 2 'yk tam tahıllı gevrek ve soya sütü içtim 4 de badem yedim. Kahve de içtim yani detoks yalan oldu😂😂 ama tadı çok güzeldi😎
İnsan çiğnemek istiyor dimi :KK48:

İnsan çiğnemek istiyor dimi :KK48:
Zaten detoks suyunu da istemsiz çiğneme hareketiyle içmeye başladım bugün😂 çorba çiğnemek gibi bir şey. Ben yeşil detoksu geçen sene yaptigimda full enerji dolmuştum ama bu sefer kolumu kaldıramadım sanırım geçen hafta yediğim irmik helvaları yüzünden 😂😂

Zaten detoks suyunu da istemsiz çiğneme hareketiyle içmeye başladım bugün😂 çorba çiğnemek gibi bir şey. Ben yeşil detoksu geçen sene yaptigimda full enerji dolmuştum ama bu sefer kolumu kaldıramadım sanırım geçen hafta yediğim irmik helvaları yüzünden 😂😂
:KK48:
Ben kendimi enerjisiz hissettiğim günlerin ertesi günü sabah tartıda eksi görürüm biliyor musun:KK51: Seninde öyle bişi olabilir, yağlar erirken halsiz bırakıyordur belki:rolleyes:

X