İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Dün sabah limonlu su ve kahvemi içtim.
10.00 2 dl ekmek, 2 dl sucukla yumurta, 5 zeytin, peynir, yeşillikli salata.
14.30 3 hurma, biraz leblebi ağırlıklı kuruyemiş, sütlü kahve
18.00 ızgara et, salata, 5 dl fırında patates
Kare çikolataların 1/4’ü
Pazar olunca biraz denge şaştı. Patates, sucuk, çikolata ve kuruyemiş fazla oldu. Bugün yeni bir gün, bakalım.

Kızlar günaydın, Ben bugün her zaman takipli olduğum diyetisyenim ile görüştüm if diyetini destekliyor ama emziren annelerde bebek 6 aylık olana kadar önermiyormuş. 14/ 10 yapsam dedim, yapmamı önermedi 6 aylık olunca yapabilirsin dedi.Ben bir süre ara vereceğim bu sebepledaha sağlıklı beslenme ile devam edeceğim. Bebeğim 6 aylık olup ek gıdaya geçince tekrar katılırım aranıza
Hepinize sevgiler başarılar diliyorum bol eksileriniz olsun

Selam kızlarım ben geldim

öğlen 13.00 ayran
Akşam 16.50 kıymalı ıspanak yemeği

Sabah uyanınca canım hiçbir şey yemek istemedi. Annem yoğurt mayalayıp getiriyor sağolsun. Onunla ayran yaptım öğlen. Dün regl oldum anlayamadığım şekilde sancım vardı bütün gün bugün de ağrımı unutmak için yürüyüşe çıktım. 10.000 bin adım atanlar için küçük ama benim için büyük bir adımdı.
3.500 adım yürüdüm.
3 litre ye tamamlayacağım suyu 1,5 oldu şimdiye kadar.

Eklentiler

• 12A42920-8642-4195-9D69-24D980EE3853.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 9B36D052-C8D7-4D4F-83A7-50424D03249C.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 12
Diyetisyen neden önermiyor biliyormusun onlara liste vermek gerek duyulmuyor. Malesef bu Yöndeler ben oğlumu bu şekilde emzirdim hiç geri kalmadı gecemi yemek yiyeceksin ki önermiyor acligimiz gece oluyor bu diyetle isterseniz 11 kahvaltı akşam 19 kapanış oluyor yada 12 ve 20 kapanış

İyi akşamlar

Bugün öğle 13:30 da başladı ama neredeyse her saat başı birşeyler içtim. Karışık oldu biraz çünkü muzlu süt, çilekli süt,ayran,kefir vs içip durdum. Tam if oldu mu bilemedim En son 19:30 bol sütlü bir kahve içtim. Birazdan da akşam çayımı demler çayla devam ederim. Neyse ki bugün son gün.
Yarın meyve, protein,salata ve ekmeğin olduğu dengeli bir diyetle devam edeceğim. 90 a düşene kadar serbest gün yapmayacağım bir daha çünkü cuma günü serbest yapmıştım cumartesi tartıda artı 3 çıktı. Sıvı detoksu da bunların gitmesini sağladı, buna da şükür

selam canlarım başıma gelmedik kalmadı sağ ayağıma paslı çivi girdi sol elimin işaret parmağı ters bir hareket ettim damar cekilyo gibi şişti acıyor Allahım beterinden korusun inşallah ya
ife uyuyorum kaçamak yapmayı bıraktım ama spor yapamicam bir süre cumartesi günü çivi girdi acile gidip tetanoz aşısı oldum kolumda ağrıyor

3 ay oldu diyetsyne gidiyorum ilk iki ay hiç kaçamak yapmadım ve kilo veremedim yani diyetsyeni dinleme bnce ife devam etmeni öneriyorum sütun kalitesi bozulmuyor

Kızlar birşey soracağım zayıflayınca göğüs kuculuyor mu ? Benim biraz büyük eğer kuculmezse estetik yaptıracağım
Evet benim ki küçülüyor maalesef. Zaten çok büyük değildi
Çok geçmiş olsun canım. Şifalar diliyorum

Ayy geçmiş olsun canım

Bana Özel den yazarmisin kapalı özeliniz

Yaa çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…