-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.781
akşama kadar yapabilirsin bildirim bol eksiler olsunBende cuma günü bildirim yapicagim bayağı eksi geliyorum. İlk önce 1.5 saat yurucem.
Saat kaç ta bildirim yapılıyor en son?
Evet etkili görünüyorçok güzel haftaya yaparim belki şu kabak detoksu bitmesini beklyrm
sorma ya mahfetti beni ama napim büyüklerin yanında diyet miyet olmuyo yok zaten zayıflamışsın hasta olursan iki çocuğun var onları düşün diyorlar halbuki doktor kilo ver yoksa sonun iyiye gitmez diyor tabiki onları dinlemiyorum bide 70 değil 60 gibi duruyorsun dediler ona çok sevindim çünkü çok spor yaptım için baya sıklaştı vücutAhhh o saray sarması yaktı bizi
canım benim sana sorum olucaktı metabolizmanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız yani çünkü 6 7 aydır 73 ile 68 arası gidip geliyo kırılma noktasını kıramadım acaba metobolizmammi çalışmıyorEvet etkili görünüyorbol eksiler olsun
Onu anlamak zor diyetisyen değerlerine baktı ise görünür metobolizma yaşınacanım benim sana sorum olucaktı metabolizmanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız yani çünkü 6 7 aydır 73 ile 68 arası gidip geliyo kırılma noktasını kıramadım acaba metobolizmammi çalışmıyor
Aksam Yemek yedikten sonra 12-14 saat sonra doğru sonuç veriyor baskülBende cuma günü bildirim yapicagim bayağı eksi geliyorum. İlk önce 1.5 saat yurucem.
Saat kaç ta bildirim yapılıyor en son?
inşallah kötü birşey yoktur canım benim sen gönlünü ferah tutMerhaba arkadaşlar
Dünkü menüm
Yarın sabah hastaneye gidecem endokrine umarım kötü sonuç almam
metobolizma yaşı 33 yazıyor gerçek yaşım 26 ozaman metobolizma çalışmıyor öyle mi biraz kafam karıştıOnu anlamak zor diyetisyen değerlerine baktı ise görünür metobolizma yaşına
Evet hızlandırmak için kürler var aslındametobolizma yaşı 33 yazıyor gerçek yaşım 26 ozaman metobolizma çalışmıyor öyle mi biraz kafam karıştı
ne gibi kürler bunları benimle paylaşırsan çok sevinirimEvet hızlandırmak için kürler var aslında