- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.794
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.001
Ayy ben de 41 yaşındayım 10 yılda 70 kilo aldımBenim hayatımda en yüksek kilom 70 di o da çocuktan sonra sürekli ne bulursam yememden oldu dikkat etmedim. Ondan önce de zaten sürekli diyet yapıyordum. Diyetle korudum hep kilomu bir süre Diyet yapıyordum bir süre yapamıyordum o zaman (çocuktan önce) çalışıyordum da spor yapamıyordum.
Sonra geçen yıl pandemide if ye başladım İlk 4 kilomu onunla verdim. Sonra da biraz azda olsa yürüyüşe başladım toplam 8 kilo verdim. Sonra ikisini de bırakınca geri kilo aldım 64 oldum. Bu aralık ayında yürüyüşe başladım haftada 4 gün 1 er saat yağmur kar demedim yürüdüm. Tabi dikkat de ettim yediğimi azalttım. Şimdi de if ile ramazan başlangıcından bu yana 1 kilo verdim. Çünkü yürüyüşümü çok yapamıyorum. Ondan dolayı if en iyisiydi. Akşam tatlı da yşyorum ama yemesem iyi olacak.
uzun anlattım kusura bakmayın. Güzel kilo vermel için hareket de şart bence. İkisini dengelemek lazım
Ben çok su içiyorum ama neden bilmiyorum evdeyiz sürekli aktifteniz yok belkide ondandırÖdem kişiye göre değişiyor sanırım bende aynıyım 3-4 gündür suyuda bol içtiğim halde dun1 litre limonlu su içtim yok gitmedionlar kilo değil ramazan sonu hızlı gider
Kilo vermek zor iş. Emek istiyor. Herşey den rahat rahat yiyemiyorsun. Ama sonucu çok güzelAy kızlar eşim demez mi tombul kal ben böyle seviyorum eskiden kemiklerin belli oluyordu diyeDedim o yüzden sen benden habire makarna poğaça börek tatlı isteyip duruyorsun yapmıyorum sana da sen de benimle aynı yiyeceksin diye şimdi ama ama diye bızıldanıyor
Beni destekliyordu hâlbuki ne olduysa anlamadım
Valla bence de sonuç şimdiden harika yavaştan eski giysilerine gözüm kaymaya başladıKilo vermek zor iş. Emek istiyor. Herşey den rahat rahat yiyemiyorsun. Ama sonucu çok güzel
Egzersizlerim var benim troit Hapı içemiyorum yemekten 1 saat önce olmalı aç karnınaBen çok su içiyorum ama neden bilmiyorum evdeyiz sürekli aktifteniz yok belkide ondandır
İlk başlangıç kilo ve hedefiniz yazınBugünki kilom
normalde hep artı çıkardım 4 aksamdır iftardan 1 buçuk saat sonra 1 saat yürüyüş yaptım sanırım onun da etkisi oldu 1 saat yürüyüşün içinde koşmada vararada koştum nabzı yükseltmek içinSağol canım sana da tebrikler regle rağmen gayet iyi
çok haklısın bnde dedim kendime çok güzel yemek mi yoksa çok güzel giyinmek miKilo vermek zor iş. Emek istiyor. Herşey den rahat rahat yiyemiyorsun. Ama sonucu çok güzel
evet ya çok kalabalıktı noldu bizim grubaBelki devam eder eski arkadaskarimizEki Görüntüle 2834899
İlk başlangıç kilom 70 hedefim 55 daha az olsa da hayır dememBelki devam eder eski arkadaskarimizEki Görüntüle 2834899
Ramazandan sonra çok kalabalık oluruzevet ya çok kalabalıktı noldu bizim gruba
Yürüyüş şart bizim yaşımızdakilere... ahh bu eşler yokmu. Hep onların yüzünden. Yürüyüşüme bile laf edip durdu ama pes etmedimAyy ben de 41 yaşındayım 10 yılda 70 kilo aldımşimdi tırım tırım onları vermeye uğraşıyorum hep yemek sitesi yüzünden oldu yaptım yaptım tabi eşim de çok memnun bir şekilde yedik şimdi ama çook zorlanıyorum. Neyse halledeceğiz bir şekilde
Ben geçen şortlarımı denedim eski pantolonlarda oluyor. Bir kaçı olmuyor onları hedef koydum kendime.Valla bence de sonuç şimdiden harika yavaştan eski giysilerine gözüm kaymaya başladı