- 23 Haziran 2019
- 8.731
- 37.821
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.661
Verilen şöyle bir liste var ama ben biraz değiştirerek uyguladım. Meyve suları taze sıkılmış olacak, çorba sebze çorbası olacak.Belli bir liste var mı
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallahKızlar ben pozitif çıktım dualarınızı eksik etmeyinİlk öğünü kaçta yedim ne yedim inanın hiç bilmiyorum birazdan hastaneye gideceğiz aceleyle eşim tost falan birşeyler yaptı yedim öyle
İnşallah kuzum sağolasınGeçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahKızlar ben pozitif çıktım dualarınızı eksik etmeyinİlk öğünü kaçta yedim ne yedim inanın hiç bilmiyorum birazdan hastaneye gideceğiz aceleyle eşim tost falan birşeyler yaptı yedim öyle
Teşekkür ederim. Denemek isyiyorum bakalım.Verilen şöyle bir liste var ama ben biraz değiştirerek uyguladım. Meyve suları taze sıkılmış olacak, çorba sebze çorbası olacak.
Sabah öğünü
*1bardak limonlu su
*1bardak portakal suyu
*1 tane ceviz
Ara öğünler
*1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen öğünü
*Sınırsız çorba
*Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğünler
*Sınırsız meyve suyu
Akşam öğünü
*Yarım paket light labne
*Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Geçmiş olsun canım. İnşallah hafif atlatırsın. Acil şifalar diliyorumKızlar ben pozitif çıktım dualarınızı eksik etmeyinİlk öğünü kaçta yedim ne yedim inanın hiç bilmiyorum birazdan hastaneye gideceğiz aceleyle eşim tost falan birşeyler yaptı yedim öyle
Bütün kemiklerim ağrıyor canım ya çocuğu emzirirken taşıyamıyorum bile üzüntüden sütüm azaldı ya inşallah düzelir
Çok geçmiş olsun canım moralini bozma inşaallah atlaticaksinizKızlar ben pozitif çıktım dualarınızı eksik etmeyinİlk öğünü kaçta yedim ne yedim inanın hiç bilmiyorum birazdan hastaneye gideceğiz aceleyle eşim tost falan birşeyler yaptı yedim öyle