- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.641
Sıvı diyeti bitti mi canımMerhabalar
Öğle 13:30 da 2 simit, 7 adet yeşil zeytin, 1 yemek kaşığı kadar zeytin ezmesi
Ara 16:30 da 40 Gr karışık kuruyemiş
Akşam 19:30 da 5 tavuk köfte, karışık yeşil salata,ayran
Yaklaşık 3 litre su içtim, spor yok
Evet daha fazla yapmak istemiştim ama 3 gün yapabildimSıvı diyeti bitti mi canım
Yaaa nasıl dayanıyorsun maşallahSelamlar arkadaşlar ❤
Sıvı ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün 2. Günün az da olsa birşeyler yedim ama
Sabah sade türk kahvesi
Greyfurt suyu
2 büyük bardak ayran
2 kupa yeşil çay
Bir kaç tane kurabiye
Gün boyunca yediklerim
2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş yaptım
Aksama kadar rahat geciyor açıkçası ama akşam yemeğinden sonra çay faslı beni zorluyor. birde çocuklara kek pasta börek yapmışsam eğer dayanamıyorumYaaa nasıl dayanıyorsun maşallahbol eksiler olsun
Hadi bu hafta bol eksiler olsunAksama kadar rahat geciyor açıkçası ama akşam yemeğinden sonra çay faslı beni zorluyor. birde çocuklara kek pasta börek yapmışsam eğer dayanamıyorumzaten en büyük zaafım onlar. Eee çocuklara sürekli yapmak zorunda kalıyorum bana da dayanması düşüyor ya da dayanamaması
İnsallah bu hafta en azindan son bir hafta da aldigimi vereydin süper olurduHadi bu hafta bol eksiler olsun
Bizde de aynı durum var canım. Çok dayanamadığım birşey olursa hakkımı saklayıp sabah yiyorum. Erken uyuyorumAksama kadar rahat geciyor açıkçası ama akşam yemeğinden sonra çay faslı beni zorluyor. birde çocuklara kek pasta börek yapmışsam eğer dayanamıyorumzaten en büyük zaafım onlar. Eee çocuklara sürekli yapmak zorunda kalıyorum bana da dayanması düşüyor ya da dayanamaması
Etkileri nasılEvet daha fazla yapmak istemiştim ama 3 gün yapabildim
Dayanabiliyormusun canım. Halsizlik oluyor mu. Bende de oluyor o genellikle. Evdekilere yaptıklarımdan dolayı Cuma cumartesi pazar çok kalori alıyorum maalesef.Selamlar arkadaşlar ❤
Sıvı ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün 2. Günün az da olsa birşeyler yedim ama
Sabah sade türk kahvesi
Greyfurt suyu
2 büyük bardak ayran
2 kupa yeşil çay
Bir kaç tane kurabiye
Gün boyunca yediklerim
2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş yaptım
Evet canım. Görsellş amaKızlar tartı günü yarindi dimi
Valla aslında gayet iyi cuma serbest yapıp 3 kilo fazla çıkmıştım tartıda sıvı diyeti 3 günde 2.6 kilo eksiye düşürdü aldığım tüm ödemleri vs attırdı.Etkileri nasıl
Belli bir liste var mıValla aslında gayet iyi cuma serbest yapıp 3 kilo fazla çıkmıştım tartıda sıvı diyeti 3 günde 2.6 kilo eksiye düşürdü aldığım tüm ödemleri vs attırdı.
TabikiSelammmm benide aranıza Kabul edermisiniz
Tamam inşaallahEtkileri nasıl
Dayanabiliyormusun canım. Halsizlik oluyor mu. Bende de oluyor o genellikle. Evdekilere yaptıklarımdan dolayı Cuma cumartesi pazar çok kalori alıyorum maalesef.
Evet canım. Görsellş ama
Gündüz zorlamıyor kesinlikle kahve ayran süt ağırlıklı içtiklerim genellikle o yüzden tok tutuyor. Ama dediğim gibi akşam çay faslı benim en zor anlarım oluyorEtkileri nasıl
Dayanabiliyormusun canım. Halsizlik oluyor mu. Bende de oluyor o genellikle. Evdekilere yaptıklarımdan dolayı Cuma cumartesi pazar çok kalori alıyorum maalesef.
Evet canım. Görsellş ama
HoşgeldinizSelammmm benide aranıza Kabul edermisiniz
Belirli bir liste var mıGündüz zorlamıyor kesinlikle kahve ayran süt ağırlıklı içtiklerim genellikle o yüzden tok tutuyor. Ama dediğim gibi akşam çay faslı benim en zor anlarım oluyorbirde çocuklarımın anne ye anne ye diye ısrarları yokmu resmen beni bitiriyor ama bugün hiç kaçamamışız bitirmek istiyorum inşallah