- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldinizSelammm
Ben de geldim.,
Şuanda 12 kilo vermiş biri var o da ben
70 kiloydum. İlk 4 kilomu if ile verdim. Sonrası geçen yıl pandemiydi if yapamadım ama yürüyüş yaptım.
62-61 lere düşmüştüm 64 e tekrar çıktım yaz günü. Sonra yürüyüşe yeniden başladım. İki haftadır da if diyeti yapıyorum. Gece 1-2 gibi az yoğurt havuç atıştırıyorum. Ertesi gün iftarda yiyorum. Yürüyüş de daha az yapıyorım. Şuan Sabah 57.7 çıkıyorum
hoş geldiniz kilomuz yakınMerhaba bende İf yapıyorum
35 yaş 170 boy 74,4 ile başladım 5 gün oldu
Hoşbuldukhoş geldiniz
merakımı hoş gör bir şey sorucam 42 yaşında 50 li rakamları nasıl gördünüz spor ve diyet mi yoksa sadece diyet mi idolumsunuz 26 yaşını bitirmeden 50 li rakamları Bnde görebilecek miyim acabaHoşbulduk
Benim hayatımda en yüksek kilom 70 di o da çocuktan sonra sürekli ne bulursam yememden oldu dikkat etmedim. Ondan önce de zaten sürekli diyet yapıyordum. Diyetle korudum hep kilomu bir süre Diyet yapıyordum bir süre yapamıyordum o zaman (çocuktan önce) çalışıyordum da spor yapamıyordum.merakımı hoş gör bir şey sorucam 42 yaşında 50 li rakamları nasıl gördünüz spor ve diyet mi yoksa sadece diyet mi idolumsunuz 26 yaşını bitirmeden 50 li rakamları Bnde görebilecek miyim acaba
Ödem kişiye göre değişiyor sanırım bende aynıyım 3-4 gündür suyuda bol içtiğim halde dun1 litre limonlu su içtim yok gitmedi onlar kilo değil ramazan sonu hızlı giderBugün çok ödemin var sanki ellerim falan çok şiş neden bilmiyorum. Cumaya göre +100 olmuşum
Ben sahur doğru düzgün yapmıyorum. En geç saat 2 de yiyorum az birşey. Farkedermi saatOruçlu iken saat 14-15 gibi tartilin arkadaşlar
maşallah yaBenim hayatımda en yüksek kilom 70 di o da çocuktan sonra sürekli ne bulursam yememden oldu dikkat etmedim. Ondan önce de zaten sürekli diyet yapıyordum. Diyetle korudum hep kilomu bir süre Diyet yapıyordum bir süre yapamıyordum o zaman (çocuktan önce) çalışıyordum da spor yapamıyordum.
Sonra geçen yıl pandemide if ye başladım İlk 4 kilomu onunla verdim. Sonra da biraz azda olsa yürüyüşe başladım toplam 8 kilo verdim. Sonra ikisini de bırakınca geri kilo aldım 64 oldum. Bu aralık ayında yürüyüşe başladım haftada 4 gün 1 er saat yağmur kar demedim yürüdüm. Tabi dikkat de ettim yediğimi azalttım. Şimdi de if ile ramazan başlangıcından bu yana 1 kilo verdim. Çünkü yürüyüşümü çok yapamıyorum. Ondan dolayı if en iyisiydi. Akşam tatlı da yşyorum ama yemesem iyi olacak.
uzun anlattım kusura bakmayın. Güzel kilo vermel için hareket de şart bence. İkisini dengelemek lazım
çok güzel bol eksiler olsunTüüünayydıınnn
Ben cuma dan beri -400 verebildim sadece haftaya pazartesi iddialıyım amaaaa
Eki Görüntüle 2834810
Sağol canım sana da tebrikler regle rağmen gayet iyiçok güzel bol eksiler olsun
Deneyin farkı görünBen sahur doğru düzgün yapmıyorum. En geç saat 2 de yiyorum az birşey. Farkedermi saat