İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ayy ben de 41 yaşındayım 10 yılda 70 kilo aldım şimdi tırım tırım onları vermeye uğraşıyorum hep yemek sitesi yüzünden oldu yaptım yaptım tabi eşim de çok memnun bir şekilde yedik şimdi ama çook zorlanıyorum. Neyse halledeceğiz bir şekilde

Ay kızlar eşim demez mi tombul kal ben böyle seviyorum eskiden kemiklerin belli oluyordu diye Dedim o yüzden sen benden habire makarna poğaça börek tatlı isteyip duruyorsun yapmıyorum sana da sen de benimle aynı yiyeceksin diye şimdi ama ama diye bızıldanıyor

Beni destekliyordu hâlbuki ne olduysa anlamadım

Ödem kişiye göre değişiyor sanırım bende aynıyım 3-4 gündür suyuda bol içtiğim halde dun1 litre limonlu su içtim yok gitmedi onlar kilo değil ramazan sonu hızlı gider
Ben çok su içiyorum ama neden bilmiyorum evdeyiz sürekli aktifteniz yok belkide ondandır

Kilo vermek zor iş. Emek istiyor. Herşey den rahat rahat yiyemiyorsun. Ama sonucu çok güzel

Sağol canım sana da tebrikler regle rağmen gayet iyi
normalde hep artı çıkardım 4 aksamdır iftardan 1 buçuk saat sonra 1 saat yürüyüş yaptım sanırım onun da etkisi oldu 1 saat yürüyüşün içinde koşmada vararada koştum nabzı yükseltmek için

Yürüyüş şart bizim yaşımızdakilere... ahh bu eşler yokmu. Hep onların yüzünden. Yürüyüşüme bile laf edip durdu ama pes etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…