-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.081
Sende umarim eksidesin baskül hata veriyordur .92 tartıp neden 100 göstersinMerhabalar hanımlar bugün tartı beni bir 92 gösterdi, bir 100 gösterdi kaç kiloyum bilmiyorum ben de çıldırdım ve yedimm. Yani aslında biraz patates kızartması ve bir dilim havuç kek yedim başka da birşey yemedim abartmadım ama eminim ödem yapacaktır. Büyük ihtimalle tartı çalışırsa artı 3 falan olacakBıktım gerçekten bu ara tökezleme dönemindeyim ama tekrar düzeleceğim yarın sıfırdan hiç kilo vermemiş gibi başlayacağım. Dr haftanın en fazla 3 günü 1 saat yürüyüş demişti ama her gün yapmaya karar verdim. Biraz dizlerim ağrıyacak ama ağırlığın azalması faydalı olur da demişti. Yapacak başka birşey yok... Ay ne çok yazdım yine...Haydi bana kolay gelsin. Yarın için tüm eksi görenleri tebrik ediyorum.
Dönem dönem oluyor o duraklamalar. Sonra birden düşüş oluyor. Moralini bozma bence. Yarın sabah yeniden tartılırsın net belli olurMerhabalar hanımlar bugün tartı beni bir 92 gösterdi, bir 100 gösterdi kaç kiloyum bilmiyorum ben de çıldırdım ve yedimm. Yani aslında biraz patates kızartması ve bir dilim havuç kek yedim başka da birşey yemedim abartmadım ama eminim ödem yapacaktır. Büyük ihtimalle tartı çalışırsa artı 3 falan olacakBıktım gerçekten bu ara tökezleme dönemindeyim ama tekrar düzeleceğim yarın sıfırdan hiç kilo vermemiş gibi başlayacağım. Dr haftanın en fazla 3 günü 1 saat yürüyüş demişti ama her gün yapmaya karar verdim. Biraz dizlerim ağrıyacak ama ağırlığın azalması faydalı olur da demişti. Yapacak başka birşey yok... Ay ne çok yazdım yine...Haydi bana kolay gelsin. Yarın için tüm eksi görenleri tebrik ediyorum.
En iyi sahurdan 12 saat sonra olandırArkadaşlar yarın baskül paylaşımını 18 gibi yaparım haberiniz olsunoruçlu olunca dengelesin
Selam canım Tuğçe İrtem öneririmgünaydın kizlar menü
sahur
1 kase yoğurt
iftar
1 kepçe corba
1 dilim ekmek
2 kasık tavuk sote
yeşillik salata
3 litre su içtim
dukan içeceği
detoks çaylarını da içtim
spor
1 saat 39 dakika yürüyüş
bugünden itibaren bölgesel olarak egzersiz yapmak istiyorum göbek ve kalça incelmesi için önerilere açığım sadece ebru şallı düşünmüyorum
regl etkiliyor ödem çayı yapıp tartı da fazla gelen kilodan kurtulabirsinizGünaydın
En son sabah 56.9 çıkıyordum. Bugün 58.4 çıktım. Regl olduğumdan sanırım bu kadar fark. Bugün kahvaltımı saat 12 de yaparım.
selam tatlım hemen bakıcam youtube denSelam canım Tuğçe İrtem öneririm
Ödem çayı nasıl oluyorregl etkiliyor ödem çayı yapıp tartı da fazla gelen kilodan kurtulabirsiniz