- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim şu an yaptığımı soyliyimÖdem çayı nasıl oluyor
Yeşil çay alınca hemen deneyeceğim çok teşekkürlerbenim şu an yaptığımı soyliyim
malzemeler
1 adet maden suyu 1 adet yeşil çay ve yarim limon ve ceviz büyüklüğünde zencefil
yapılış
1 fincan sıcak suda yeşil çayı demliyorum 5 dakika kadar sonra su surahisine 1 adet maden suyu dökülür yarim limon sıkılır kabuğunu da atıyoruz zencefili doğra at içine demlenen yeşil çayı ekle toplam 1 litre olucak şekilde içme suyuyla tamamla gün boyu iç ben bunu yapıorum faydasını gördüm oyuzdn sizede öneririrm
ben a101 den aldım ananas li olandan tadı daha iyi öbür türlü içemiyorumYeşil çay alınca hemen deneyeceğim çok teşekkürler
ben a101 den aldım ananas li olandan tadı daha iyi öbür türlü içemiyorumYeşil çay alınca hemen deneyeceğim çok teşekkürler
Çok tebrik ederimtoplam 32 kilo vermişim çok mutluyum ve bir okadar da hırslandım ya
çok teşekkür ederim inşallah sizde böyle güzel sonuçlar alıcaksınız sadece zamanÇok tebrik ederim
yerini değiştirdin mi acaba ondan mi böyle sonuç çıktıMerhabalar maalesef benim baskül böyle doğru mu yanlış mı bilemiyorum çok üzüldüm
Eki Görüntüle 2840154
Ben de aynen tadı tuhaf geliyordu.ben a101 den aldım ananas li olandan tadı daha iyi öbür türlü içemiyorum
Islandı baya şimdi balkona koyduk kurusun diye sonra da pili değiştireceğiz bakalım.yerini değiştirdin mi acaba ondan mi böyle sonuç çıktı
bnce onda illaki bir bozulma olmuştur oyuzden ona inanıp da moralini bozmaIslandı baya şimdi balkona koyduk kurusun diye sonra da pili değiştireceğiz bakalım.
Ama sen harikasın
Oda yanlış tartar canım sen 92 demiştin 100 olamazIslandı baya şimdi balkona koyduk kurusun diye sonra da pili değiştireceğiz bakalım.
İnşallah yaOda yanlış tartar canım sen 92 demiştin 100 olamaz
ya senin sayende bilyo musun canım benimAma sen harikasın
Hedefe doğru azim varsa hedef yakındırya senin sayende bilyo musun canım benim