İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sıvı diyeti bitti mi canım

Selamlar arkadaşlar ❤
Sıvı ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün 2. Günün az da olsa birşeyler yedim ama
Sabah sade türk kahvesi
Greyfurt suyu
2 büyük bardak ayran
2 kupa yeşil çay
Bir kaç tane kurabiye
Gün boyunca yediklerim
2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş yaptım

Yaaa nasıl dayanıyorsun maşallah bol eksiler olsun

Yaaa nasıl dayanıyorsun maşallah bol eksiler olsun
Aksama kadar rahat geciyor açıkçası ama akşam yemeğinden sonra çay faslı beni zorluyor. birde çocuklara kek pasta börek yapmışsam eğer dayanamıyorum zaten en büyük zaafım onlar. Eee çocuklara sürekli yapmak zorunda kalıyorum bana da dayanması düşüyor ya da dayanamaması

Hadi bu hafta bol eksiler olsun

Bizde de aynı durum var canım. Çok dayanamadığım birşey olursa hakkımı saklayıp sabah yiyorum. Erken uyuyorum

Evet daha fazla yapmak istemiştim ama 3 gün yapabildim
Etkileri nasıl
Dayanabiliyormusun canım. Halsizlik oluyor mu. Bende de oluyor o genellikle. Evdekilere yaptıklarımdan dolayı Cuma cumartesi pazar çok kalori alıyorum maalesef.
Kızlar tartı günü yarindi dimi
Evet canım. Görsellş ama

Selammmm benide aranıza Kabul edermisiniz
Tabiki hoş geldiniz aramıza cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz

Etkileri nasıl

Dayanabiliyormusun canım. Halsizlik oluyor mu. Bende de oluyor o genellikle. Evdekilere yaptıklarımdan dolayı Cuma cumartesi pazar çok kalori alıyorum maalesef.

Evet canım. Görsellş ama
Gündüz zorlamıyor kesinlikle kahve ayran süt ağırlıklı içtiklerim genellikle o yüzden tok tutuyor. Ama dediğim gibi akşam çay faslı benim en zor anlarım oluyor birde çocuklarımın anne ye anne ye diye ısrarları yokmu resmen beni bitiriyor ama bugün hiç kaçamamışız bitirmek istiyorum inşallah

Selammmm benide aranıza Kabul edermisiniz
Hoşgeldiniz
Belirli bir liste var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…